ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Φήμες ότι ο Τραμπ Ετοιμάζει το Στρατό για την «Μεγάλη Γεωμαγνητική Θύελλα»

ΚΛΟΙΟΣ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 14 Ιαν 2019 - 22:50
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Από τα μέσα του περασμένου έτους, η είδηση ​​ότι μια μεγάλη γεωμαγνητική καταιγίδα θα μπορούσε να χτυπήσει τη Γη και να προκαλέσει το απόλυτο χάος στον πλανήτη «έπαιζε» σε πολλούς συνωμοσιογράφους. Ωστόσο, τίποτα δεν συνέβη.

Φαίνεται, όμως, ότι εκτιμάται πως μέχρι το 2024 αναμένεται να συμβεί κάτι τέτοιο και πως η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών είναι σίγουρη για αυτή την κατάσταση, γι ‘αυτό προετοιμάζει το στρατό της για να αντιμετωπίσει το γεγονός, όχι μόνο γιατί θα μπορούσε να επηρεάσει τον πλανήτη μας αλλά, κυρίως, τα συμφέροντα του Αμερικανικού Έθνους.

Μια πρόσφατη μελέτη της αγγλικής μετεωρολόγου Catherine Burnett προειδοποιεί για τους κινδύνους των γεωμαγνητικών καταιγίδων στη Γη, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ολική καταστροφή και ότι οι άνθρωποι θα είχαν μόλις 15 λεπτά για να προετοιμαστούν, όπως αναφέρει το ufo-spain.com

«Για μεγάλο χρονικό διάστημα ήμασταν τυχεροί» και «η ανησυχία εδώ είναι ότι αν η ακτινοβολία από μια ηλιακή έκλαμψη χτυπήσει τη Γη, μπορεί να χτυπήσει και δορυφόρους, διαταράσσοντας τα κινητά τηλέφωνα και άλλες μορφές επικοινωνίας», προειδοποιεί και ο Brian Gaensler, αστροφυσικός στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο.

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2019/01/fimes-megali-geomagnitiki-thyella.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…