ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τσελίκ για τους «8»: Η Ελλάδα θέλει να κλέψει στρατιωτικά μυστικά της Τουρκίας

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ. - 11 Ιούν 2018 - 18:45
Loading...

«Το να προστατεύεις τρομοκράτες που φορούν στρατιωτικές στολές επηρεάζει τα πάντα στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις», είπε ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, σημειώνοντας: «Ελλάδα μετατράπηκε σε χώρα που προστατεύει πραξικοπηματίες».

Νέα επίθεση εναντίον της Ελλάδας εξαπέλυσε, για την υπόθεση των 8 Τούρκων στρατιωτικών, ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Ομέρ Τσελίκ, προειδοποιώντας ότι οι εξελίξεις αυτές

επηρεάζουν ριζικά τις σχέσεις Ελλάδας — Τουρκίας.

«Το να προστατεύεις τρομοκράτες που φορούν στρατιωτικές στολές επηρεάζει τα πάντα στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις», τόνισε, μιλώντας στο Bloomberg HT.

Μάλιστα, ο ίδιος έκανε λόγο για «εμπλοκή άλλων χωρών» στην υπόθεση. Η Ελλάδα μετατράπηκε σε χώρα που προστατεύει πραξικοπηματίες, είπε. «Η 15η Ιουλίου δεν είναι ένα απλό γεγονός για εμάς», παρατήρησε, σημειώνοντας ότι είναι ένας λόγος που θα επηρεάσει ριζικά τις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία.

Παράλληλα, ο Τσελίκ τόνισε ότι το θέμα φαίνεται να έχει πάρει άλλη διάσταση. «Νομίζουν ότι μπορούν να αντλήσουν στρατιωτικά μυστικά από αυτούς τους ανθρώπους».

sputniknews.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter