ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τώρα τι θα πουν οι ειδικοί;;; Αξιωματούχος Υγείας Ισραήλ: «50% των νέων κρουσμάτων παραλλαγής Δέλτα είναι εμβολιασμένοι»

ΔΙΕΘΝΗ. ΥΓΕΙΑ. - 25 Ιούν 2021 - 19:49
Σε ένα κράτος που υποτίθεται είναι υπόδειγμα για την μαζική ανοσοποίηση του πληθυσμού του.

Η νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού έχει θέσει σε συναγερμό υπηρεσίες και κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο και πρωτίστως σε κράτη που έχουν προχωρήσει σε εκατομμύρια εμβολιασμούς.

Ένα από αυτά τα κράτη είναι το Ισραήλ, οι αρχές του οποίου αποφάσισαν να επαναφέρουν το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε ορισμένους δημόσιους χώρους.

Αυτό που ωστόσο προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία, ιδίως σε όσους έχουν σπεύσει να εμβολιαστούν, είναι η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων, που καθώς φαίνεται κατά το ήμισυ, ή έστω σε ένα μεγάλο ποσοστό, απαντούν σε εμβολιασμένα άτομα!

Στην παραπάνω παραδοχή έφτασε ο Chezy Levy, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Υγείας του Ισραήλ.

Ο ίδιος μιλώντας στην ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, παραδέχθηκε πως 40%-50% των νέων κρουσμάτων της μετάλλαξης Δέλτα αφορούν εμβολιασμένα άτομα!

Ωστόσο προκειμένου να μην προκληθεί πανικός ο Ισραηλινός αξιωματούχος έσπευσε να…καθησυχάσει τον κόσμο πως αυτές οι λοιμώξεις δεν είναι σοβαρές:

«Μολονότι τα νούμερα είναι χαμηλά, το γεγονός ότι [η παραλλαγή Δέλτα] αγγίζει εμβολιασμένους σημαίνει ότι εξετάζουμε πόσοι απ’ αυτούς που έκαναν το εμβόλιο έχουν επίσης μολυνθεί. Περίπου 40% έως 50% των νέων περιπτώσεων φαίνεται να ήταν άτομα που είχαν εμβολιαστεί».

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr