ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τότε όλοι εσείς δε θα χωράτε πια στη Γη που προδώσατε…Τότε να είστε σίγουροι πως δε θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα.

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. - 14 Νοέ 2015 - 19:09
Loading...

Πολίτες της Ευρώπης πέφτουν νεκροί, ενώ ήδη το επόμενο τρομοκρατικό χτύπημα προετοιμάζεται. Ρώμη και Λονδίνο στοχοποιήθηκαν ήδη. Οι ανθρώπινες μηχανές του θανάτου βρίσκονται διάσπαρτες παντού…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει η επόμενη μέρα, ποια θα είναι η έκταση του φονικού, με πόσο ποτάμι αίματος θα ξεπλυθούν οι δολοφονικές επιχειρήσεις των ισχυρών στη Μέση Ανατολή και η αφέλεια των Δυτικών κοινωνιών που παραμυθιάζονται, με τον κατευθυνόμενο ψευτοουμανισμό των Πιλάτων και το δηλητήριο της πολυπολιτισμικής αποβλάκωσης.

Στη δολοφονική επιχείρηση των τεράτων, όλα έχουν τη δική τους ταυτότητα, και κανείς πλέον δε δικαιούται να την αποσιωπά.

 

Αυτά τα τέρατα, δε δολοφόνησαν χθες για να τιμωρήσουν τους ενόχους για τις κατεστραμμένες τους πατρίδες. Σκότωσαν γιατί μισούν τους πολίτες των Δυτικών κοινωνιών. Γιατί μισούν τις αξίες και τον πολιτισμό των λαών τους. Σκότωσαν σφιχταγγαλιασμένοι με τους φονιάδες των δικών τους πατρίδων. Σκότωσαν για να τους προσφέρουν το ανανεωμένο άλλοθι που χρειάζονται για να συνεχίσουν να δολοφονούν τους συμπατριώτες τους. Σκότωσαν αθώους.

Μα ο μαύρος κατάλογος των ενόχων, δε σταματάει εδώ.

Η πλέον κατάπτυστη, η εξ ίσου συνένοχη και η επίσης αιματοβαμμένη ταυτότητα που περιφέρεται ανάμεσά μας, ως δήθεν αμέριμνη και δήθεν συντετριμμένη δακρύζοντας υποκριτικά πάνω από τη μυρωδιά του θανάτου, είναι η ταυτότητα των ατζέντηδων, που έκαναν και κάνουν ότι μπορούν για να τους φυτέψουν ανάμεσά μας.

 

Όλοι αυτοί που σήμερα εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας, φοβούμενοι την οργή του κάθε πολίτη, , αυτοί που μετέτρεψαν τον ανθρωπισμό σε αμειβόμενη μπίζνα, αυτοί που εύκολα και αβασάνιστα, δε δίσταζαν να προσάψουν την ταμπέλα του «ακροδεξιού», σε όλους εκείνους που έβλεπαν τι έρχεται και προειδοποιούσαν για τον εφιάλτη, όλοι αυτοί που με τη στάση τους και τη δράση τους – σε συνεργασία με τους προσκυνημένους στα κελεύσματα της Νέας Τάξης πολιτικούς – δε λειτούργησαν ως διαχειριστές της κατατρεγμένης προσφυγιάς, αλλά απηύθυναν διαρκές κάλεσμα σε δουλεμπόρους και φονιάδες για την κατάληψη των πατρίδων μας, από τους επικίνδυνους εισβολείς, είναι το ίδιο ένοχοι  με τους αιματοβαμμένους φονιάδες.

Υπόλογοι απέναντι σε όλους εμάς, δεν είναι οι αδίστακτοι φυσικοί δολοφόνοι, γιατί δε μπορούν να είναι έτσι κι αλλιώς. Υπόλογοι… εγκληματικά υπόλογοι είστε όλοι εσείς. 

 

Όλοι εσείς, θα πρέπει αργά ή γρήγορα να υποστείτε την παραδειγματικότερη των τιμωριών ως πρωταίτιοι των πιο φρικιαστικών εγκλημάτων.

Αυτή η κοινωνία, αργά ή γρήγορα θα αφυπνιστεί, θα καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις σας, θα

συνειδητοποιήσει πόσο κίβδηλος και υποκριτικός ήταν ο «ανθρωπισμός» σας… Και τότε να είστε σίγουροι πως δε θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα.

 

Όταν κι ο τελευταίος αγνός Έλληνας που έσωζε με αυτοθυσία – και καλά έκανε – το «μωρέλι» στη θάλασσα της Μυτιλήνης, συνειδητοποιήσει πως το κοπέλι ο πατέρας του, έβαψε τα χέρια του με αίμα αθώων σε κάποια άλλη πατρίδα, έτσι απλά γιατί μίσησε το λαό της και τις αξίες του, τότε όλοι εσείς δε θα χωράτε πια στη Γη που προδώσατε με τον πιο ύπουλο και εφιαλτικό τρόπο.

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Chat Box
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter