ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. - 22 Φεβ 2020 - 12:22
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Υπερεπείγον. Ας κρατήσουμε έναν Έλληνα στην ζωή.

Τον λένε Άγγελο είναι 49 ετών ανάπηρος από το ένα χέρι, και με καρδιολογικά προβλήματα.

Είναι Έλληνας αξιόλογος, κάτι που το αναγνωρίζουν όλοι, όσοι τον ξέρουν.
Είναι χωρίς εργασία, και κοινωνικό επίδομα, και μένει σε μια άθλια αποθήκη, με πολύ ζέστη το καλοκαίρι, και χωρίς καμία θέρμανση τον χειμώνα. Κάποιες φορές λόγω των βροχών πλημμυρίζει κιόλας.

Από αυτό το άθλιο μέρος τον βγάζουν, και θα μείνει άστεγος. Με τόσα προβλήματα, και μετά από τόσα χρόνια κακουχιών, δεν θα αντέξει για πολύ αν βρεθεί στον δρόμο, παρά μόνο μερικές ημέρες. Τα χρήματα ελάχιστα, και τελειώνουν, στο τέλος του μήνα. Παρακαλώ βοηθήστε τον

Από 1 ευρώ να δώσει ο καθένας μας, θα βοηθηθεί να ζήσει.
Μέσα από την δικιά του στήλη κατ’επανάληψιν συνετέλεσε να βοηθηθούν άτομα ευρισκόμενα σε ανάγκη .Τώρα βρέθηκε αυτός σε αυτήν την θέση .

Με τον ίδιο τρόπο μπορούν να βοηθηθούν και άλλοι συνανθρωποί μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη. Σε μια εποχή, παρακμής, ο Άγγελος, είχε και έχει μεγάλη προσφορά, στην κοινωνία. Όσοι επιθυμούν, να τον υποστηρίξουν, να παραμείνει, στην ζωή, μπορούν να επικοινωνήσουν, στο τηλέφωνο 6945294197 κος Άγγελος.

Υπάρχει επιστολή, πολύ γνωστού ιερέως Σ.Δ., ενός από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα της Ελλάδος, που γνωρίζει προσωπικά, την κατάσταση του.
Ο Κ. Άγγελος είναι γεμάτος με διάθεση, για ζωή, παρά τις κακουχίες, και τα τεράστια προβλήματα, θέλει πάρα πολύ να ζήσει. Έχει περάσει με επιτυχία, από τον υψηλό αθλητισμό και άλλους κλάδους. Kαταληκτικές ημερομηνίες 29 Φεβρουαρίου, καθώς του τελειώνουν τα λίγα χρήματα του, και θα καταλήξει από ασιτία, και 5 Μαρτίου, καθώς έχει δικαστήριο, για έξωση. Εάν τον βγάλουν έξω, θα καταλήξει μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς έχει προβλήματα με την καρδιά του, και είναι καταπονημένος, από τις κακουχίες. Δυστυχώς υπήρξαν άνθρωποι που έπαιξαν με την καθόλα ανθρώπινη ανάγκη του να ζήσει και υποσχόμενοι βοήθεια και δουλειά τον άφησαν τελικά ξεκρέμαστο .Και όχι μόνο αυτό επειδή είχε αρρωστήσει ένα από τα ζώα του του δώσανε μη εγκεκριμένο φάρμακο με αποτέλεσμα το ζώο να πεθάνει.

Πράγμα που τον λύπησε πολύ ,περισσότερο από το ότι κορόϊδεψαν τον ίδιο κάτι που δεν γινόταν πρώτη φορά άλλωστε .
Παρακαλώ όπως το αναρτήσετε στην ιστοσελίδα σας .Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…