ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τρία βίντεο της Naval Group για το νέο πυρηνικό υποβρύχιο των Γάλλων

ΔΙΕΘΝΗ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ. - 13 Ιούλ 2019 - 15:00
Loading...

Τρία βίντεο της Naval Group από το υποβρύχιο Suffren.Το πρώτο από τα έξι νέα πυρηνικά υποβρύχια των Γάλλων.

Tο “Suffren” είναι το πρώτο της σειράς Barracuda, που είναι σχεδιασμένα να αντικαταστήσουν την γενιά υποβρυχίων κλάσης Rubis. Η Naval Group ηγείται της κατασκευής αυτής της σειράς υποβρυχίων, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού και της κατασκευής του σκάφους, των πληροφοριακών συστημάτων καθώς και των κύριων εξαρτημάτων των πυρηνικών λεβήτων.

Η Naval Group είναι ο κύριος εργολάβος όσον αφορά στην αρχιτεκτονική του σκάφους (2.500 άτομα) και η TechnicAtome είναι ο κύριος εργολάβος για την κατασκευή του πυρηνικού αντιδραστήρα. Η Γαλλική Υπηρεσία Προμήθειας Αμυντικών Εξοπλισμών (DGA) ηγείται του προγράμματος σε συνεργασία με την Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας & Εναλλακτικών Ενεργειακών Πηγών (CEA) για το σκέλος του πυρηνικού αντιδραστήρα.

To “Suffren” είναι ένα από τα υπόβρύχια με τις υψηλότερες δυνατότητες stealth παγκοσμίως. Αυτή ακριβώς η δυνατότητα σε συνδυασμό με τις προηγμένες δυνατότητες ανίχνευσης, εγγυόνται την ακουστική του ανωτερότητα.

Για πρώτη φορά, χάρις στα υποβρύχια κλάσης Suffren, το Γαλλικό Ναυτικό θα έχει δυνατότητα προσβολής με τους κατευθυνόμενους πυραύλους μακρού πλήγματος της MBDA (MdCN). Η τελευταία γενιά πυρηνικών υποβρυχίων επιτρέπει επίσης τη διακριτική ανάπτυξη υποβρύχιων ειδικών δυνάμεων, και κυρίως χάρις στην «καταπακτή δυτών» καθώς και στο στεγανό κατάστρωμα που επιτρέπει την ανάπτυξη υποβρύχιων οχημάτων.

Πιο διακριτικό, με υψηλή ικανότητα ελιγμών και κίνησης, το “Suffren” διαθέτει συστήματα τελευταίας γενιάς, συμπεριλαμβανομένου ενός κεντροποιημένου και πιο αυτοματοποιημένου χειρισμού.

militaire.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Συνέλληνας έχει ανάγκη τη βοήθειά μας μέρες που έρχονται !
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter