ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ!!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ". - 21 Νοέ 2019 - 21:16

Τής Κωσταντινιάς Ντέμου

Ποιές πράξεις θεωρούνται τρομοκρατικές εναντίον μιας χώρας;

α ) Εκφοβισμός πολιτών .

Από την υπογραφή του Μνημονίου 1ου και δώθε , όλα τα κυβερνητικά στελέχη δεν έκαναν και δεν κάνουν τίποτε άλλο, από να μας εκφοβίζουν καθημερινά για την πλήρη φτωχοποιήσή μας,είμαστε όμως, φτωχοπερήφανοι .

Μας τρομοκρατούν για:
* Για κατάσχεση της περιουσίας μας .
* Για στέρηση νοσοκομειακής κάλυψης.
*Για φυλάκιση πολιτών ,για τους νέους φόρους επέβαλαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις και δεν μπορούν οι πολίτες να πληρώσουν

Κατηγορούνται οι κυβερνήσεις : .
α}*Για το ο,τι οι Τράπεζες οι οποίες όχι μόνο εκφοβίζουν τους πολίτες να καταστήσουν άστεγες χιλιάδες οικογένειες αλλά με βάση το νόμο της τρομοκρατικής κυβέρνησης θα το πράξουν κιόλας, παρ’ όλου έγιναν τρις ανακεφαλαιοποίησεις των τραπεζών
ο λαός είναι πάλι χρωστούμενος .

β) Να αποσταθεροποιήσει σοβαρά ή να καταστρέψει τις θεμελιώδεις πολιτικές, συνταγματικές, οικονομικές ή κοινωνικές δομές μιας χώρας.

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ :
Οι κυβερνήσεις από το 2010 έως και σήμερα πρέπει να συλληφθούν με την διαδικασία του κατ’ επείγοντος και να οδηγηθούν αμέσως στην φυλακή διότι έχουν καταστρέψει εσκεμμένα όλες τις δομές της χώρας και έχουν καταπατήσει τα θεμελιώδη δικαιώματα του ανθρώπου όπως ορίζονται τόσο από τον ΟΗΕ όσο και από την Χάρτα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ευρώπης.

γ) Αναξιοπρέπεια ήθους ,ύφους κατά της ζωής των πολιτών , η οποία είναι δυνατόν να επιφέρει μέχρι και το θάνατο.

δ}Κατηγορουνται οι κυβερνήσεις για τις αυτοκτονίες πολιτών!

ε) Σοβαρή προσβολή κατά της σωματικής ακεραιότητας προσώπου. Τρία εκατομμύρια Ελλήνων στερούνται ιατροφαρμακευτικής κάλυψης που εσκεμμένα προκάλεσαν οι πολιτικοί… οι καρκινοπαθείς με το προσδόκιμο ζωής δεν έχουν πρόσβαση σε γιατρό και δεν έχουν δωρεάν φάρμακα με αποτέλεσμα ο θάνατος τους εξωδικαστικά, να είναι για τους καρκινοπαθείς καταδικαστική απόφαση, από τους τρομοκράτες πολιτικούς.

Οι αποφάσεις δικαστηρίων που αφορούσαν μειώσεις μισθών και συντάξεων , χαρακτηρίστηκαν αντισυνταγματικοί, που ψήφισαν οι 300σιοι Τρομοκράτες της κυβέρνησις και μέχρι σήμερα δεν έχουν επιστρέψει τα κλεμμένα στους συνταξιούχους . .
Πρέπει να τιμωρηθούν την εσχάτη των ποινών !!
ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ !!

Θα πρέπει , οι *ψηφοφόροι που εκλέγουν αυτούς τους τρομοκράτες , και οι υποψήφιοι φιλομνημιακών κομμάτων και οι εκλεγμένοι από το 2010 και εντεύθεν,πέραν των όσων, θα πρέπει να φέρουν ταμπέλα στις πλάτες τους “τρομοκράτης¨” για να είναι αναγνωρίσιμοι από τον λαό !!

Τα 40.000 και πλέον χιλ. θύματα των Ελλήνων που κάτω από την ψυχολογική βία που άσκησαν οι πολιτικοί και έβαλαν τέλος στην ζωή τους, θα πρέπει λοιπόν , να κινητοποιειθεί η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, κάνοντας καθημερινά εφόδους στα σπίτια τους ως γιάφκες τρομοκρατών,περισυλλέγοντας έγραφα και νέους νόμους που ετοιμάζουν για τον περαιτέρω αποκεφαλισμό των Ελλήνων .

ε) Η διακοπή του ύδατος, ηλεκτρικής ενέργειας ειναι αποτέλεσμα την έκθεση ανθρώπων σε κίνδυνο.

στ’) Όποιος πολιτικός ή δημοσιογράφος δήλωσε δημοσίως από τα ΜΜΕ ή οι βουλευτές ,υπουργοί Πρωθυπουργοί ,από το βήμα της Βουλής ό,τι η άσκηση ενός από τα παραπάνω παραπτώματα ,είναι “αναγκαία”να εφαρμοστούν, διότι επιβάλλει τα μέτρα αυτά,η Ε.Ε που τόσο λατρεύουν , είναι χαρακτηρισμένοι, ως τρομοκράτες των ελληνων πολιτών .

Κατηγορουνται οι κυβερνήσεις για τρομοκρατία σε σχέσει με το μεταναστευτικο που προσπαθούν να αλλοιώσουν το DNA των Ελλήνων επιδιώκοντας των αφανισμό !

Πριν η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ – αλλά κατά τα άλλα “μπαταχτσήδες” – να γνωρίζει ότι έχει ήδη διαπράξει τρομοκρατικό έγκλημα με τις ανθρώπινες ζωές που έχουν ήδη χαθεί και θα χαθούν με την διακοπή του ρεύματος, {μαγκάλια ,σόμπες κτλ..} είναι και αυτοί , τρομοκράτες !

Ευθαρσώς αναγγέλλει η διοίκηση της ΔΕΗ ότι θα “κόψει το ρεύμα σε 100.000 οφειλέτες” δηλ. ασκεί τρομοκρατική απειλή εναντίον ολόκληρου πληθυσμού.

Το νεράκι του θεού !! Οι Δημοτικές Επιχειρήσεις η ΕΥΔΑΠ απειλούν να σφραγίσουν ρολόγια νερού, να ξέρουν όμως, ότι συμμετέχουν σε τρομοκρατική ενέργεια και αυτοί .

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

Η παρ. 1 του Άρθρου 2 της απόφασης πλαισίου της Ευρωπαϊκού Συμβουλίου είναι πραγματικά μια περιγραφή των κυβερνήσεων πρώην και νυν:
“Ως “τρομοκρατική ομάδα” νοείται: η εγκαθιδρυμένη επί ένα χρονικό διάστημα και διαρθρωμένη ένωση περισσοτέρων των δύο προσώπων, που δρουν από κοινού προκειμένου να τελέσουν τρομοκρατικά εγκλήματα προς τους πολίτες .

Η Ε.Ε όταν συνέταξε αυτή την απόφαση πλαίσιο, είχε ως σκοπό να περιφρουρήσει την δικιά της δημοκρατία όταν θα πλήττονταν (όπως τώρα) από “τρομοκράτες” και είναι άγνωστο πώς θα εκδικαζόταν μία τρομοκρατική ενέργεια που την επιτελούν Τρομοκράτες ,δημοκρατικά ψηφισμένοι πολιτικοί και κυβερνήσεις.
Στην Ελλάδα όμως που δεν σκάνε βόμβες και δεν κροταλίζουν τα καλάσνικοφ η χώρα είναι υπό τρομοκρατική κατοχή συνεπικουρούμενη από την ίδια την Ε.Ε αν και η ίδια συνέταξε τον κατάλογο περί “τρομοκρατικών ενεργειών” σε κράτη-μέλη της ασκεί την χειρότερη βια όλων των εποχών κατά των λαών .
Μέχρι να φτάσουν τα ευρωπαϊκά θύματα της “τρομοκρατίας” τον αριθμό των θυμάτων της πραγματικής τρομοκρατίας της Ελλάδας , εδώ δεν θα υπάρχει πλέον χώρα.

Χώρα που από την Αναθεωρητική Βουλή της 11ης Ιανουαρίου του 2008 έχει ως άρθρο του ελληνικού συντάγματος την Απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου περί τρομοκρατίας, δεν νοείται ποιοτική ζωή με αξιοπρέπεια .

Σύμφωνα με αυτό ,όλες οι πράξεις των μνημονικών κυβερνήσεων πέρα από τρομοκρατικές για την Ε.Ε είναι και αντισυνταγματικές για την Ελλάδα ασχέτως αν κάποιοι κυβερνήτες με ύφος αγωνιστικό και με ηχηρή φωνή δηλώνουν: “Είμαστε κάθε λέξη του Συντάγματος” όχι μόνο δεν τηρούν το Σύνταγμα και τους νόμους αλλά το έχουν κουρελιάσει κιόλας .

ΤΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ !!

Η κάθε λέξη της εκλεγμένης τρομοκρατίας θα συμπλήρωναν τα νεκρά και τα μελλοθάνατα θύματά της, νέους νόμους .
ΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ !
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ !! ήρθε η ώρα τους !!

Κωσταντινιά Ντέμου “Μακεδόνισσα “₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr