ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Φεμινίστριες τα μεγαλύτερα θύματα, του Ιουδαϊκού Καμπαλισμού.  

ΑΓΓΕΛΟΣ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ. - 8 Απρ 2020 - 21:27
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ζούμε στην εποχή της αποστασίας από τον θεό. Καθημερινά προσβάλλεται, με τον πιο αισχρό τρόπο, ο δημιουργός, οι Άγιοι της Εκκλησίας, και η Αγνότητα της Υπεραγίας Θεοτόκου, και απειλείται το ετοιμοθάνατο έθνος, με αφανισμό εξαιτίας των αποστατών νεοραγιάδων. Άγιος Παισιος, Όσιος Φιλόθεος Ζερβάκος, Σάββας Αχιλλέως, Χαράλαμπος Βασιλόπουλος, Πατέρας Διονύσιος Ταμπάκης και ο αρχαιολόγος Διόδωρος Ράμμος, αναφέρουν, ως πηγή όλων των εθνικών συμφορών, τις έκφυλες-φεμινίστριες, τα μεγαλύτερα θύματα, του Ιουδαϊκού καμπαλισμού, οι οποίες δυστυχώς συμμετέχουν σε κάθε παρά φύσιν σεξουαλική πράξη, και ακολουθούν κατά γράμμα, την Θεοκατάρατη νεοταξική μόδα. Να περάσουμε να δούμε, τι αναφέρουν σχετικά οι αξιόλογοι και σωστοί Χριστιανοί.

ΔΙΟΔΩΡΟΣ ΡΑΜΜΟΣ :

 “Δυστυχώς, ραγδαίες εξελίξεις προωθούνται σε όλα τα επίπεδα, ηθικής, καθημερινής ζωής και περιβάλλοντος, από το 1945 και έπειτα. Οι Σιωνιστές κυριαρχούν σχεδόν παντού, απλώνουν τα αόρατα πλοκάμια τους σε κάθε πτυχή της ζωής του λεγόμενου δυτικού κόσμου (και όχι μόνο). Τα σιωνιστικά μηνύματα διαχέονται παντού, στη μουσική, τον κινηματογράφο, τη λογοτεχνία, την εκπαίδευση, στα ΜΜΕ που πλέον είναι μέσα μαζικής επιρροής και όχι ενημέρωσης. Οι πάντες και από παντού προσπαθούν να αμφισβητήσουν καθετί χριστιανικό και σταδιακά να εξαφανίσουν την επίδραση του Χριστιανισμού στη ζωή των ανθρώπων, να πετύχουν τον πλήρη αποχριστιανισμό της ηθικής. Αποστασία από την Ηθική. Εφόσον πολιτικά και οικονομικά όχι μόνο είχε μπει το νερό στο αυλάκι, αλλά ολόκληρα ποτάμια είχαν σχηματιστεί, έδωσαν το σύνθημα για την έναρξη και της οριστικής ηθικής ισοπέδωσης των «χριστιανικών» λαών, δηλαδή να σβήσει για πάντα κάθε έννοια ηθικής, κάθε κώδικας σωστής συμπεριφοράς, σεβασμού, αξιοπρέπειας. Να έρθει ο άνθρωπος στο επίπεδο του ζώου και ακόμη πιο χαμηλά, γιατί και τα ζώα έχουν κάποιες αρχές σταθερές. Η νέα ηθική, που επιβάλλουν οι Σιωνιστές, έχει έναν πυρήνα: κανένα όριο (no limit)! Oι άνθρωποι θα κάνουν τα πάντα, ό,τι τους αρέσει, χωρίς φραγμούς, χωρίς περιορισμούς και χωρίς τύψεις. Όποιος τολμά να αντιστέκεται στην ανηθικότητα θα δέχεται, ως συνήθως, τόνους λάσπη, θα είναι ο σκοταδιστής, ο άνθρωπος του Μεσαίωνα, ο κομπλεξικός, ο φασίστας. Το όπλο των Σιωνιστών θα είναι και πάλι μικρές οργανωμένες μειοψηφίες, με μπόλικο χρήμα, οι οποίες θα προβάλλονται ως προοδευτικές και θα χειροκροτούνται από κάθε ΜΜΕ. Αιχμή του δόρατος στο πρόγραμμα αυτό θα είναι η γυναίκα, άλλο ένα σύγχρονο θύμα του Σιωνισμού. Η γυναίκα που είναι η σύντροφος, το στήριγμα, το έτερον ήμισυ του άνδρα. Αλλά που είναι και η μητέρα, η τροφός και παιδαγωγός κάθε παιδιού. Αν οδηγηθεί και η γυναίκα σε επανάσταση, τελείωσαν και οι άνδρες, τελείωσαν και τα παιδιά, τελείωσε η κοινωνία, έχουμε γκρεμίσει τα πάντα. Και πράγματι, οι ηρωικοί Σιωνιστές πέτυχαν και εδώ έναν ακόμη θρίαμβο. Ξεσήκωσαν τις γυναίκες (φεμινισμός, σεξουαλική απελευθέρωση), όχι για να διεκδικήσουν αγάπη και σεβασμό από τους άνδρες, αλλά δικαίωμα στην αμαρτία, στην ανηθικότητα. Εδώ έπαιξαν τεράστιο ρόλο τα ΜΜΕ με την πανίσχυρη τηλεόραση, η τέχνη (θέατρο, κινηματογράφος) και η μόδα (ρούχα, καλλυντικά). Από παντού γινόταν πλύση εγκεφάλου, ώστε η γυναίκα να αφήσει το πρότυπο της πιστής συζύγου και στοργικής μητέρας και να αναζητήσει χρήμα, δόξα, εξουσία. Η νομοθεσία συνέβαλε τα μέγιστα σε αυτήν την πορεία. Αποποινικοποίηση της μοιχείας, εύκολο διαζύγιο (για να διαλύονται εύκολα οι οικογένειες), νομιμοποίηση των εκτρώσεων (για να μπορούν οι μητέρες να σκοτώνουν εύκολα τα παιδιά τους), αλλά και χαλάρωση των νόμων που προστάτευαν τη δημόσια αιδώ.

Τι σημαίνει αἰδώς; Μεταφράζεται στα νέα ελληνικά ως ντροπή, αλλά είναι κάτι βαθύτερο. Είναι η φωνή της συνείδησης κάθε ανθρώπου, είναι ένας άγραφος νόμος που απαγορεύει μέσα στον νου μας καθετί ανάρμοστο, ανήθικο. Ας δούμε ένα παράδειγμα. Στην αρχαία Αθήνα, όπως και στην αρχαία Ρώμη, δεν υπήρχε περίπτωση να κυκλοφορήσει γυναίκα στην αγορά ή σε κάθε άλλο δημόσιο χώρο ημίγυμνη. Φορούσαν χιτώνες ποδήρεις, δηλαδή μέχρι τον αστράγαλο, ενώ συχνά φορούσαν και κάλυμμα στο κεφάλι. Αν έβλεπαν μια γυναίκα με προκλητικό ντύσιμο, αυτόματα θα την θεωρούσαν πόρνη! Παρόλο που στο σπίτι τους, ιδίως οι αρχαίοι Ρωμαίοι, έκαναν τα ακατονόμαστα, σε δημόσιο χώρο ήταν προσεκτικοί, υπήρχε η δημόσια αιδώς. Παράλληλα, οι αρχαίοι Έλληνες, που ήταν στην πλειοψηφία τους ειδωλολάτρες και δεν είχαν τον κώδικα ηθικής των Χριστιανών, εφάρμοζαν τον κανόνα «τὰ ἐν οἴκῳ μὴ ἐν δήμῳ», δηλαδή όσα γίνονται στο σπίτι, και κυρίως στο υπνοδωμάτιο, δεν είναι δυνατόν να λέγονται ή να γίνονται δημόσια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του άγραφου ηθικού κανόνα ήταν και το εξής: στο αρχαίο θέατρο δεν υπήρχαν σαρκικές πράξεις, δεν υπήρχε γύμνωση της γυναίκας επί σκηνής. Υπήρχε μόνο αισχρολογία στην κωμωδία, αλλά μέχρι εκεί. Με άλλα λόγια, υπήρχαν όρια. Ο Πλούταρχος (Ἠθικά, Πῶς δεῖ τόν νέον ποιημάτων ἀκούειν, 33 C), αναφέρει κάτι συγκλονιστικό για την αντίληψη της έννοιας της ηθικής: στην τραγωδία Αίολος, που δεν σώθηκε μέχρι σήμερα, ο Ευριπίδης βάζει στο στόμα του υποκριτή (ηθοποιού) τη φράση «Τί δ´ αἰσχρὸν εἰ μὴ τοῖσι χρωμένοις δοκεῖ », που αναστάτωσε τους Αθηναίους θεατές και άρχισαν να θορυβούν μέσα στο θέατρο.

Η απάντηση που έδωσε η ίδια η αρχαία ελληνική διανόηση είναι «Αἰσχρὸν τό γ´ αἰσχρόν, κἂν δοκῇ κἂν μὴ δοκῇ». Δηλαδή, γιατί να θεωρούμε κάτι αισχρό, αν αυτοί που το κάνουν δεν το αντιλαμβάνονται ως αισχρό; Κάτι τέτοιο προβάλλει η σύγχρονη σιωνιστική θεωρία περί ηθικής. Αλλά η απάντηση είναι ότι το αισχρό, το ανήθικο, είναι αισχρό από μόνο του, είτε το αντιλαμβανόμαστε είτε όχι. Δηλαδή, κάποια πράγματα είναι σταθερά ηθικά ή σταθερά ανήθικα, μια πάγια κατάσταση, δεν εξαρτάται από την προσωπική γνώμη του κάθε ανθρώπου. Αξίζουν τον θαυμασμό μας οι πρόγονοί μας, που διατύπωναν τέτοιες φράσεις, με οδηγό την συνείδηση και τη σοφία τους. Ο ίδιος ο απόστολος Παύλος μάς βεβαιώνει ότι η συνείδηση είναι δώρο Θεού σε κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα από τη θρησκεία του. Όταν στη σοφία των Ελλήνων προστέθηκε και η αποκάλυψη του Θεού, μέσω των αγίων Αποστόλων του Χριστού, τότε δημιουργήθηκε ο υπέροχος ελληνορθόδοξος πολιτισμός. Και στον τομέα της ηθικής φτάσαμε εἰς πᾶσαν τήν ἀλήθειαν (Ιω.16,13), αφού πλέον η ηθική μας δεν καθοδηγείται μόνο από την έμφυτη αιδώ, αλλά από τη διδασκαλία του Χριστού, από το θέλημα του Θεού. Αναβίωση του σοδομισμού. Όλα αυτά, δυστυχώς, ισοπεδώθηκαν από τις μπουλντόζες του Σιωνισμού. Μας έπεισαν ότι δεν υπάρχει ηθική, ηθική είναι μόνο η γνώμη μας. Μας αρέσει κάτι, το κάνουμε, δεν μας απασχολεί αν είναι ηθικό. Δεν μας νοιάζει τί θεωρούσαν για χιλιετίες οι άνθρωποι ως αισχρό. Και πλέον καταργείται το ἐν οἴκῳ μὴ ἐν δήμῳ. Τα πάντα ἐν δήμῳ. Κάπως έτσι επήλθε και ο λεγόμενος πανσεξουαλισμός, η γύμνωση στη γυναικεία μόδα και στα τελευταία χρόνια ο θρίαμβος της ομοφυλοφιλίας. Το γενετήσιο ένστικτο είναι μια φυσιολογική κατάσταση στον άνθρωπο, με προϋποθέσεις βέβαια. Οι Σιωνιστές το μετέτρεψαν σε τρόπο και σκοπό της ζωής, διαλύοντας κάθε ηθικό φραγμό. Κάθε στοιχείο του έρωτα, από προσωπική και ιδιωτική υπόθεση του κάθε ανθρώπου, έγινε δημόσιο θέαμα. Ακόμη και το καθημερινό ντύσιμο των γυναικών. Τα ρούχα που φοράνε πλέον οι γυναίκες, κυρίως το καλοκαίρι, είναι πιο αποκαλυπτικά και από τα εσώρουχα που παλαιότερα φορούσαν στο κρεβάτι τους. Η τέχνη, τα ΜΜΕ, το διαδίκτυο, τα πάντα προβάλλουν σε καθημερινή βάση ό,τι πιο αισχρό και νοσηρό υπάρχει.Η πορνεία δεν είναι πια το ανήθικο επάγγελμα κάποιων φτωχών και κατατρεγμένων γυναικών. Είναι το πρότυπο, το σύμβολο της κοινωνίας μας. Αυτό ήθελε ο Σιωνισμός, να μετατρέψει τη γυναίκα σε ένα σκουπίδι, σε ένα φτηνό κομμάτι κρέας, σε μια πόρνη. Και τον άνδρα να υποδουλωθεί σε αυτόν τον εξευτελισμό, να ταυτιστεί με την πόρνη. Η αγνότητα, η παρθενία, η συζυγική αγάπη, η φυσική σχέση του ανδρογύνου, που χάρη στο μυστήριο του γάμου λαμβάνει την ευλογία και τη χάρη του Θεού και οδηγεί στον παράδεισο, έπρεπε να σβήσουν. Τώρα μόνο ακαθαρσία, μόνο σαρκική κόλαση.

Όπως τονίσαμε, δεν υπάρχει όριο για τον Σιωνισμό. Γι’ αυτό και κάθε τόσο έρχονται στην κοινωνία μας νέες βαρβαρικές επιδρομές. Η πιο πρόσφατη είναι της ομοφυλοφιλίας. Ξαφνικά, οι άνθρωποι από τη δεκαετία του 1980 και έπειτα, ανακάλυψαν ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι αφύσικη, δεν είναι διαστροφή, όπως ομολογούσαν και οι ψυχίατροι στο παρελθόν, δεν είναι αμαρτία. Και πρέπει να γίνει τρόπος ζωής, πρέπει να γίνει νόμος του κράτος, πρέπει ή όλοι να γίνουμε έτσι ή να χειροκροτούμε αυτούς που είναι έτσι.Τα σχόλια είναι περιττά. Βαδίζουμε προς το χάος. Ως Χριστιανοί δεν μισούμε αυτούς τους ανθρώπους, τους βλέπουμε με πόνο και αγάπη. Αλλά την αμαρτία τη μισούμε, την καταδικάζουμε, την πολεμάμε. Και αυτή η αμαρτία είναι φρικτή, ολέθρια, δαιμονοποιεί την κοινωνία. Και ξέρουμε ότι από πίσω έρχονται και άλλες αθλιότητες, η παιδεραστία, η αιμομιξία, καταστάσεις που ντρεπόμαστε και να τις ξεστομίσουμε, πράγματα τα οποία «αἰσχρόν ἐστιν καὶ λέγειν» (Εφ.5,12). Οι Σιωνιστές δεν θα σταματήσουν πουθενά. Θα τα επιβάλουν όλα, θα τα κάνουν νόμο του κράτους, τρόπο ζωής. Θα έρθει ώρα που θα ξαναγίνουν οι πόλεις μας Σόδομα και Γόμορρα, θα αναγκαζόμαστε να παίρνουμε τα παιδιά μας και να φεύγουμε για τα βουνά, για να γλιτώσουμε από τις απερίγραπτες ανωμαλίες που θα γίνονται δημόσια. Και όλοι θα μας βρίζουν, θα μας χλευάζουν, γιατί θα αρνούμαστε την ανηθικότητα, δεν θα ονομάζουμε το μαύρο άσπρο, θα το λέμε μαύρο. Ποιος, τελικά, είναι ο φασίστας; Η επέλαση της παγκόσμιας θρησκείας. Για τους εναπομείναντες πιστούς, για όσους δεν πλανήθηκαν από τον ντεϊσμό ή την αθεΐα, οι Σιωνιστές ετοίμασαν μια νάρκη, όπως προαναφέραμε. Τον Οικουμενισμό, ο οποίος θα ετοιμάσει το έδαφος για την παγκόσμια θρησκεία. Οικουμενισμός είναι η προσπάθεια να ενωθούν όλοι οι Χριστιανοί μεταξύ τους, να υπάρχει μια ενιαία χριστιανική «εκκλησία» και όχι να υπάρχει η γνωστή διαφοροποίηση Ορθοδόξων, Ρωμαιοκαθολικών και Προτεσταντών. Μόλις επιτευχθεί αυτό, θα επέλθει και η ένωση με τις άλλες θρησκείες, οπότε έτοιμη και η θρησκεία του ψευδομεσσία. Εδώ αρκεί να αναφέρουμε ότι όταν μιλάμε για Χριστιανισμό, εννοούμε την Ορθόδοξη Εκκλησία, την αληθινή Εκκλησία του Χριστού. Η Εκκλησία είναι μία (ούτε δύο ούτε πολλές) και αγία και ταυτίζεται με τον Χριστό, είναι ένα με τον Χριστό. Οι άνθρωποι, που βαπτίζονται και θεωρούνται Χριστιανοί δεν ταυτίζονται πάντα με την Εκκλησία. Πρέπει να έχουν και την αλήθεια του Χριστού, τόσο στα λόγια όσο και στις πράξεις. Διαφορετικά, είναι προδότες και εχθροί του Χριστού.Προδότης του Χριστού είναι ο Πάπας, από τον 11ο αιώνα και έπειτα, συγκεκριμένα από το 1014 που ο Πάπας Βενέδικτος ΙΗ΄ εισήγαγε οριστικά την αιρετική διδασκαλία του filioque στο Σύμβολο της Πίστεως, κάτι για το οποίο ποτέ δεν μετανόησε. Αυτό και μόνο αρκεί για να θεωρούνται αυτοδικαίως, de facto, αιρετικοί και όχι Χριστιανοί. Σαν το κλαδί που κόπηκε από το δέντρο και ξεράθηκε. Από τότε θα έπρεπε να αποκαλούμε την (τέως) Ρωμαιοκαθολική εκκλησία ως Παπική θρησκεία. Αυτό ασφαλώς, δεν έχει σχέση με τον απλό λαό, δεν εννοούμε ότι κάθε άνθρωπος που γεννιέται Ρωμαιοκαθολικός ότι θα πάει στην κόλαση! Ο Θεός προσπαθεί κάθε άνθρωπο να τον βάλει στον παράδεισο και η κρίση είναι δική Του, όχι δική μας. Από την άλλη, όμως, ομολογούμε ότι ο Πάπας δεν είναι Εκκλησία, είναι Χριστιανός μόνο κατ’ όνομα και όχι κατά Χάριν, και καταχρηστικά ονομάζουμε τον Πάπα και το Βατικανό Ρωμαιοκαθολική εκκλησία, αφού στην πραγματικότητα έφτιαξαν μια άλλη θρησκεία, άλλο δόγμα, που απλά έχει εξωτερικά κάποια χριστιανικά στοιχεία. Και δεν χρειάζεται να αλλάξει κανείς τα πάντα στο δόγμα, για να πάψει να είναι Χριστιανός. Ακόμη και μία λέξη να αλλάξει, αν δεν μετανοήσει, παύει να είναι Χριστιανός, είναι αιρετικός. Για τους ίδιους λόγους, οι Προτεστάντες δεν είναι Χριστιανοί, απλά ονομάζονται έτσι. Αιρετικοί επίσης είναι οι διάφοροι Αντιχαλκηδόνιοι, όπως η εκκλησία της Αρμενίας. Η (Ορθόδοξη) Εκκλησία, αντίστοιχα, ορίζει ότι αν μετανοήσει ο αιρετικός, μπορεί να επανέλθει στην Εκκλησία, να είναι Χριστιανός και να μετέχει στα μυστήριά της. Διαφορετικά, δεν είναι μέλος της Εκκλησίας και δεν μπορεί να συμμετάσχει σε κανένα μυστήριο. Αυτό, όμως, ήταν πρόβλημα στο σχέδιο του Σιωνισμού για την πανθρησκεία. Για να παρακάμψουν το εμπόδιο, έπλασαν τον Οικουμενισμό. Αν κάποιος είχε μια δεξαμενή με πόσιμο νερό, θα ήθελε να τη διατηρήσει ανόθευτη, για να πίνει καθαρό νερό. Η δεξαμενή αυτή είναι η Εκκλησία. Γύρω της υπάρχουν και άλλες δεξαμενές, που λέγονται θρησκείες και αιρέσεις, από τις οποίες άλλες έχουν μολυσμένο νερό, δηλητηριώδες (Παπικοί και Προτεστάντες), άλλοι έχουν ακαθαρσίες, άλλοι πετρέλαιο αντί για νερό, κλπ. Με τον Οικουμενισμό, θα μπουν σωλήνες παντού, για να γίνουν όλα συγκοινωνούντα δοχεία, για να νοθευτούν οι πάντες, κυρίως η Εκκλησία (Ορθοδοξία).

Το κακό, η δράση του Οικουμενισμού, ξεκίνησε ανεπαίσθητα στα τέλη του 19ου αιώνα, όταν το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο (Κων/πολη) επέτρεψε να τελεστούν οι πρώτοι μεικτοί γάμοι, μεταξύ Ορθοδόξων και μη Ορθοδόξων, κατά παράβαση του ΟΒ΄ (72ου) κανόνα της Πενθέκτης Οικουμενικής Συνόδου (691 μ.Χ.). Λίγο αργότερα, το Πατριαρχείο στέλνει την περίφημη επιστολή: «Ἐγκύκλιος Συνοδική πρός τάς ἁπανταχοῦ Ἐκκλησίας τοῦ Χριστοῦ» (1920), με την οποία ονομάζει ως Εκκλησίες τις διάφορες προτεσταντικές αιρέσεις. Ποιος κρυβόταν από πίσω, περιττό να το αναφέρουμε. Τί φταίει; Δύσκολο να απαντήσουμε. Πιστεύουμε, ασφαλώς, ότι οι Πατριάρχες μας δεν ήταν Σιωνιστές, ίσως κάποιοι συνεργάτες τους να ήταν μασόνοι. Προφανώς παρασύρθηκαν από πιέσεις, παγίδες, ποιος να γνωρίζει το παρασκήνιο. Εξάλλου, οι Σιωνιστές δεν παρουσιάζονται αυτοπροσώπως. Κατά κανόνα, κάνουν τη δουλειά τους με πλάγιο τρόπο, μέσω τρίτων. Και δουλειά τους είναι να περάσουν το μήνυμα: μείνετε όπως είστε, αλλά δεχθείτε στα μυστήριά σας και τους αιρετικούς. Μελλοντικά, δεχθείτε και τους αλλόθρησκους και στο τέλος δεχθείτε και τον ψευδομεσσία μας! Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η Εκκλησία μας (και η Ελλάδα) δεν κινδυνεύει μόνο από το θηρίο του Οικουμενισμού. Κινδυνεύει από τον ανελέητο βομβαρδισμό από αντιχριστιανικά βλήματα, που εκτοξεύουν τα θρησκευτικά πυροβόλα του Σιωνισμού. Στην Ελλάδα αλωνίζουν πλέον από ανατολικά θρησκεύματα ή δοξασίες (γιόγκα, μετενσάρκωση, βουδιστικός διαλογισμός, ιαπωνικό ρέικι) μέχρι νεοειδωλολάτρες και αποκρυφιστές (από αστρολογία και μέντιουμ μέχρι σατανισμό). 

Αυτό που χρειαζόμαστε άμεσα στην Ελλάδα είναι μετάνοια. Να ξαναγίνουμε συνειδητά μέλη της Εκκλησίας, όχι μόνο επιφανειακά, αλλά ουσιωδώς. Να επαναφέρουμε στη ζωή μας τις δύο μεγάλες αρετές που μας δίδαξε ο Χριστός, την αγάπη και την ταπείνωση. Αν το κάνουμε αυτό, σε μια στιγμή θα αλλάξουν τα πάντα. Ο ουροβόρος όφις, που σφίγγει μέχρι ασφυξίας την Ελλάδα (και όλο τον κόσμο), θα συντριβεί επί τόπου! Θα τον «ἀναλώσει ὁ Κύριος τῷ πνεύματι τοῦ στόματος αὐτοῦ» (Β΄Θεσ.2.8). Αν, αντίθετα, παραμείνουμε όπως είμαστε, τότε θα έρθει η καταστροφή, τόσο της Ελλάδας, όσο και της Ορθοδοξίας στην Ελλάδα. Και κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθεί το εφιαλτικό σχέδιο των Σιωνιστών, ένα κράτος, μία θρησκεία, ένας βασιλιάς- ψευδομεσσίας. Θα επιβληθεί η παγκόσμια δικτατορία του Σιωνισμού, με τον απαίσιο τύραννο στην κορυφή, τον λεγόμενο Αντίχριστο. Αυτή η δικτατορία θα είναι η πιο φρικτή στην ιστορία της ανθρωπότητας, ακόμη και τα πιο φοβερά εγκλήματα του παρελθόντος θα είναι σαν βρεφικό χάδι, μπροστά στα έργα που θα πράξει ο βασιλιάς του Σιωνισμού. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, θα επιβάλει σε όλους τους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, το χάραγμά του, ένα ηλεκτρονικό πλινθίο (microchip) στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο κάθε ανθρώπου με τον αριθμό 666 (Απ.13,18), ώστε μέσω δορυφόρου και υπολογιστή να ελέγχει τους πάντες. Και όσοι δεν υπακούουν, να εξοντώνονται επί τόπου με ακτινοβολία. Η τεχνολογία αυτή υπάρχει σήμερα και έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζεται. Οι Χριστιανοί, ασφαλώς, δεν θα δεχθούν αυτό το χάραγμα, το σφράγισμα, και θα επιβιώσουν εκείνα τα χρόνια, όποτε και αν έρθουν. Για όσους μπορεί να χαμογελούν ειρωνικά διαβάζοντας όλα τα παραπάνω, θα τους θέσουμε δύο απλά ερωτήματα. Πώς ήξερε ο Ευαγγελιστής και Απόστολος Ιωάννης, που συνέγραψε την Αποκάλυψη το 95 μ.Χ., ότι μια μέρα θα υπάρξει μια τέτοια τεχνολογία και θα επιβληθεί στους ανθρώπους; Απλή απάντηση, δεν θα μπορούσε να το ξέρει! Ο Θεός τού το φανέρωσε, σε ένα σπήλαιο στην Πάτμο. Και πώς ήξερε ότι θα χρησιμοποιηθεί ο αριθμός 666 στους σημερινούς ραβδωτούς κώδικες (barcode);  Πώς, αντίστοιχα, ανάμεσα στις συγκλονιστικές του προφητείες, ο Άγιος Κοσμάς είχε πει ότι θα έρθει μέρα που θα είναι γεμάτα τα πιάτα μας, αλλά τα φαγητά δεν θα τρώγονται; Οι επιστήμονες διαβεβαιώνουν ότι η μόλυνση του περιβάλλοντος θα είναι τόσο ολέθρια τα επόμενα 100 χρόνια, που θα προκύψουν φρικτά αποτελέσματα. Το πόσιμο νερό στον πλανήτη θα είναι ελάχιστο, ενώ και οι τροφές θα είναι πρακτικά άχρηστες, χωρίς θρεπτικές ουσίες. Και τίποτα να μη συμβεί, από όσα έχει προφητεύσει η Εκκλησία μας, ο πλανήτης Γη είναι καταδικασμένος σε θάνατο, σε καταστροφή, χάρη στην παγκόσμια μόλυνση του περιβάλλοντος. Άλλο ένα δώρο του Σιωνισμού στην ανθρωπότητα! Αν δεν αλλάξουμε, αν δεν γίνουν θαύματα, αν δεν επέμβει ο Θεός, τα εγγόνια μας ή τα δισέγγονά μας δεν θα μπορούν να επιβιώσουν, όπως «προφητεύει» η σύγχρονη επιστήμη. Συνεπώς, και άθεος να είναι κανείς, δεν μπορεί να επαναπαύεται ως προς το μέλλον. Αλλά ό,τι και αν είμαστε στην Ελλάδα, οφείλουμε να αγαπήσουμε ξανά Χριστό και Ελλάδα, για να συνέλθουμε. Και να κρατήσουμε ενωμένους αυτούς τους δύο θησαυρούς. Γιατί πρέπει να θυμόμαστε ότι όσο ήμαστε στην εποχή προ Χριστού και δεν γνωρίζαμε την αλήθεια του Θεού, είχαμε δικαιολογία. Μας σκέπαζε ο Θεός με έναν άγγελο. Όταν γίναμε Χριστιανοί, δεχθήκαμε άφθονη τη Θεία Χάρη και κάθε ευλογία του Θεού ήρθε στην Ελλάδα. Αν, τώρα, πάμε να χτίσουμε μια Ελλάδα χωρίς Χριστό, θα είμαστε αδικαιολόγητοι, γιατί γνωρίσαμε την αλήθεια και την πετάξαμε, τη διώξαμε. Τότε θα αποσύρει και ο Θεός τη Χάρη Του από την Ελλάδα και θα καταστραφούμε ολοκληρωτικά, θα μας καταπιεί ο ουροβόρος δράκων του Σιωνισμού. Αλλά δεν θα φταίει ο Θεός, εμείς θα φταίμε, όπως έφταιξαν και οι Εβραίοι, που προτίμησαν μᾶλλον τὸ σκότος ἢ τὸ φῶς (Ιω.3,19). Ως κατακλείδα σε αυτήν την απολογία κατά του Σιωνισμού και υπέρ της Ελληνορθοδοξίας, θα υπενθυμίσουμε και θα τονίσουμε κάτι. Δεν μισούμε και δεν υποτιμάμε κανέναν άνθρωπο, σεβόμαστε και αγαπάμε κάθε άνθρωπο. Αλλά έχουμε ιερό χρέος να αγωνιστούμε κατά Χριστόν να πολεμήσουμε την αμαρτία και καθετί που συνδέεται μαζί της. Και σήμερα, σχεδόν κάθε αμαρτία και κάθε κακό σχετίζεται με τον Σιωνισμό. Συνεπώς, καθήκον μας είναι να πολεμήσουμε και τον Σιωνισμό. Αγαπάμε τον άνθρωπο, μισούμε την αμαρτία του ανθρώπου. Και θα αγωνιστούμε, ἄχρι θανάτου (Απ.2,10), ενάντια στα έργα των Σιωνιστών, όχι ενάντια στους Σιωνιστές ως ανθρώπους. Γιατί έτσι μάς δίδαξε ο Χριστός, που λίγο πριν ξεψυχήσει πάνω στον Σταυρό, είπε: «Πατέρα, συγχώρησέ τους, γιατί δεν ξέρουν τί κάνουν» (Λκ.23,34).

OΣΙΟΣ ΦΙΛΟΘΕΟΣ ΖΕΡΒΑΚΟΣ : 

Το ντύσιμο της γυναίκας – π. Σάββας Αχιλλέως – YouTube

  

Η μόδα είναι Θεοκατάρατη, έλεγε στα κηρύγματα του, ο Πατέρας Σάββας Αχιλλέως και ότι οι γυναίκες έχουν απολέσει κάθε ίχνους σεβασμού και αξιοπρέπειας, τόνιζε ο Αρχιμανδρίτης Χαράλαμπος Βασιλόπουλος. Αναφέρει ενδεικτικά περί αυτού ο Όσιος Φιλόθεος Ζερβάκος : “Οι Ελληνίδες εμιμήθησαν τας επί των σκηνών των θεάτρων και κινηματογράφων. Προ 60 ετών εις την Ελλάδα δεν υπήρχε γυνή ασέμνως ενδεδυμένη, ούτε πλουσία ούτε πτωχή, ούτε μεγάλη ούτε μικρή· εντρέπετο να ίδη τις γυμνόν όχι το χέρι, ή πόδι, ή τράχηλον αλλά και αυτό το πρόσωπόν των. Διά τούτο αι μεν των πόλεων, ιδίως αι των πλουσίων κυρίαι, όταν εξήρχοντο εις περίπατον, ή μετέβαινον εις επισκέψεις, είχον καλύπτρας εις το πρόσωπον, αι δε των επαρχιών, ιδίως των χωρίων, είχον μανδήλας, με τας οποίας εκάλυπτον όχι μόνον τας κεφαλάς, αλλά και τα πρόσωπα και μόνον γυμνόν μέρος έμενον οι οφθαλμοί διά να βλέπωσι και η ρις διά να αναπνέωσιν· πολλάκις εκάλυπτον και την ρίνα και όταν συνήντων ή ωμίλουν με άνδρας ένευον προς τα κάτω· σπάνιαι εβάφοντο· εβάφοντο ιδίως αι των θεάτρων και των οίκων ανοχής. Εις τας περισσοτέρας εκκλησίας είχον τα λεγόμενα δικτυωτά, διά να μη βλέπουν οι άνδρες τας γυναίκας, δι’ αυτό αι πορνείαι, αι μοιχείαι, αι εκτρώσεις, τα διαζύγια εσπάνιζον, η δε αποφυγή της τεκνογονίας ήτις εγενικεύθη ακόμη και εις τα μικρότερα χωρία της Ελλάδος και εις τα αγροικίας, ήτο άγνωστος καθώς ήτο άγνωστον και το σιγάρο και η χαρτοπαιξία εις τας γυναίκας. H ἄσεμνη ἐνδυμασία τῶν γυναικῶν εἶναι ἀνάρμοστη καί ἐνάντια στίς Ἀποστολικές καί Πατερικές Παραδόσεις. 
 
Οἱ περισσότερες ἀπό τίς γυναῖκες ἔχουν τρελλαθεῖ. Ἔχουν ἀποβάλλει τήν σεμνότητα, τήν ντροπή, τήν συστολή καί γυμνώθηκαν, ἔγιναν ἀναίσχυντες, καί ὄχι μόνο στούς δρόμους καί τίς πλατεῖες περπατοῦν γιά νά ἐπιδείξουν γυμνές τίς σάρκες τους καί τά βαμμένα τους χείλη, μάτια, βλέφαρα, πρόσωπα καί νύχια, γιά νά δελεάσουν τούς ἄνδρες, ἀλλά εἰσέρχονται χωρίς φόβο καί στούς ἱερούς Ναούς, ὄχι βέβαια γιά νά προσευχηθοῦν, ἀλλά γιά νά βεβηλώσουννα μολύνουν καί σκανδαλίσουν τούς ἐκκλησιαζόμενους.
 
Καλό νομίζω εἶναι νά ἀπαγορευθῆ ἡ εἴσοδος στούς Ναούς τέτοιων γυναικῶν μέχρις ὅτου διορθωθοῦν. Ἄς εἴμαστε, πάντοτε ντυμένοι τόν Χριστό· ἄς σκεπτώμαστε πάντοτε τό χάρισμα τῆς υἱοθεσίας πού πήραμε μέ τό ἅγιο Βάπτισμα, τίς ὑποσχέσεις πού δώσαμε, καί νά ἀγαπᾶμε Αὐτόν μέ ὅλη μας τήν ψυχή καί τήν καρδιά, γιά νά εἴμαστε καί ἐδῶ στήν πρόσκαιρη ζωή μαζί μέ τόν Χριστό ἑνωμένοι καί στήν αἰωνιότητα. Μή πλανώμεθα, ἀγαπητοί, τά ἔργα μας δείχνουν τί ἔχουμε στό νοῦ μας. Ἐμεῖς οἱ ἄνθρωποι τῆς σημερινῆςξ γενεᾶς στό νοῦς κάθε μέρα ἔχουμε τί θά φᾶμε καί τί θά πιοῦμε!…Τί δέν νά πῶ καί γιά τίς γυναῖκες; δέν ἔχουν ἄλλο στό νοῦ τους παρά πῶς νά στολιστοῦν. Συναγωνίζονται ποιά θά ξεπεράση τήν ἄλλη στόν στολισμό. Τί πάλι νά πῶ καί γιά τήν ἄσεμνη ἐνδυμασία, τήν ὁποία ὁ ἐφευρέτης τῆς κακίας Διάβολος ἐδίδαξε τίς γυναῖκες νά ντύνωνται μέ γυμνά χέρια, στήθη καί πόδια; Ἀλίμονον, ἀλίμονον γιά τήν ἄθλια κατάσταση τῶν Χριστιανῶν! Κρύψε με, Θεέ μου, ἤ πᾶρε με, γιά νά μή βλέπω τέτοιες αἰσχρότητες καί ἀθλιότητες! Πῶς δέν αἰσχύνονται οἱ γυναῖκες τῶν Ἑλλήνων Χριστιανῶν; Οἱ γυναῖκες τῶν Τούρκων νά ντύνωνται κόσμια καί νά καλύπτουν καί τό πρόσωπο, γιά νά μή δίδουν σκάνδαλο στούς ἄνδρες, καί οἱ Ἑλληνίδες καί οἱ γυναῖκες τῶν Χριστιανῶν, οἱ ὁποῖες ἔχουν παράδοση ἀπό τόν Χριστό, πῶς ἔφθασαν σέ σημεῖο τέλειας παραφροσύνης, μέ τόν τρόπο πού ντύνονται; Ἄς ἀπαγορεύσουμε τήν εἴσοδο στούς Ναούς, ἰδιαίτερα κατά τίς Ἀκολουθίες καί Λειτουργίες, ἀνδρῶν καί γυναικῶν πού ντύνονται ἄσεμνα, γιά νά ἔλθη ἡ Χάρις, ἡ εὐλογία καί τό ἔλεος τοῦ Θεοῦ ἐπάνω μας καί δοῦμε καλές ἡμέρες. Ὁ θεῖος Χρυσόστομος ἐρωτηθείς, πότε θά εἶναι τό τέλος, ἀπάντησε· ὅταν θά ἐκλείψη ἡ ντροπῆ ἀπό τίς γυναῖκες. Καί μία ἄγραφος προφητεία λέγει· ὅ,τι τό τέλος τῶν αἰώνων θά γίνη ὅταν οἱ ἄνδρες γίνουν γυναῖκες καί οἱ γυναῖκες ἄνδρες. Στίς ἡμέρες μας βλέπουμε τήν ἐκπλήρωσή τους”. Αυτά μας δίδαξε ο γέροντας Φιλόθεος. 
 
ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ :
“Ο Άγιος Παΐσιος δεν είχε την πνευματική αίγλη (παιδεία), των τριών Ιεραρχών. Είχε όμως όλα τα υπόλοιπα χαρίσματα, των Αγίων της Ορθοδοξίας μας. Για αυτό έκανε όλα αυτά τα θαυμαστά πράγματα στον βίο του.

Η παρουσία και ο βίος του Αγίου Παισιου κατά την σύγχρονη εποχή, είναι μια ακόμη απόδειξη, ότι ο κύριος ημών Ιησούς Χριστός, δεν έχει εγκαταλείψει τους κατοίκους στην Ελλάδα, και ότι τους δίνει, για πολλοστή φορά την ευκαιρία, να επιστρέψουν στα Ελληνοχριστιανικά ήθη, και στον δρόμο της Σωτηρίας. Ενδεικτικό για το πόσο σημαντικός είναι ο Άγιος, είναι το κάτωθι περιστατικό, που γνωρίζουμε από την Διήγηση του πατέρα Σάββα του Αγιορείτη, περί του Αγίου Παισίου. Αναφέρει ο Πατέρας Σάββας : «Μου διηγήθηκε μια κυρία από την Θεσσαλονίκη, ότι κάποτε ο Όσιος Παΐσιος έδωσε δυναμικό τέλος σε ένα φορτικό και άκρως εφάμαρτο συζυγικό της βάσανο. Το ζεύγος Είχε διαφορετικούς Πνευματικoύς. Ο Πνευματικός της γυναίκας, ήταν πατερικός και ευσυνείδητος και υπεδείκνυε τις θεοχάρακτες γραμμές και προϋποθέσεις του τίμιου γάμου. Ο Πνευματικός του συζύγου ήταν νεωτεριστής, και μεταπατερικός και έλεγε στο σύζυγό της το γνωστό και βλάσφημο ότι “ο Θεός αφήνει ελεύθερες τις κρεβατοκάμαρες και δεν ασχολείται με το τι κάνουν οι σύζυγοι κατά την σχέση, αλλά με την καρδιά”. Αυτό είχε ως συνέπεια ο σύζυγος να απαιτεί, να μεταβληθεί η σύζυγός του σε χοιρώδη και λασπώδη κρεάτινη μάζα και διαρκώς την πίεζε να ενδώσει, με την ευλογία του Πνευματικού του, στην παρά φύσιν θεομίσητη και βδελυρή αμαρτία!!! Εκείνη όμως ακολουθούσε την υπόδειξη της φωνής του Θεού μέσω του καλού της Πνευματικού και ουδέποτε διανοήθηκε να προβεί σε ένα τέτοιο παθογενές ανοσιούργημα. Κάποτε απελπισμένη κατέφυγε στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Σουρωτής και συνάντησε τον εκεί παρεπιδημούντα Γέροντα της αδελφότητος Όσιο και Θεοφόρο πατέρα Παΐσιο τον Αγιορείτη. Του εκμυστηρεύθηκε το πρόβλημά της και ζήτησε την βοήθειά του. Ο Όσιος, κατά μαρτυρία της γυναίκας, έγινε κατά το κοινώς λεγόμενο «ηφαίστειο» από ιερά αγανάκτηση. Ο Άγιος υπέδειξε στη γυναίκα να μην ενδώσει ούτε και με απειλή θανάτου. Ονόμασε τις πράξεις αυτές μάστιγα της εποχής και παθογένεια για τα διαζύγια, την ψυχική διάσπαση των συζύγων, και ιδίως για την διαστροφή και κατρακύλα των σημερινών παιδιών, που εισροφούν δαιμονική ενέργεια από τα κυριαρχικά δικαιώματα που έχει ο διάβολος επί του γενετικού υλικού από το οποίο προέρχονται και από τις χαίνουσες πνευματικές πληγές, που υπάρχουν αθεράπευτες στις ψυχές των γονέων τους.

Εκείνο που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στην κυρία εκείνη, ήταν η επιμονή του Οσίου Παϊσίου να καταγγείλει τον «Πνευματικό» του συζύγου της στον Επίσκοπο του για να τον καθαιρέσει. Της είπε επί λέξει: «Να πας να το πείς στο Δεσπότη για να τον ξυρίσει!!! Στις σιχαμερότερες και θανασιμότερες αμαρτίες που έχει να παρουσιάσει ο εκπεσών άνθρωπος. Εξήγησε ότι μέσω αυτών των αμαρτιών επεισέρχεται ο διάβολος στο γάμο και φυγαδεύεται ο Παράκλητος. Γίνονται οι άνθρωποι υποκτηνώδη όντα, που έπρεπε να εντρέπονται τα φυσιολογικά κτήνη και να διδάσκονται απ’ αυτά. Ανέφερε ακόμη ότι είναι αναίρεση του σκοπού του γάμου που διασώζει το κατά φύσιν και αναγάγει στο υπερ φύσιν, και ότι οι βδελυρές και πυρίκαυστες ουρανόθεν στα Σόδομα αυτές πράξεις είναι οι προσφιλέστερες στον διάβολο, γιατί οδηγούν τον κατ’ εικόνα και ομοίωσιν Θεού πλασθέντα άνθρωπο, στην κατακόρυφη πτωτική κατεύθυνση του διεστραμμένου δαίμονα, και όχι στην υπερυψωθείσα θριαμβευτική θέση, που υπέδειξε η τεθεωμένη ανθρώπινη φύση που προσέλαβε ο Χριστός, ήτοι στα δεξιά του Πατρός”. Βλέπουμε εδώ την ξεκάθαρη, σύμφωνη με όλους τους Αγίους Πατέρες, θέση του Αγίου Παϊσίου, ενάντια στις όποιες σαρκικές διαστροφές είτε εκτός, είτε εντός του γάμου. Αυτές καθιστούν το γάμο έναν σοδομισμό με καταστροφικές συνέπειες τόσο στους συζύγους, τα τέκνα τους, την κοινωνία και το έθνος.” 
 
ΠΑΤΕΡΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΑΜΠΑΚΗΣ : 
 

οι πνευματικοι λογοι που μας κρατανε ακομα μακρυα – amethystos

«ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ προσκύνημα μας στο Άγιον Όρος επισκεφθήκαμε έναν Άγιο και σοφό Γέροντα και τον ρωτήσαμε λαχανιασμένοι από την ανηφόρα και με αγωνία :-Πάτερ θα την πάρουμε την Αγια Σοφιά; Και εκείνος με ήρεμη βεβαιότητα μας απάντησε: “Βεβαίως!! Όταν αποκτήσουμε πνευματικότητα ανώτερη από αυτούς που την είχαν και την ‘χάσαν, τότε θα πάρουμε πίσω την Άγια Σοφιά.-Γέροντα , μας φαίνεται λίγο ακατόρθωτο αυτό. -Εε , τότε ας κάνουμε μία έκπτωση και ας αποκτήσουμε την «πνευματικότητα» αυτών που την έχουνε τώρα και τότε θα την νε’πάρουμε. Ας αποκτήσουμε την αδυναμία των Τούρκων να κατατάσσονται πρώτοι πανευρωπαϊκώς στις εκτρώσεις όπως εμείς. Ας τους μιμηθούμε στην τεκνογονία, στον σεβασμό προς τους μεγαλυτέρους, στην οικογενειακή συνοχή που έχουνε. Δυστυχώς εμείς, παρότι βαπτισμένοι Ορθόδοξοι ,έχουμε καταντήσει και ως πρόσωπα και ως λαός χειρότεροι και από τους αβαπτίστους .Έτσι λοιπόν θα μας δώσει ο Θεός την Αγία Σοφιά; Εε τότε θα ήταν πολύ άδικος!

Βουτηχθήκαμε στα κάτεργα του Ίντερνετ δεκάωρα ολόκληρα, μάθαμε για τους Γεροντάδες της Ορθοδοξίας και τις προφητείες απ’εξω και ανακατωτά, αλλά μετάνοια ουδαμού.Οι Εκκλησίες είναι ακόμη άδειες! Καταφέραμε να αποκτήσουμε εγκεφαλική μετάνοια και όχι πρακτική. Κατέχουμε την μόνη Ορθόδοξη αλήθεια, το προζύμι του κόσμου όλου που προσμένουν όλες οι φυλές της γης, μα εμείς οι φουρνάρηδες, ως Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, , γίναμε η πιο αξιοθρήνητη γενιά του κόσμου. Κατέχουμε το πολυτιμότερο διαμάντι και το διαλαλούμε, μα φορούμε βρώμικα και λέτσικα ρούχα και έτσι όπως μας βλέπουνε οι άλλοι λαοί,δεν μα το πιστεύει κανείς. Θέλουμε να διαδώσουμε την λαμπρή Ορθοδοξία μας σε όλη την υφήλιο, αλλά εμείς με την κακόμοιρη ζωή μας, τις μικρότητές μας και το χαμηλό μας επίπεδο και την σαπίλα της ψυχής μας, που βρωμάει φορμόλη, κηρύττουμε ένα Χριστό πεθαμένο και όχι αναστημένο και έτσι μας λέγει Ο Θεός «τὸ γὰρ ὄνομα τοῦ Θεοῦ δι᾿ ὑμᾶς βλασφημεῖται ἐν τοῖς ἔθνεσι»(Ρωμ.β-24).Πανικολογούμε σαν τις Κασσάνδρες , βλέποντας γύρω μας όλο κινδύνους και απειλές.Όμως εγώ ρωτώ : εμείς κινδυνεύουμε τελικά από τον κόσμο ή ο κόσμος κινδυνεύει από εμάς τους υποκριτές ; Ας γίνουμε λοιπόν καθάριοι Χριστιανοί, διότι πλέον ο κόσμος δεν ζητάει από εμάς τους Ορθοδόξους κατορθώματα και ακροβασίες, αλλά απλά, αλήθεια και ακεραιότητα, και έτσι θα γίνουμε οι καλύτεροι ιεραπόστολοι που θα αλλοιώνουμε όλους τους λαούς μυρίζοντάς μας ποτισμένους με το πάναγνο λιβάνι της Ορθοδοξίας μας. Μονάχα η ΜΕΤΑΝΟΙΑ είναι αυτή που ορίζει το μέλλον μας και ως πρόσωπα και ως έθνος, τίποτα άλλο.» Αυτά τα πάρα πολύ σημαντικά αναφέρουν, αυτοί οι αξιόλογοι Χριστιανοί.

Επικρατέειν ή Απόλλυσθαι-
Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος

Για την ελευθερία και την επιβίωση του Ελληνικού έθνους απαιτείται ηθική και κατά φύσιν σεξουαλική ζωή. Οι γυναίκες ήταν και είναι τα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας. Χωρίς την επιστροφή τους στα Ελληνοχριστιανικά ήθη, δεν υπάρχει σωτηρία, και είναι κοινώς αποδεκτό-δεδομένο, ότι θα αφανιστούμε μέχρι ενός. Αυτό είναι αποδεκτό από όλους, κατά την σύγχρονη εποχή, ασχέτως εάν δεν τον εφαρμόζουν στην πράξη όλοι. Δυστυχώς την σύγχρονη εποχή, παρουσιάζεται το θλιβερό, και εθνικά καταστροφικό φαινόμενο, αρκετές γυναίκες, να είναι “Χριστιανές”, και να ζούνε με τον τρόπο ζωής του αρχαίου “Θεού” Σαβάζιου. O Χριστιανισμός είναι η μόνη σωτήρια οδός. Πρέπει άπαντες να εγκαταλείψουν, τον σεξουαλικό τρόπο ζωής του Βάκχου-Σαβάζιου, ώστε να έχουμε δικαίωμα στην Ελευθερία, και την εθνική επιβίωση. Η Ορθόδοξη Εκκλησία καθόρισε τους τρόπους, σωτηρίας των πιστών, και του Ελληνικού έθνους, από τον σκοτεινό παγανισμό, αρχίζοντας από την συνειδητοποίηση της τραγικής συμφοράς, που προκάλεσε η σεξουαλική διαφθορά στον αρχαίο και τον σύγχρονο Ελληνικό κόσμο. Η Εκκλησία και οι Άγιοι πατέρες, μας υποδεικνύουν την παρεκτροπή των Ελλήνων Ορθοδόξων, από την Θεϊκή κτίση, και την κατάπτωση σε ζωώδεις καταστάσεις, με την κυριαρχία των κτηνωδών
ορμών και επιθυμιών.
Η πιο βασική αποστολή της Ορθοδοξίας, είναι μέσα από τις διδαχές, του κυρίου, Σωτήρα και Λυτρωτή ημών Ιησού Χριστού, να προστατέψει από την αμαρτία και την αγελαία κατάσταση, όλους τους Έλληνες, που λατρεύουν, τον Φρυγικό “θεό” Σαβάζιο. Ο Εωσφόρος και ο Σαβάζιος, ήταν και είναι οι βασικοί εκπρόσωποι, της ανομίας, της αταξίας, και της καταστροφής, του Ελληνικού έθνους, αντιστέκονται πεισματικά, με σκοπό να εμποδίσουν, την εθνική και ηθική-πνευματική σωτηρία, και την ανύψωση των Ελλήνων. Όπως είναι γνωστό και ιστορικά αποδεδειγμένο, ο αρχαίος Ελληνικός κόσμος, κατέρρευσε, και κατακτήθηκε, κατ ουσίαν αμαχητί, από τους αρχαίους Ρωμαίους, εξαιτίας, της σεξουαλικής διαφθοράς, που επέβαλε η αρχαία θρησκεία. Στον παγανισμό η αμαρτία και η κάθε ηθική εκτροπή, ήταν ταυτισμένες με την ειδωλολατρική θρησκευτική πίστη. Σε όλα τα ειδωλολατρικά θρησκεύματα υπήρχαν θεοί –δαίμονες, ως προστάτες των ανθρωπίνων παθών, με βασικότερο όλων, την σεξουαλική διαφθορά. Όταν όμως ήρθε στην Ελλάδα τον 8ο π.Χ. αιώνα, η λατρεία, του Φρυγικού “θεού” των σεξουαλικών οργίων, του Σαβάζιου, ο οποίος μετονομάστηκε σε Διόνυσο, εκείνος συμπεριέλαβε στο πρόσωπό του την προστασία όλων των σεξουαλικών παθών. Κύριο στοιχείο ήταν τα ακατονόμαστα όργια, ο χυδαίος ερωτισμός, οι πάσης φύσεως ηθικές παρεκτροπές, Ο Διόνυσος, έχει έρθει από την Ανατολή για να εδραιώσει στον τόπο αυτό την λατρεία του, η οποία έχει παραγκωνιστεί εξαιτίας της αρχαίας Ελληνικής-Φιλοσοφικής σκέψης. Σε περιόδους έντονης ανησυχίας, δυστυχίας, και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να ελέγξουν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται- αρνούνται να σκεφτούν, και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, και την σεξουαλική διαφθορά. Ο Φρυγικός “θεός” Διόνυσος, με στόχο, την ολοκληρωτική καταστροφή, του Ελληνικού έθνους, προσφέρει απλόχερα την σεξουαλική “ελευθερία” από τα “δεσμά” του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού και του Χριστιανισμού, σε όλους όσους τον πιστεύουν. Τα αρχαία χρόνια, μόνον οι αγράμματοι και η ηθικά και πνευματικά εξαθλιωμένοι, συμμετείχαν, στα σεξουαλικά όργια. Τα ίδια τα καθεστώτα, προωθούσαν τα όργια για να μπορούν να εξουσιάζουν, με ευκολία τις μάζες. Οι Έλληνες φιλόσοφοι-σοφοί, δεν συμμετείχαν ποτέ, και καταδίκαζαν δημόσια, κάθε σεξουαλική παρεκτροπή. Είναι τραγικό όμως οι νεοταξίτες, εξουσιάζουν, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, στην σύγχρονη Ελλάδα, μέσα από την σεξουαλική διαφθορά. Οι αμόρφωτες και δεισιδαίμονες μάζες συμμετείχαν με πάθος στις αισχρές Διονυσιακές εορτές, διότι οι κρατούντες επέτρεψαν, να υπάρχει σε αυτές ελευθερία ακόμη και στα πιο ταπεινά αχαλίνωτα πάθη των θρησκευτών.
Κάθε είδους απαίδευτοι-ανώμαλοι, κρυμμένοι πίσω από τα αποκρουστικά προσωπεία, μπορούσαν να ικανοποιήσουν τα αισχρά τους πάθη νομίμως, εκτελώντας τα θρησκευτικά-εωσφορικά τους καθήκοντα. Παρατηρώντας την ιστορία θα διαπιστώσουμε δυο βασικά αξιώματα. τα οποία καθόρισαν την επιβίωσή, την και την εξέλιξή της Ελλάδος. Τα στοιχεία αυτά είναι η λογική σκέψη, ο πολιτισμός των Αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων, και από την άλλη η Βακχική λατρεία. Η λογική σκέψη, οι επιστήμες, και το πάθος για την ζωή, συνθέτουν το βασικό υπόβαθρο της ανθρώπινης σκέψης. Τα παραπάνω δυο βασικά στοιχεία, τα οποία ήταν και είναι εντελώς αντίθετα μεταξύ τους, οι αρχαίοι Έλληνες τα απέδωσαν σε δυο θεούς. Τον Απόλλωνα, ως προστάτη του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού-τεχνών, και τον Φρυγικό θεό Σαβάζιο, που αργότερα, ονομάστηκε Διόνυσος, ως θεό των παρά φύση σεξουαλικών πράξεων. Ο Φοίβος λατρευόταν, ως Θεός της λογικής, του φωτός, του μέτρου και του πολιτισμού. Ο Σαβάζιος-Διόνυσος, ήταν και είναι ο εκφραστής, του αχαλίνωτου σεξουαλικού πάθους, της μανίας και των έντονων συναισθημάτων. Οι δυο θεοί συγκεντρώνουν, δυο διαφορετικές θεωρίες, δυο αντίθετες απόψεις, δύο διαφορετικά αξιώματα για την ζωή. Οι αντίθετες αυτές δυνάμεις-ιδεολογίες, προσπαθούν να επικρατήσουν στην επιστήμη, στην τέχνη, στους θεσμούς, την ηθική την κοινωνία, και τα έθνη. Ειδικότερα ο Ελληνισμός, στο πέρασμα των αιώνων, είναι δημιούργημα τόσο του Απολλώνιου πνεύματος (Αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός), όσο και του Διονυσιακού (Εωσφόρος). Το Απολλώνιο πνεύμα-αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός, αποτελούν η απλότητα, η λογική, ο στοχασμός, η αυτοσυγκράτηση, και η γαλήνη. Αντίθετα, το Διονυσιακό πνεύμα το χαρακτηρίζει η μανία, το μένος, το πάθος, το συναίσθημα, οι σεξουαλικές ανωμαλίες οι ψυχικές εκρήξεις, οι παρορμήσεις, τα πιο βρώμικα-αισχρά ένστικτα, του ανθρώπου, και η εύθυμη πλευρά της ζωής.

Το Απολλώνιο πνεύμα ορίζεται από το μέτρον άριστον και το μηδέν άγαν, την μεσότητα και την αποφυγή των υπερβολών και τω άσκοπων-καταστροφικών ενεργειών. Αντίθετα, το Διονυσιακό πνεύμα δεν τα δέχεται όλα αυτά, και οδηγεί τους Έλληνες σε καταστροφικές πράξεις και συμπεριφορές οριακές, οι οποίες διαχρονικά θέτουν τον Ελληνισμό σε θανάσιμους κινδύνους. Tο Διονυσιακό στοιχείο καθηλώνει το Ελληνικό έθνος και τους Έλληνες, στο επίπεδο των ζώων και στον πρωτογονισμό, ενώ το Απολλώνιο πνεύμα, εξυψώνει και βοηθά, με τα ανώτερα και ευγενέστερα δημιουργήματα του. Στην σύγχρονη εποχή, οι μυστηριακές λατρείες, που απαιτούν ηθικές παρεκτροπές, σεξουαλικά όργια και μετατρέπουν τις γυναίκες σε χοιρώδεις μάζες. όπως είπε ο Άγιος Παισιος, βρίσκονται εκ νέου σε πλήρη ακμή. Ο “θεός” Σαβάζιος Διόνυσος, καταφέρνει για μια ακόμη φορά, μία πολύ σημαντική νίκη εναντίον του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού και της Ορθοδοξίας. Αγαπητές μου γυναίκες, διαχρονικά σε κάθε εποχή, όσοι Έλληνες αγαπούν την πατρίδα, που χάνεται, αναλαμβάνουν τον δύσκολο-άχαρο ρόλο να ενημερώσουν και να προστατέψουν κάποιες από εσάς με μοναδικό κίνητρο την εθνική μας επιβίωση. Μέσα από την προσπάθεια αυτή να επιβιώσει το έθνος, αρκετές φορές δεν γινόμαστε αρεστοί σε κάποιες γυναίκες, και ειδικά στις νέες, με αυτά τα οποία γράφουμε. Αυτό συμβαίνει διότι οι περισσότερες γυναίκες, βρίσκονται υπό την επήρεια της νεοταξικής μόδας, για αυτό τον λόγο, σας προκαλούμε έντονη δυσαρέσκεια. Για εμένα προσωπικά οι γυναίκες είναι πρώτα κόρες-αδελφές, φίλες και μετά είναι ερωμένες. (1) Oι γυναίκες δεν είναι αντικείμενα του σεξ, όπως τις έκανε για να τις εξευτελίζει και με σκοπό να καταστρέψει την Ελληνική κοινωνία και το έθνος, η νέα τάξη πραγμάτων. Το πώς θα ντύνονται και θα ζούνε οι γυναίκες το καθόρισαν οι αρχαίοι Έλληνες σοφοί και οι Άγιοι της Ορθοδοξίας. Η γυναίκα πού έχει μυαλό, δεν δείχνει ούτε τον καρπό του χεριού της, μας αναφέρει ο Αρχιερέας των Δελφών, ο φιλόσοφος Πλούταρχος. 
 
Οι ντυμένες-ηθικές γυναίκες έχουν αξιοπρέπεια, ενώ το πιο βασικό είναι ότι δημιουργούν υγιείς ερωτικές επιθυμίες και γεννούν Ήρωες, Αγίους και Αγίες. Αυτό γινόταν εδώ και αιώνες. Στον αντίποδα οι γυμνές-ανήθικες γυναίκες και όσες από αυτές αξίζουν, δημιουργούν εντελώς ακάθαρτες ορμές, με θλιβερό αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη σεξουαλική διαφθορά. Οι συνέπειες είναι κατά γενική παραδοχή καταστροφικές, καθώς οι περισσότερες γεννούν και μεγαλώνουν, δειλούς, θηλυπρεπείς ραγιάδες. Αυτές οι καταστάσεις, είναι τρομερές και δυσβάσταχτες, για το έθνος. Αυτό διότι η γύμνια και η σεξουαλική διαφθορά προκαλούν ανηθικότητα, χυδαιότητα, αμάθεια, ανομία, αταξία, αδικία και καταστροφή. Τις εποχές που ήταν ντυμένες οι Ελληνίδες το έθνος μεγαλουργούσε και ήταν στην κορυφή του κόσμου. Ήμασταν ως έθνος στην κορυφή του κόσμου, και είχαν την ψυχική-ηθική δύναμη οι πρόγονοι μας να υπερασπιστούν επί αρκετούς αιώνες την πατρίδα μας από πολλούς εξωτερικούς εχθρούς. 
 
Στην εποχή μας εξαιτίας των σεξουαλικών ανωμαλιών, σβήνουμε αργά και σταθερά ως έθνος. Μνημόνια, αυτοκτονίες, ορφανά παιδιά εξαιτίας των αυτοκτονιών, άνεργοι, άστεγοι, αδικημένοι κλπ. 
 

Είναι κοινώς αποδεκτό και διαχρονικά αποδεδειγμένο ότι οι κόρες Χριστού, ήταν και είναι ευλογία για την Ελλάδα, είναι ευλογία για την κοινωνία. Στον αντίποδα οι κόρες του Εωσφόρου, με την μόδα, με τα σεξουαλικά έκτροπα, είναι εθνική καταστροφή. Οι γυναίκες είναι τα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας όπως πολύ σωστά υπογράμμιζε στα κηρύγματα του ο πατέρας Σάββας Αχιλλέως. Ο νεοταξικός τρόπος ζωής είναι πολύ κενός και σάπιος. Αφήνει όλους τους ανθρώπους άδειους από συναισθήματα και ηθικές αξίες. Όσοι το αντιληφθούν αυτό απομακρύνονται πάρα πολύ γρήγορα από αυτή την παρακμιακή κατάσταση. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτήν την εποχή άγεται και φέρεται με βάση αυτά τα οποία θα καθορίσει η νεοταξική μόδα. Όσες ενδιαφέρονται να επιβιώσει το έθνος, πρέπει απαραιτήτος να εγκαταλείψουν, την νεοταξική μόδα. Είναι γνωστό ότι από τα αρχαία χρόνια, οι γυναίκες όλων των λαών που πιστεύουν στον Εωσφόρο είχαν έξω τις κοιλίες τους, έβαζαν σκουλαρίκια στον αφαλό, τατουάζ, καθώς επίσης έκαναν και πάσης φύσεως σεξουαλικές ανωμαλίες, για να υμνήσουν τον μιαρό τους αφέντη, τον σατανά. Το Ελληνικό έθνος, διαχρονικά επιβίωσε, εξαιτίας των σοφών, των αγίων, των Ηρώων και των χρηστών ηθών.

Οι Έλληνες του μεσαίωνα, από σκλάβοι του Ρωμαϊκού κράτους, έγιναν διοικητές του, χωρίς να χρειαστεί να πολεμήσουν. Όλα αυτά διότι είχαν θρησκεία τον Χριστιανισμό, και πολιτισμό τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, σοφιστές, ρήτορες, πανεπιστήμονες. Ο συνδυασμός αυτών των δύο έφερε τα χρηστά ήθη, τα οποία στην συνέχεια οδήγησαν στην ελευθερία των προγόνων μας, από τους κατακτητές Ρωμαίους. Οι ιεροί πρόγονοι μας, ζούσαν χωρίς καθόλου σεξουαλική διαφθορά. Τα χρηστά ήθη ζωής των Ελλήνων, είναι το πανάρχαιο διαχρονικό «μυστικό», για την επιβίωση του έθνους στο πέρασμα των αιώνων. Ταυτόχρονα όμως είναι και το κλειδί όλων των μεγάλων Ελληνικών στρατιωτικών πολιτικών και κοινωνικών επιτυχιών από καταβολής του Ελληνικού έθνους. Τα χρηστά ήθη ζωής των Ελλήνων, είναι το πανάρχαιο διαχρονικό «μυστικό», για την επιβίωση του έθνους στο πέρασμα των αιώνων. Ταυτόχρονα όμως είναι και το κλειδί όλων των μεγάλων Ελληνικών στρατιωτικών πολιτικών και κοινωνικών επιτυχιών από καταβολής του Ελληνικού έθνους.

Ο βασιλιάς Ηράκλειος ξεπέρασε σε αρκετούς τομείς τον M. Αλέξανδρο και κράτησε ζωντανή την Ελλάδα στην πιο κρίσιμη ιστορική καμπή όλων των εποχών. Όταν ο Έλληνας Ηράκλειος από την Καππαδοκία της Μικράς Ασίας, ανέβηκε στον Ελληνικό (Ρωμαϊκό) θρόνο, το κράτος ήταν τελείως χρεοκοπημένο. Ταυτόχρονα για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία, είχαμε την εισβολή και την κατάκτηση της μισής Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, από τους Πέρσες.

Εντούτοις με όπλο τα χρηστά ήθη και την σωστή παιδεία, μέσα σε επτά μόνον χρόνια,οι Έλληνες ανέκαμψαν, με αποτέλεσμα να πάρουν πίσω όλα τα κατακτημένα εδάφη από τους Πέρσες. Όμως οι προγονοί μας δεν σταμάτησαν εκεί αλλά πέρασαν στην αντεπίθεση, κατακτώντας ολόκληρη την Περσική αυτοκρατορία. Αυτό το έκανε ο Ηράκλειος με έναν τελείως απειροπόλεμο στρατό. Έναν Ελληνικό στρατό τον οποίο δημιούργησε εκ του μηδενός μέσα σε δέκα μήνες. Είδατε τι επέτυχαν οι Ένδοξοι πρόγονοι εξαιτίας των χρηστών ηθών, και της σωστής παιδείας ;


Ακόμη και ο Μ. Αλέξανδρος με πολύ έμπειρους και περισσότερους στρατιώτες, με ένα πανίσχυρο Ελληνικό Μακεδονικό βασίλειο πολιτικά-οικονομικά, και στρατιωτικά έκανε περισσότερο χρονικό διάστημα να κατακτήσει την Περσική αυτοκρατορία, σε σχέση με τον Ηράκλειο. Την εποχή του Μ. Αλέξανδρου δεν ήταν κατακτημένη η Ελλάδα και το Μακεδονικό βασίλειο.
Στον αντίποδα κατά την βασιλεία του Ηράκλειου επικρατούσε χάος και όλεθρος.

Η Ορθοδοξία προσφέρει τα πάντα, διότι εξευγενίζει, ισορροπεί,καλλιεργεί, ηρεμεί, ομορφαίνει τις ανθρώπινες ψυχές, τις γεμίζει με αγάπη για τον συνάνθρωπο, την ζωή και κάθε τι ωραίο. Από το απόγειον του Ελληνισμού, κατά τους μεσαιωνικούς αιώνες, βρεθήκαμε εκ νέου, σε πλήρη κατάπτωση κατά την σημερινή εποχή. Μοναδική λύση η επιστροφή στις διαχρονικές- πατροπαράδοτες Ελληνοχριστιανικές αξίες.

 
Οι γυναίκες οι ηθικές, και όχι οι εξαθλιωμένες πόρνες συμβολίζουν την αγία Εκκλησία και ο άνδρας τον Χριστό. Όπως η Εκκλησία υποτάσσεται στον Χριστό, το ίδιο και η γυναίκα οφείλει να ακούει τον άνδρα και να μην τον περιφρονεί. Όλα αυτά για να υπάρχει τάξη Θεού, και μηδέν άγαν των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων, για να έχουμε τάξη, δικαιοσύνη, ειρήνη, αγάπη, λογική, στην Ελληνική κοινωνία, για να μπορεί να επιβιώσει το Ελληνικό έθνος.  

Βεβαίως αυτό δεν είναι καθόλου υποβιβαστικό για τη γυναίκα, διότι ο άνδρας είναι υποχρεωμένος να την αγαπάει, να την φροντίζει, να της φέρεται καλά, όπως ακριβώς ο Χριστός αγαπάει την Εκκλησία. Ακόμη δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Χριστός θυσιάστηκε για την Εκκλησία. Οι πραγματικές Ελληνίδες, όχι οι ραγιαδοπούλες, κερδίζουν την εκτίμηση, την φροντίδα, και την αγάπη των Ελλήνων ανδρών, μέσα από την ηθική τους, την πραότητα τους, και την γλυκύτητα του χαρακτήρα τους. Μια αληθινή Ελληνίδα γυναίκα δεν εκβιάζει, και δεν απαιτεί. Όπως κάνουν οι σαπισμένες ραγιαδοπούλες της νέας τάξης. Οι γυναίκες Ελληνίδες οφείλουν να σέβονται και να υπακούν σύμφωνα με τους νόμους του Χριστού, τους γνήσιους Έλληνες άνδρες. Με την σειρά τους απαραιτήτως όλοι οι πραγματικοί Έλληνες άνδρες, πρέπει να τις αγαπούν να τις σέβονται και να τις φροντίζουν. Σε καμία των περιπτώσεων δεν οφείλουν οι Ελληνίδες γυναίκες, να υπακούν, να σέβονται άνανδρους, δειλούς, ραγιάδες. Όπως υπο­γραμμίζει ο Απόστολος Παύλος στην περικοπή της προς Εφεσίους Επιστολής που διαβάζεται κατά τη διάρκεια της ακολουθίας τού γάμου: «Οι άνδρες αγαπάτε τάς γυναίκας εαυτών, καθώς καί ο Χριστός ηγάπησε τήν εκκλησίαν» Οι πραγματικές Ελληνίδες χριστιανές, πρέπει πάντοτε να βαδίζουν στον δρόμο του Χριστού. Έναν δρόμο που χάραξε η Αυγούστα Αγία Ελένη και ακολούθησαν εκατομμύρια άλλες Ελληνίδες.

Ενδεικτικά και επιγραμματικά αναφέρω τι έλεγαν σχετικά οι προγονοί μας, περί γυναικών. Θεωρώ χαμένον, εκείνον που έχασε την ντροπή, μας αναφέρει ο ύπατος, ο κορυφαίος των φιλοσόφων όλου του κόσμου ο Πλάτων. Όταν η γυναίκα αποβάλλει τον χιτώνα, αποβάλλει και την αιδώ (Ηρόδοτος).Η μυαλωμένη γυναίκα ούτε τον πήχυ του χεριού της δεν αφήνει ελεύθερο για να τον βλέπουν δημόσια, αναφέρει ο Πλούταρχος.

 Κατα γενική παραδοχή, οι φεμινίστριες, είναι τα μεγαλύτερα θύματα, του ΙουδαΊκού καμπαλισμού, και οι μοναδικές υπεύθυνες, για τον αφανισμό του Ελληνικού έθνους. Βδέλυγμα κυρίω τω θεώ σου.  

Επικρατέειν ή Απόλλυσθαι-

(1) Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν. Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε δια της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που η άλλη πλευρά δεν συναινεί ; Είναι λοιπόν δίκαιο να καθίσουμε να αφανιστούμε όλοι οι Έλληνες χωρίς να έχουμε πειράξει κανέναν απολύτως ; Όλα αυτά διότι από τα αρχαία χρόνια ο πολιτισμός μας, και η ιδεολογία-θρησκεία μας, αποτελούν εμπόδιο στην δημιουργία του παγκόσμιου εωσφορικού κράτους. Από όλους τους προαναφερόμενους, εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων Φιλοσοφικών- μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μηδέν άγαν.
 
* Η ελευθερία πίστεως είναι θεόδοτη. Ο ίδιος ο Θεός έδωσε το δικαίωμα στους ανθρώπους, να πιστεύουν, όπου επιθυμούν. Προσωπικά είμαι υπέρ της συνυπάρξεως των λαών και των διαφορετικών θρησκευτικών, πεποιθήσεων, για αυτό στηρίζω, τον μεγάλο Σύριο ηγέτη Ασσάντ, ο οποίος επέτυχε να συνυπάρχουν ειρηνικά, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι.
Αναφέρομαι πάντοτε στους Φοίνικες-Σημίτες που από μονοθεϊστές της Π.Διαθήκης και πιστοί των προφητών, εγκατέλειψαν τον Θεό, άλλαξαν και έγιναν εωσφοριστές του δωδεκαθέου. Δεν αναφέρομαι σε όλους τους Σημίτες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΗΘΗ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

OΧΙ ΑΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ :

Επικρατέειν ή Απόλλυσθαι

Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ευάγγελος Χ. Μαρινόπουλος

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ

ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ. ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ.

ΚΑΝΩ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ, ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΟΝ

ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ.

ΕΓΚΑΤΤΑΛΕΙΨΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΟΧΕΤΟΥΣ.

Φεμινιστική θεολογία. Άλλος ένας νεοταξικός Δούρειος Ίππος …

Ομολογία Μπάιντεν: Οι Εβραίοι είναι πίσω … – Κόκκινος Ουρανός

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…