ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΧΑΜΟΣ με την ανάρτηση του Έλον Μασκ για τους ILLUMINATI

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 23 Φεβ 2023 - 18:32

Δείτε τι ανήρτησε στο Twitter…

Ο Έλον Μασκ συνεχίζει τα μυστήρια tweets!!!

Αυτή την φορά αναφέρθηκε στους Illuminati, την λεγόμενη απόκρυφη οργάνωση, η οποία δουλεύει για την παγκόσμια αρχή της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, ούσα αντίπαλη με τον Μασκ, ο οποίος ανήκει στο στρατόπεδο της παλαιάς παραδοσιακής τάξης, πραγμάτων, η οποία προτιμά τα εθνικά κράτη, από την παγκόσμια κυβέρνηση!

Μάλιστα πρόσφατα είχε τοποθετηθεί εναντίον της προοπτικής να παγκοσμιοποιηθεί απολύτως ο πλανήτης εις βάρος των διαφόρων πολιτισμών (ΕΔΩ).

«Ο κόσμος πάντα ρωτάει πού είναι οι Illuminati» γράφει ο Μασκ πάνω από την εικόνα μιας πυραμίδας που θεωρείται σύμβολο της μυστικής οργάνωσης.

Στην επόμενη εικόνα το μάτι της πυραμίδας δακρύζει λυπημένο.

«Ποτέ δεν ρωτούν πώς είναι οι Illuminati» γράφει ο Μασκ χωρίς επεξήγηση φυσικά, κατά την προσφιλή του τακτική.

Ζούμε άραγε στην εποχή, που όσο η κόντρα των δύο κέντρων εξουσίας, τα οποία μόνο ο Λιακόπουλος έχει αποκαλύψει, φουντώνει, θα αποκαλύπτονται πράγματα σιγά-σιγά!!!

Αναμένεται η όποια συνέχεια…

 

 

photo freepik

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr