ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Φωτιά και τσεκούρι στους κάδους των σκουπιδιώνε – Τα επαναστατημένα παιδιά του SOROS “εξεγείρονται”

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. - 6 Δεκ 2015 - 17:39
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Εσείς που ετοιμάζεστε σήμερα να κατεβείτε στο κέντρο της Αθήνας αρματωμένοι, με τα σακίδια γιομάτα τσακμακόπετρες και στρακαστρούκες, ποιόν ακριβώς αποφασίσατε να πολεμήσετε ωρέ αντρειωμένα παλληκάρια???…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Οι τράπεζες είναι ο πρώτος στόχος σας. Για την ακρίβεια οι τζαμαρίες των τραπεζώνε. Μα δε σας είπε κάποιος πως η εξουσία των τραπεζών, δεν είναι ζωγραφισμένη με σαλιωμένο βαμβάκι στις τζαμαρίες τους, αλλά ενσωματώνεται στους «σύγχρονους» θεσμούς που υπαγορεύουν αποφάσεις???

Οι τζαμαρίες των καταστημάτων είναι ο ύπουλος αντίπαλος και εύγε σε σας λεβεντόπαιδα που τον ανακαλύψατε. Σκεφτήκατε άραγε πως το πρώτο πράγμα που θα δείτε να καθρεφτίζεται σ αυτήν την τζαμαρία πριν την σμπαραλιάσετε, είναι η μούρη ενός ηλιθίου που…

 

αναβαθμίζει τη βιτρίνα του συστήματος, κατεδαφίζοντας τη βιτρίνα που μικροεπαγγελματία????

 

Α ναι… είναι και οι κάδοι των σκουπιδιών. Βασικός στυλοβάτης του συστήματος οι κάδοι των σκουπιδιών. Όλα τα απόβλητά του εκεί θα τα βρει κανείς αποθηκευμένα. Φωτιά και τσεκούρι στους κάδους του συστήματος λοιπόν, διότι ως γνωστόν οι κάδοι ψήφισαν χθες κατοχικό προϋπολογισμό και όχι τα ανδρείκελα που σφετερίζονται την εξουσία.

Οι τζαμαρίες των τραπεζών υπαγόρευσαν προϋπολογισμό στα ανδρείκελα και όχι η «αόρατη» εξουσία των τραπεζιτών που ποτέ δεν βρέθηκε πίσω από το τζάμι που θα σπάσεις.

Οι βιτρίνες των καταστημάτων ευθύνονται για τη ζωή που σου κατέστρεψαν, και πρέπει να πλερώσουν για ότι έκαναν σ αυτή τη ζωή.

Και βεβαίως οι κάδοι των σκουπιδιών, αυτά τα άθλια υποκείμενα, φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για την καταστροφή της χώρας.

Εύγε αντρειωμένοι μου… Βάλτε φωτιά και κάψτε τον τον οχτρό, να ξημερώσει επιτέλους μια όμορφη μέρα, χωρίς κάδους, χωρίς τζαμαρίες, και με πλιατσικολογημένα καταστήματα.

Η συμβολή σας στην Ελλάδα της παρακμής, με μπόλικη εξάρτηση, με μπόλικα μνημόνια, με αξεπέραστη δουλοπρέπεια και με πολλά άλλα καλούδια είναι ανεκτίμητη.

“ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ”

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…