ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Φτύστε τον σταλινορουφιανάκο* : «Τα Σκόπια έχουν δικαιώματα στα λιμάνια Θεσσαλονίκης και Καβάλας», δήλωσε ο ζάμπλουτος ΣΥΡΙΖΑίος Παπαδημούλης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 29 Ιαν 2019 - 12:32

Διατηρούμε το κείμενο αυτό στην επάνω στήλη της ιστοσελίδας μας για να έχουν οι αναγνώστες μας την ευκαιρία-όσοι δεν έτυχε να το διαβάσουν- να μάθουν το κορυφαίο επίπεδο εθνομηδενιστικού παροξυσμού στο οποίο έχει φτάσει ο ζάμπλουτος, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ναι αυτός ο γωστός αριστεροροζέ, λιμοκοντόρος, εξυπνάκιας με τις τεράστιες καταθέσεις στο εξωτερικό, που έχει αποκομίσει από την παχειά αμοιβή του με την πολύχρονη θητεία του στην Ευρωβουλή. Ο

κ.Παπαδημούλης διατηρεί τις τεράστιες “αριστερές” καταθέσεις του στο εξωτερικό, δίνοντας, μεταξύ πολλών άλλων δηλώσεων και ενεργειών του, το δείγμα της περιφρόνησης προς την πατρίδα που τον εξέθρεψε στον κόρφο της.

Στην πρωινή εκπομπή Weekend on line του Δημήτρη Τάκη και της Γεωργίας Σκιτζή στα Παραπολιτικά FM, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, ο ανεκδιήγητος ευρώδουλος λιμοκοντόρος ευρωβουλευτής, ανέφερε ξεδιάντροπα ότι, “τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας είναι μεν ελληνικά, αλλά έχουν σε αυτά δικαιώματα και τα Σκόπια. Γι’ αυτό και πρέπει, εν όψει μάλιστα της μελλοντικής ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, να τα μοιραστούμε με τους Σκοπιανούς”.

Διαβάζοντάς μας, κάποιο φίλοι μας και πρώην φίλοι του, μας παρότρυναν να ζητήσουμε την παρέμβαση Εισαγγελέα για εσχάτη προδοσία για τις δηλώσεις αυτές. Αλλά με δεύτερη σκέψη μας, προτιμήσαμε αυτό που του αξίζει περισσότερο. Να τον φτύσουμε και να σας ζητήσουμε να τον φτύσετε.

Ο πολυεκατομυριούχος “αριστερός” φανφαρόνος, συνέχισε τον εθνομηδενιστικό του λίβελο, υποστηρίζοντας πως αυτό θα γίνει παραχωρώντας στα Σκόπια την Εγνατία Οδό, ώστε να υπάρχει ένας δίαυλος εντός ελληνικού εδάφους που θα επιτρέπει στους Σκοπιανούς την ελεύθερη πρόσβαση στα δύο λιμάνια για να τα χρησιμοποιούν όπως θέλουν. Όπως είπε, “δεν βλέπει το λόγο να αρνείται η Ελλάδα την έξοδο των Σκοπίων στο Αιγαίο, αφού όλοι είμαστε μια μεγάλη βαλκανική οικογένεια, που εντάσσεται στην ακόμα μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικογένεια. Το να μην μπορούν οι Σκοπιανοί να κάνουν ελεύθερη χρήση των δύο λιμανιών είναι απάνθρωπο και αντιδημοκρατικό”.

Πρόσθεσε επίσης ότι, από την παραχώρηση αυτή η Ελλάδα θα βγει πολλαπλώς ωφελημένη, χωρίς όμως να εξηγήσει επακριβώς ποιο θα είναι το όφελος για τη χώρα μας.

Το επιχείρημα του κ. Παπαδημούλη για την παραχώρηση των δύο λιμανιών ήταν ότι αφού θα περάσει από τη χώρα μας ο Αδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου, ενώνοντας τόσες χώρες της Ανατολής με τη Δύση, και όλη η Βόρεια Ελλάδα θα διεθνοποιηθεί, χάνοντας την εθνική της ταυτότητα, κατά τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να επιτρέψουμε στους Σκοπιανούς, και σε άλλους, να περνούν ελεύθερα από τα εδάφη μας, καθώς όλος ο κόσμος πια ενοποιείται, πράγμα που δεν δικαιολογεί τις διάφορες εθνικιστικές κορώνες, όπως το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Τα συλλαλητήρια, όπως και η εμμονή στις έννοιες «έθνος» και «πατρίδα», μόνο κακό κάνουν στη χώρα.

Όσον αφορά το όνομα των Σκοπίων, ο κ. Παπαδημούλης είπε ότι η Ελλάδα έχασε πολλά που τόσο καιρό δεν αναγνώριζε τα Σκόπια ως «Μακεδονία». Το πραγματικό δίλημμα για τη χώρα μας στο Μακεδονικό είναι: Η συνθέτη ονομασία χωρίς αλυτρωτισμούς, ή οριστική διεθνής αναγνώριση του σκέτο «Μακεδονία». Εδώ δεν χωρούν μισόλογα και μικροπολιτική, Είναι πράγματι ώρα ευθύνης, ειλικρίνειας, συνεννόησης και τόλμης υπέρ του εθνικού συμφέροντος.ανέφερε ο ίδιος.

Είναι πράγματι μια ειδική ώρα για τον άθλιο αυτό τύπο. Ώρα για το ομαδικό φτύσιμο στα μούτρα αυτού ζάμπλουτου κίβδηλου, αριστερού φασισταριού.

odosdrachmis

*Σταλινορουφιανάκο, μη νομίζεις ότι θα σε ξέχναγα εσένα!

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr