ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΧΑΜΟΣ στον «αέρα»! Τόλμησαν να ταυτίσουν το με ΑΡΩΜΑ Ελλάδας «ΤΑΓΜΑ ΣΠΑΡΤΑ» με τους ΝΑΖΙ τους Αζόφ – «ΕΞΕΡΑΓΗ» ο Αυγερινός, vid

ΜΜΕ. - 15 Μαρ 2022 - 9:22
Στο τάγμα αυτό πολεμούν και Έλληνες

Δημοσιογράφοι και ανταποκριτές διεθνιστικών κυβερνήσεων ενοχλούνται τώρα με το ΤΑΓΜΑ ΣΠΑΡΤΑ των ρωσοφώνων στην Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ, το οποίο έχει στις τάξεις του και ΕΛΛΗΝΕΣ και δημιουργήθηκε από Ρώσο οπλαρχηγό, ο οποίος εμπνεύστηκε από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και το ονόμασε ΣΠΑΡΤΗ.

Μάλιστα είχε δεσμούς φιλίας με Έλληνες κατά την δημιουργία του.

Δυστυχώς, το πάνελ τηλεοπτικού σταθμού θέλησε να ταυτίσει το ΤΑΓΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ του ναζιστικού τάγματος ΑΖΟΦ, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του ανταποκριτή στην Μόσχα, Θανάση Αυγερινού, ο οποίος εξήγησε, όντας γνώστης της κατάστασης, πως το τάγμα «ΣΠΑΡΤΑ», δημιουργήθηκε από αριστερούς Και σήμερα αποτελεί απλά τάγμα πολιτοφυλάκων, τονίζοντας την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Στην συνέχεια άρχισαν ειρωνείες, με τον ανταποκριτή από την Μόσχα να βάζει τους ξερόλες στην θέση τους.

Δείτε:

photo ria novosti/screenshot

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr