ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Υφέρπουσα δικτατορία στην Τουρκία»! Το εξώφυλλο βόμβα του Economist

ΔΙΕΘΝΗ. - 20 Ιαν 2023 - 11:21

Μπορεί εμείς στην Ελλάδα να αποφεύγουμε συστηματικά και ακατανόητα να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους για την Τουρκία μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης κατά καιρούς το κάνουν. Ο Ερντογάν ανακοίνωσε εκλογές για τις 14 Μαίου και ο Economist κυκλοφορεί με ένα εξώφυλλο που σίγουρα θα έχει εξοργίσει το τουρκικό καθεστώς: «Υφέρπουσα δικτατορία στην Τουρκία», γράφει.

Δεν απέχει από την αλήθεια. Αυτά στο εσωτερικό της Τουρκίας. Στο εξωτερικό εκτός από την ωμή στρατιωτική απειλή κατά της Ελλάδας, η Τουρκία κάνει εισβολές, σκοτώνει αμάχους, δολοφνεί «στόχους» με μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν φαίνεται να ενοχλούν την κατά περίσταση ευαίσθητη Δύση, που συνεχίζει να την αντιμετωπίζει ως κανονική χώρα.

Τίποτα απ ΄ όλα αυτά δεν έχουν αναδειχθεί από την Ελλάδα που συμμετέχει πρώτη και καλύτερη στην προσπάθεια «κατευνασμού» του κράτους που τρομοκρατεί και δολοφονεί.

militaire.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr