ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ANT1! ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ μετά το σιχαμένο ΒΙΝΤΕΟ με τον Αρνιακό!

ΜΜΕ. - 6 Φεβ 2019 - 10:18
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμάζευτα ο Γ.Παπαδάκης

Μετά το σιχαμένο βίντεο του Αρνιακού που θα δείτε παρακάτω, εξοργισμένοι πολίτες έχουν σπάσει από το πρωί το τηλ. κέντρο του σταθμού για να εξηγήσουν οι υπέυθυνοι όλα όσα έιπε ο ανιστόρητος όπως φάινεται και ανθέλληνας Τάσος Αρνιακός.

Ο Γίωργος Παπαδάκης αναγκάστηκε να βγει πριν λίγο στην εκπομπή και να δηλώσει για να ηρεμήσει τα πνεύματα ότι όλοι στο κανάλι αναγνωρίζουν μόνο την κεντρική Ελληνική

Μακεδονία, την Δυτική Ελληνική Μακεδονία και την ανατολική Ελληνική Μακεδονία και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Ως «Νότια Μακεδονία» κατονόμασε την Μία και Μοναδική Ελληνική Μακεδονία στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο παρουσιαστής του καιρού.

Ο επιλήσμων και ανιστόρητος και από σήμερα στιγματισμένος ανθέλληνας, Τάσος Αρνιακός, εκφωνώντας το δελτίο καιρού και φτάνοντας στη Βόρεια Ελλάδα, μας ενημέρωσε για την πρόβλεψη του καιρού στη «Νότια Μακεδονία»!!!!

Η εκφώνηση της Μακεδονίας ως «Νότια Μακεδονία» όπως είναι φυσικό προκάλεσε ιδιαίτερα έντονες αντιδράσεις και έχει γίνει χαμός.

Τι να του πεις τώρα του κ@ρ@μ@λ@κα. Σεβόμαστε τα χρόνια του γεράκου. Αν ζούσε ο μακαρίτης ο Κυριακού, Αρνιακέ, θα σε πέταγε στην Λεωφόρο Κηφισίας με τις κλωτσιές.

Ζήτα τουλάχιστον μία συγγνώμη ρε μουσχάρι. Ξέρουμε τι θα πεις αύριο. Συγγνώμη, δεν εννούσα αυτό, εννοούσα την Κεντρική, την Βόρεια, την Δυτική κλπ. Κρίμα που εξακολουθεί ο κόσμος να βλέπει τα τουρκοκάναλα. Αλλά ο κόσμος, παλιόγερε, σας σιχάθηκε.

Η εικόνα από το verianet.gr

makeleio.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…