Ο πρόεδρος των επιστημόνων των ΗΠΑ και πατέρας της υδρογονοβόμβας τζόν κέλι πριν 33 χρόνια τότε 65 ετών όταν τον είχαν ρωτήσει Αμερικανοί δημοσιογράφοι τι θα συμβεί σε περίπτωση τρίτου παγκοσμίου πολέμου ΗΠΑ ΡΩΣΊΑΣ είπε… οι Ρώσοι το πολύ να έχουν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές από 1 μέχρι 5% ενώ οι ΗΠΑ θα έχουν πάνω από 50%
Είναι τρομερό δεν θέλω ούτε να το σκεφθώ οι επιστήμονες της γης να κάνουν το τρομερό λάθος και την πολεμική ηλεκτρονική τεχνολογία που έχει η Ρωσία να την είχαν δώσει στην οικογένεια ρότσιλτ που χρηματοδότησε τον Χίτλερ, να κάναν το τραγικό λάθος για δεύτερη φορά οι επιστήμονες…ενώ τώρα η αποτρεπτική δύναμη της Ρωσίας θα επιβάλλει την Ειρήνη και την λογική και θα το δείξει εμπράκτως η Ρωσία στην Συρία που θα κάνει ραδιενεργή σκόνη όλα τα στρατεύματα της οικογένειας ρότσιλτ.
Για δεύτερη φορά ο άρρωστος ψυχανώμαλος ναζισμός θα σπάσει τα μούτρα του δείτε τι κτηνωδία κρύβουν οι ύαινες του ναζισμού περικυκλώσαν την Ρωσία…να την κατασπαράξουν!
Εκτός από ψυχανώμαλοι είναι και κουτοί αν η Ρωσία δεν είχε υπεροπλία, θα τους άφηνε να την περικυκλώσουν ; θα τους χτυπούσε πριν δεκαπλασιάσουν τις δυνάμεις τους.
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι δεν μπορούν να βλάψουν την Ρωσία τα άρρωστα ναζιστικά σκουλήκια
Θα πάθουν ότι πάθαν οι Κινέζοι στην δεκαετία του 50 στην Μογγολία που με φωτιά τους έκανε ραδιενεργή σκόνη.
Αυτό ακριβώς θα πάθει και το ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΊΑ ΕΔΏ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΊΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ…
Η ΠΟΛΥ ΜΕΓΆΛΗ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΤΗΣ Ρωσίας θα ναυαγήσει τις ψυχανώμαλες φιλοδοξίες του ναζισμού για υποδούλωση των εθνών και την παγκοσμιοποίηση.
Να κάνετε και κανένα ευχέλαιο σε όσους επιστήμονες που πέθαναν είτε ζουν ακόμη που με τον τρόπο τους συνέβαλαν στην Ειρήνη και ασφάλεια των εθνών από τον άρρωστο ναζισμό !
Ευχαριστώ φιλόσοφερ αριστογένης






