ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Χρήστος Μαντζιάρης : Αποδείξεις ότι οι υποκινητές των άθεων θέλουν να τους αφανίσουν

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ. - 26 Μαρ 2020 - 21:58
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Βλέποντας ο λαός την κατάντια και αδράνεια ορισμένων υψηλόβαθμων κληρικών, μοιραία απογοητεύεται από την Εκκλησία, ενώ θα έπρεπε ν’ απογοητεύεται απ’ ορισμένους απ’ αυτούς, που φάνηκαν επαρκώς λίγοι στα δύσκολα που περνάει η Ελλάς μας, και αυτοστιγμεί να προσκολλώνται εμπαθεστέρως στην Ορθοδοξία. Η απογοήτευση αυτή σε συνδυασμό με την συντονισμένη επίθεση που δέχεται η Ορθόδοξος πίστις μας, κυρίως από πολιτικούς και δημοσιογράφους, συντελούν στην αναβάθμιση του αθεϊσμού.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες αθέων. Αυτοί που λένε ότι είναι άθεοι, και οι άθεοι που ηγούνται των αθέων. Αυτοί που ηγούνται των αθέων, πολλάκις δεν είναι άθεοι. Έχουν θρησκεία, αλλά παίζουν τον υποκριτικό ρόλο τους εκμεταλλευόμενοι την άγνοια των πολλών και την ομαδική απογοήτευση καταφέρνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο ν’ αποσπούν πιστούς από την Ορθοδοξία, και από άλλες θρησκείες φυσικά σε άλλες χώρες, εκτελώντας διαταγές. Ως άθεος παρουσιάζεται π.χ. ο Τσίπρας, ενώ στην πραγματικότητα, όπως έχει αποδειχθεί με παλαιότερο άρθρο, δεν είναι καθόλου, μα καθόλου άθεος. Καθώς επίσης και ο αρχηγός των Podemos, του ισπανικού «ΣΥΡΙΖΑ», που είδατε τι έκανε.

Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν οι άθεοι είναι ότι οι παγκοσμιοποιητές τούς χρησιμοποιούν τώρα για να εξασθενούν την Ορθοδοξία και όταν θα εγκαθιδρυθεί η Νέα Τάξη τους θα τούς αφανίσουν. Ή θα τους υποχρεώσουν να δεχθούν για Θεό τον Αντίχριστο ή θα τους θανατώσουν, όπως έχουν σκοπό να κάνουν και με όλους τους άλλους πιστούς που θ’ αρνηθούν τον Αντίχριστο. Θα καταστρέψουν όλες τις «πίστεις», και είναι «πίστη», το να πιστεύει κάποιος ότι δεν υπάρχει θεός. Εφόσον λοιπόν ο άθεος δεν πιστεύει σε κανέναν θεό, δεν θα πιστεύει και στον Αντίχριστο. Οπότε είναι άμεσα αποβλητέος από την Νέα Τάξη που θέλει μόνο πιστά δουλάρια. Το καθεστώς της Νέας Τάξης είναι φανατικώς θεοκρατικό και σε ένα τέτοιο καθεστώς δεν πρέπει να υπάρχει ουδείς άθεος.

Ένας από τους μεγαλύτερους αγωνιστές και θεωρητικούς του σιωνισμού, ο Άλμπερτ Πάικ, (Albert Pike) που είπε και το περίφημο «οι πόλεμοι είναι σχεδόν πάντα μοιραίοι για τις Δημοκρατίες» και ο οποίος πρόβλεψε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο καθώς και κάποιες πτυχές του (δημοσιεύθηκαν παλαιότερα αυτά) είναι αρκετά σαφής για τη τύχη των αθέων.

«Θα αφήσουμε, είπε ο Πάικ, ανεξέλεγκτους τους μηδενιστές και τους άθεους και θα προκαλέσουμε (μέσω αυτών) έναν τεράστιο και φρικαλέο κοινωνικό κατακλυσμό και θα γίνει φανερό σε όλα τα έθνη ποια είναι η επίδραση του απόλυτου αθεϊσμού. Θα δειχθεί η προέλευση της αγριότητας και της πιο αιματηρής αναταραχής».

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί χρειάζονται τους αθέους και γιατί θέσπισαν η αριστερά να είναι «άθεη» και η δεξιά «πιστή». Για να τις χρησιμοποιήσουν οι παγκοσμιοποιητές για τις συγκρούσεις που ετοιμάζουν. Οι ιδιότητες που έδωσαν σε κάθε πολιτική παράταξη δεν δόθηκαν τυχαία.

Συνεχίζοντας, ο Πάικ ισχυρίζεται ότι, «θα δημιουργήσουμε συγκρούσεις και οι χριστιανοί οι οποίοι θα είναι χωρίς ιδεολογική καθοδήγηση και χωρίς ηγέτες (σημ. το βλέπουμε σήμερα) θα προσπαθήσουν να προστατευθούν. Από την γενική απιστία θα προκύψει η ανάγκη κάπου να πιστέψουν οι άνθρωποι. Και τότε θα πιστέψει στον Λούσιφερ (σημ. τον Αντίχριστο που λέμε εμείς) και τότε θα νικηθούν και θα εξολοθρευθούν μαζί ο χριστιανισμός και ο αθεϊσμός».

Πρέπει να τονισθεί ότι οι παγκοσμιοποιητές θεωρούν επισήμως (στα σπουδαιότερα βιβλία του είναι γραμμένο αυτό) τους αθέους, ηλιθίους. Το ότι τους θεωρούν ηλιθίους το στηρίζουν στο πρώτο εδάφιο του 52ου Ψαλμού του Δαυίδ, ο οποίος λέει: «Είπεν άφρων εν τη καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός». Ο «άφρων» κανονικά έπρεπε να είναι στο μυαλό, αλλά αναφέρει ο ψαλμός την «καρδία» διότι αναφέρεται στην πίστη. Η ύπαρξη του Θεού στηρίζεται στην πίστη διότι κανείς δεν είδε τον Θεό. Τον Θεό τον είδε μόνο ο Χριστός όπως μας πληροφορεί ο ίδιος.

Εδώ θ’ αναρωτηθεί κάποιος, και πολύ καλά θα κάνει. Πως είναι δυνατόν το Ψαλτήρι να χρησιμοποιείται από πολλά δόγματα, πολλάκις αντικρουόμενα μεταξύ τους, ακόμη και απ’ αυτά των διεθνιστών οι οποίοι πιστεύουν και εργάζονται για τον Διάβολο, τον Λούσιφερ, όπως λέει ο Πάικ;

Η απάντηση σ’ αυτό είναι το ότι τα ψαλτήρια δεν είναι ίδια για όλους. Διαφέρουν στην μετάφραση. Οι δε μάρτυρες του Ιεχωβά έχουν αρκετές μεταφράσεις! Δείτε στην παρακάτω εικόνα πεντάγλωσσο Ψαλτήρι, εκδόσεως 1513, που υπάρχει στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας, στο Παρίσι, στο οποίο φαίνονται, πως έχουν μεταφρασθεί οι ΒΑΣΙΚΕΣ εβραϊκές λέξεις στα Λατινικά και στα Ελληνικά.

Δεν σημαίνει δηλαδή ότι επειδή κάποιοι χρησιμοποιούν ένα βιβλίο με τον ίδιο τίτλο, ότι είναι ίδιο και το περιεχόμενό του.

Πάμε τώρα στα Πρωτόκολλα των Σιωνιστών και θα δούμε ότι στο Κεφάλαιο 3 της Εισαγωγής της αρχικής εκδόσεως, εκτός από την πρόβλεψη ότι οι Ιουδαίοι θα υποδουλώσουν και θα δολοφονήσουν ένα λαό της Ευρώπης (εννοούν τους έλληνες και φαίνεται ολοκάθαρα πλέον γιατί φέρνουν τους φιλοπόλεμους μετανάστες από τις σκληρές χώρες του Ισλάμ) ώστε να φοβίσουν τα άλλα κράτη, υπάρχει και η πρόβλεψη ότι θα ανηθικοποιηθούν οι χριστιανοί λόγω της άθεης διδασκαλίας. Είναι γραμμένο δε επ’ ακριβώς: «Δια να δείξωσι την δύναμίν των οι Ιουδαίοι θα καταβάλωσι και θα υποδουλώσωσι δια της δολοφονίας και του εκφοβισμού ένα των λαών της Ευρώπης. Προοδευτικός φόρος επί του κεφαλαίου και δάνεια κρατικά θα αποκαταστρέψωσι τους Χριστιανούς, τους οποίους άθεος διδασκαλία θα ανηθικοποιήσει και η επί τόσου χρόνου αναμενόμενη ώρα θα σημάνει. Ο Βασιλεύς των Ιουδαίων, ενσάρκωσις του Πεπρωμένου, θα βασιλεύση επί του καταδαμασθέντος σύμπαντος».

Συνεχίζοντας με τα Πρωτόκολλα των Σιωνιστών, στο 14ο Κεφάλαιο, είναι γραμμένο ότι οι σιωνιστές θα καταστρέψουν ΚΑΘΕ πίστη, είπαμε δε ότι οι άθεοι δεν είναι άπιστοι. Πιστεύουν ότι δεν υπάρχει θεός. Έχουν πίστη δηλαδή, και θα χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν άθελά τους στο να εκπληρωθούν οι σκοποί των κρυφών υποστηρικτών τους.

Είναι γραμμένα επ’ ακριβώς στο 14ο Κεφάλαιο των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών: «Όταν θα έλθη η βασιλεία μας δεν θ’ αναγνωρίσωμεν την ύπαρξιν άλλης θρησκείας πλην της του ενός Θεού ημών, με τον οποίον η ειμαρμένη μας είναι συνδεδεμένη, διότι είμεθα ο εκλεκτός λαός και δια του οποίου η αυτή ειμαρμένη είναι ηνωμένη με τα πεπρωμένα του κόσμου. Δια τούτο ακριβώς οφείλομεν να καταστρέψωμεν πάσαν πίστιν. Εάν το τοιούτον γεννά τους συγχρόνους άθεους, η μεταβατική αύτη κατάστασις δεν θα παρενοχλήση τας προθέσεις μας, αλλά θα χρησιμεύση ως παράδειγμα εις τας μέλλουσας γενεάς, αι οποίαι θα εννοήσωσι τα κηρύγματα μας, επί της θρησκείας του Μωϋσέως, ης το επιτηδείως συλληφθέν στοϊκόν σύστημα θα καταλήξη εις την κατάκτησιν όλων των λαών».

Βλέπουμε λοιπόν ότι οι παγκοσμιοποιητές εκμεταλλεύονται ύπουλα τους αθέους εκμεταλλευόμενοι επειδή πιστεύουν ότι δεν υπάρχει θεός, ενώ τους προορίζουν, μαζί με τους χριστιανούς, γι αφανισμό. Αυτό είναι κάτι που μάλλον δεν πρόβλεψαν οι άθεοι. Δεν πρόβλεψαν ότι είναι «θύματα».

Ο αθεϊσμός προωθείται τώρα στην Ελλάδα και με την απαγόρευση των θείων λειτουργιών στους Ιερούς Ναούς, κάτι που προβλέπεται από το Υπερμνημόνιο στο οποίο αναφέρονται μέτρα όπως π.χ. «Μεταρρύθμιση για όλες τις χριστιανικές εορτές των Χριστιανικών Εκκλησιών» και «Κατάργηση αγρυπνιών σε Ιερούς Ναούς και Μονές».

Όλα πάνε βάσει σχεδίου τους. Σε ενδεχόμενες εσωτερικές ταραχές που θα υποκινηθούν από όλους αυτούς τους εχθρούς μας που δραστηριοποιούνται χρόνια τώρα εντός της Ελλάδος μας, ο κάθε Έλλην θα έχει πλέον τρείς εχθρούς και όχι έναν όπως συνέβηκε πριν από χρόνια, την περίοδο 1946-49. Τώρα ο κάθε Έλλην θα έχει ως αντίπαλο, τον αντίθετο πολιτικά, τον αντίθετο θρησκευτικά και τον αλλοδαπό.

Καμία σχέση με ότι φαντάζονται οι περισσότεροι λέγοντας ότι «περάσαμε πείνα και κατοχή». Οι συνθήκες τώρα θα είναι πρωτόγνωρες και για αυτό προέχει η ομόνοια. Οι δε άθεοι, ας σκεφθούν ότι είναι δύο φορές «θύματα», μία λόγω της πλάνης τους και μία διότι τους εκμεταλλεύεται το βαθύ διεθνές κατεστημένο λόγω των δοξασιών τους για να τους οδηγήσει στον αφανισμό. Καλός ο αθεϊσμός για τον άθεο, αλλά ο άθεος επιβιώνει μόνο σε χριστιανικές κοινωνίες. Εκεί δηλαδή που όχι μόνο αισθάνεται ασφαλής, αλλά ξέρει ότι κάποιοι τον υποστηρίζουν στα κρυφά χωρίς να καταλαβαίνει ότι είναι «θύμα». Σκέφθηκε ποτέ άραγε κάποιος άθεος να πάει στο Πακιστάν ή στο Αφγανιστάν και να δηλώσει ότι είναι άθεος, να δηλώσει στους ταλιμπάν του Αφγανιστάν ότι δεν υπάρχει Αλλάχ, και να κηρύσσει την αθεΐα στους μουσουλμάνους λέγοντάς τους ότι ζουν σε πλάνη, ποια θα είναι η τύχη του; Τώρα, είναι υπέρ των εισβαλόντων μωαμεθανών διότι ένας είναι ο συνδετικός κρίκος μεταναστών και αθέων. Το μίσος τους προς την ορθόδοξη Ελλάδα.

Αν επιθυμούν οι άθεοι να παραμείνουν άθεοι, πρέπει να υποστηρίξουν τους χριστιανούς.

Χρήστος Μαντζιάρης

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…