ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τραμπ : Oι εκκλησίες πρέπει να ανοίξουν, το ζητά ο κόσμος, είναι η ψυχή του έθνους μας

ΔΙΕΘΝΗ. - 23 Μαΐ 2020 - 6:41
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Πάνω από 1,5 εκατομμύρια κρούσματα στις ΗΠΑ – «Οι άνθρωποι θέλουν να βρίσκονται στις εκκλησίες» – «Είναι υπέροχο να κάθεσαι σπίτι και να παρακολουθείς κάτι στον υπολογιστή σου, δεν θα είναι όμως ποτέ το ίδιο με το να πηγαίνεις στην εκκλησία», επεσήμανε ο Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ παρά τα πάνω από 1,5 εκατομμύρια κρούσματα στη χώρα του, προτρέπει τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών να δώσουν κατευθυντήριες γραμμές για να ανοίξουν εκ νέου οι εκκλησίες.

Εν μέσω πανδημίας, ο Τραμπ υποστηρίζει ότι έχει σημασία να επαναλειτουργήσει «η ψυχή του έθνους».

«Μίλησα με τις υγειονομικές Αρχές για τις εκκλησίες. Είπα ότι θέλω να ανοίξουν οι εκκλησίες και ότι οι άνθρωποι επιθυμούν αυτό το άνοιγμα. Θέλουμε τις εκκλησίες μας πίσω», δήλωσε από το Μίσιγκαν ο Τραμπ, σε συνάντηση με Αφροαμερικανούς πολιτικούς.

«Οι άνθρωποι θέλουν να βρίσκονται στις εκκλησίες. Είναι υπέροχο να κάθεσαι σπίτι και να παρακολουθείς κάτι στον υπολογιστή σου, δεν θα είναι όμως ποτέ το ίδιο με το να πηγαίνεις στην εκκλησία», επεσήμανε ο Τραμπ, ο οποίος από τον Μάρτιο επιθυμούσε να λειτουργήσουν οι εκκλησίες για την Κυριακή του Πάσχα.

Άσκησε για ακόμη μια φορά κριτική στους Δημοκρατικούς λέγοντας πως πολλοί κυβερνήτες από την παράταξη της αντιπολίτευσης δεν έδειξαν τον απαιτούμενο σεβασμό στις εκκλησίες.

protothema.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…