• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 27 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Τρία εκατομμύρια Έλληνες θα πάνε στην Κωνστ/πολη και στην Αγία Σοφία

2 έτη ago
in Slider, ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
0
1
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει το  troktico 

   Έλεγε ο Άγιος Παΐσιος  για τους πολιτικούς «θα σιχαθεί ο λαός τους πολιτικούς…» , αλλά εκείνα τα χρόνια όλα ήταν ρόδινα και κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολούθηση . Η  σήψη και η διαφθορά στους πνευματικούς πατέρες , δικαστικούς και πολιτικούς αρχηγούς πλέον είναι φανερή .

Άγιος Παΐσιος: 

«Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε»

 «Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες . Θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα , τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί…»

«Ο προφήτης Ηλίας τροχάει τώρα τη μάχαιρα . Πρώτα θα αρχίσει από τους Πατριάρχες , Δεσποτάδες , Παπάδες , Μοναχούς… !»

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: 

«Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και οι ασεβέστεροι των όλων»

«Οι παπάδες θα χαλάσουν την θρησκεία»

 «Θάρθη καιρός που δεν θα υπάρχη αυτή η αρμονία που είναι σήμερα μεταξύ λαού και κλήρου»

Γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης :

«Οί Αμερικανοί είναι φίδια δεν άφήνουν τόν κόσμο σε ήσυχία , άλλά θά τό πληρώσουν άσχημα , ζυγώνει ό καιρός ! Θά έχουμε φασαρίες…! Θέλουν καί επιδιώκουν νά μας βάλουν νά φαγωθούμε . Ό Θεός νά μας φυλάει…»

   Μετά την υπογραφή της «Συνόδου στο Κολυμπάρι» ξεκίνησαν οι πολιτικοί και οι Ιεράρχες σ έναν αγώνα δρόμου ποιος θα είναι αυτός που θα βοηθήσει περισσότερο στην καταστροφή της Ελλάδας και της ορθοδοξίας . Ο ένας χειρότερος από τον άλλον και όπως έλεγε και ο ¨Άγιος Παΐσιος  «δεν θα σταματήσουν , αυτή την φορά θα πατήσουν τον λαό στο λαιμό» , ποιος θα είναι ο μεγαλύτερος προδότης της θρησκείας και του έθνους . Όσο μεγαλύτερη η προδοσία τόσο μεγαλύτερη εξουσία και χρήμα αποκτάνε οι προδότες και όλα αυτά στα τυλίγουν με την καραμέλα της δημοκρατίας – ελευθερίας και της αγάπης .

   Το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε την χώρα και μας έβαλε στο ΔΝΤ , ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε το καταστροφικό τρίτο μνημόνιο που ουσιαστικά ήταν η ταφόπλακα της Ελλάδας ως κράτος , παρέδωσε Ελληνικό έδαφος    «Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α»  με μία υπογραφή όπου έχουν χυθεί ποτάμια αίματος για να παραμείνει Ελληνικό , οι ιεράρχες υπέγραψαν στο Κολυμπάρι της Κρήτης λευκή επιταγή και άφησαν να «χαλάσουν την Θρησκεία» και την παιδεία οι δυτικοί  με τον ροζ  ,  δημογραφικό και ψηφιακό ολοκληρωτισμό και έρχεται το μέγα συλλείτουργο με το Βατικανό όπου θα παραδώσουν τα ηνία της εκκλησίας στον Πάπα (Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ζήτησε κοινό εορτασμό Πάσχα με τους Καθολικούς – Το 2025 )  , η ΝΔ τώρα απλά ήρθε να πουλήσει τα πάντα με το υπερταμείο και να παραδώσει κι άλλο έδαφος Ελληνικό  «Ήπειρο  , Αιγαίο μέχρι τον 25 μεσημβρινό , Ανατολική μεσόγειο , Νήσος Στρογγυλή – Καστελόριζο , Κρήτη , Κύπρος» .

   Κανένας δεν αντιδράει πλέον , δεν υπάρχει ένας Μακρυγιάννης . Το μόνο που μας νοιάζει σαν λαός είναι στο τέλος του μήνα να μπεί στην τράπεζα ο μισθός , η σύνταξη , να πάρουμε τα φάρμακα , να πάμε ταξίδι , να αγοράσουμε όμορφα ρούχα , καμία απολυτός σκέψη και ενδιαφέρον για την ψυχή μας , την πατρίδα , την οικογένεια , μόνο ο εαυτούλης μας .

    Αυτό για να το πετύχουν πρέπει να  «…μας βάλουν να φαγωθούμε…»  , από την πρώτη στιγμή στον πόλεμο με την Ρωσία , ο Κυριακός Μητσοτάκης ήταν πρώτος από όλους τους αρχηγούς κρατών που είπε την φράση «είμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία» ακολούθησε η Ντόρα και ο Γεραπετρίτης με αποτέλεσμα να διακοπούν οι διπλωματικές σχέσεις με την Ρωσία και να μπούμε στο στόχαστρο του Πούτιν . Πριν λίγες μέρες η Ντόρα Μπακογιάννη ως εισηγήτρια του Ευρωπαϊκού κοινοβούλιο  ζητάει την ενσωμάτωση του Κοσσυφοπεδίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης κάτι που εξόργισε τους τον πρόεδρο της Σερβίας με αποτέλεσμα να διακόπτουμε διπλωματικές σχέσεις και να βάζουμε εμπόδια στην σέρβικη φιλία .

   Ο εχθρός είναι εντός τον πυλών , ανέκαθεν ήταν , από την άλωση της Πόλης και ύστερα . Δυστυχώς όμως πλέον έχει γίνει μία τεράστια πνευματική αλλοίωση στην ελληνική ψυχή , στο ελληνικό πνεύμα . Δεν είναι μόνο οι πολιτικοί που έχουν αλλοιωθεί αλλά και το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λάου , ο φθόνος , η ζήλεια , η προδοσία , η κενοδοξία ,  η πνευματική πτώση έρχεται πρώτα και μετά ακολουθούν όλα τα υπόλοιπα .

   Έρχεται το φάγωμα μεταξύ Ελλήνων , χριστιανών , αλλοδαπών και μουσουλμάνων «το ρέμπελο» του Πατροκοσμά , ισοπέδωση των Αθηνών , καταβύθιση του Αγίου όρους , σεισμός στην Μεσόγειο και το Αιγαίο και μετά θα μας επιτεθούν και οι Αγαρηνοί .

   Τρία ( 3 ) εκατομμύρια Έλληνες θα μείνουν μετά το τέλος των γεγονότων , τρία εκατομμύρια Έλληνες θα πάνε στην Κωνστ/πολη και στην Αγία Σοφία , «θα χωρίσει η ήρα από το σιτάρι» έλεγε ο Άγιος Παΐσιος . Ο γέροντας Αμβρόσιος έλεγε «τόσοι θα μείνουν αυτοί που κρατάνε την πίστη ένα ή δύο εκατομμύρια» , η γερόντισσα Γαλακτία έλεγε «τρία εκατομμύρια θα μείνουν»  , ο γέροντας Ευθύμιος μίλησε στο άγιο όρος το καλοκαίρι και είπε «ότι θα μείνουν δύο με τρία εκατομμύρια Έλληνες» , γιατί τόσοι αξίζει να μείνουν . Μετάνοια , ταπείνωση , νηστεία , προσευχή , εξομολόγηση και θεία κοινωνία αυτό είναι τα όπλα του χριστιανού , αν θέλετε τα τρία εκατομμύρια να γίνουν τέσσερα ή πέντε κτλ.

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«Νίκος Παπαδόπουλος: Εκβιαστική «συναίνεση» και ψηφιακή παγίδα για τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών στην πλατφόρμα για τα ακαθάριστα οικόπεδα»»
Slider

«Νίκος Παπαδόπουλος: Εκβιαστική «συναίνεση» και ψηφιακή παγίδα για τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών στην πλατφόρμα για τα ακαθάριστα οικόπεδα»»

by admin
1 ώρα ago
Ο Ζελένσκι Ανακοινώνει 40 Ημέρες Επιχειρήσεων Πληροφοριών ή Τρομοκρατικών Επιθέσεων εναντίον της Ρωσίας;
Slider

Ο Ζελένσκι Ανακοινώνει 40 Ημέρες Επιχειρήσεων Πληροφοριών ή Τρομοκρατικών Επιθέσεων εναντίον της Ρωσίας;

by admin
1 ώρα ago
Αποστόλου: Άλλαξε ο Σαμαράς ή άλλαξε η Νέα Δημοκρατία;
Slider

Αποστόλου: Άλλαξε ο Σαμαράς ή άλλαξε η Νέα Δημοκρατία;

by admin
1 ώρα ago
SOS – Απέχουμε «λίγους μήνες» πριν την Ανατροπή των Κυβερνήσεων, λένε οι Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών
Slider

SOS – Απέχουμε «λίγους μήνες» πριν την Ανατροπή των Κυβερνήσεων, λένε οι Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών

by admin
1 ώρα ago
Next Post
MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ; ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2025;

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ; ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2025;

BAS_4 : Μήνυμα Αγίου Όρους – Σκληρές απαντήσεις στο ερώτημα της Σκεπτόμενης Ελληνίδας

BAS_4 : Μήνυμα Αγίου Όρους - Σκληρές απαντήσεις στο ερώτημα της Σκεπτόμενης Ελληνίδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr