• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
  • Login
No Result
View All Result
NEWSLETTER
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Χρήστος Μαντζιάρης : Θα εξοντώσουν πάλι τους «μικρούς μασόνους»;

3 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ
0
Χρήστος Μαντζιάρης : Θα εξοντώσουν πάλι τους «μικρούς μασόνους»;
3
SHARES
142
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Οι επαναστάσεις που ανατρέπουν την πορεία της ανθρωπότητος εδραιώνονται μόνο με αίμα. Πολύ αίμα, σύμφωνα με την Ιστορία. Έτσι ενεργούν πάντα αυτοί που υποκινούν τις επαναστάσεις διότι οι ψυχές τους είναι αιμοβόρες σαν τον θεό τους. Ακόμη και το «Πολυτεχνείο» έπρεπε να έχει αίμα για να εδραιωθεί. Ζούμε την αρχή μιας παγκοσμίου επαναστάσεως, με μια διαφορά. Πρώτη φορά συνασπίσθηκαν τόσο συνεκτικά οι Κυβερνήσεις των χωρών και επαναστατούν εναντίον των λαών τους. Μέχρι τώρα, χρησιμοποιούσαν τις μάζες, τώρα δεν τις χρειάζονται και τις οδηγούν σε αφανισμό με πρωτοφανείς μεθόσους.

Αλλά οι επαναστάσεις έχουν και κάποια σταθερά χαρακτηριστικά τα οποία αποκρύπτονται επιμελώς διότι εάν μαθευτούν υπάρχει κίνδυνος να ξυπνήσουν οι λαοί και τότε το όλο σκηνικό θα καταρρεύσει. Διότι όπως λένε και οι ίδιοι οι γνωστοί-άγνωστοι υποδαυλιστές των επαναστάσεων ότι «αν μάθουν τα γκόιμ τι πραγματικά κάνουμε, δεν θα έχουμε μέρος για να κρυφτούμε». Γνωρίζουν πολύ καλά το μέγεθος της απάτης τους.

Μελετώντας κανείς τις επαναστάσεις, πέρα των κοινών φανερών στοιχείων που έχουν, έχουν και κοινά κρυφά στοιχεία. Συνήθως οι «έγκυροι» αναλυτές και ιστορικοί μας παρουσιάζουν, εκτενώς τα αποτελέσματα των επαναστάσεων, λίγα κατά την εξέλιξή της και τίποτα για την προεργασία της. Το σημαντικότερο μυστικό κρύβεται στην προετοιμασία των επαναστάσεων. Εδώ θα δούμε κάποια άγνωστα κοινά στοιχεία για τις δύο «επαναστάσεις» των οποίων τις συνέπειες ζούμε μέχρι σήμερα. Την Οκτωβριανή Επανάσταση των μπολσεβίκων στην Ρωσία το 1917 και την Γαλλική Επανάσταση το 1789. Αυτό θα επιχειρηθεί διότι ζούμε σε καιρό επανάστασης και καλό θα ήταν να γνωρίζουμε περισσότερα. Η γνώση είναι δύναμη, ειδικά σε δύσκολες εποχές.

Θα δούμε τις δύο επαναστάσεις κατά ημερολογιακή σειρά. Η Γαλλική επανάσταση ήταν μασονική επανάσταση και διοργανώθηκε από τους ίδιους. Αυτό είναι γνωστό. Όμως ο Σπυριντόνοβιτς στο βιβλίο του «Η κρυφή χείρ» μας δίνει πιο πολλές πληροφορίες. Δηλαδή, ότι η Γαλλική Επανάσταση του 1789 είχε αποφασισθεί και είχε προετοιμασθεί κατά το Μεγάλο Μασονικό Συνέδριο που έγινε το 1782 στην πόλη Wilhelmsbad της Βαβαρίας, στην Γερμανία. Στην κωμόπολη με την μαύρη πυραμίδα. Σ’ αυτό το Συνέδριο είχε αποφασισθεί η δολοφονία των τριών καλυτέρων χριστιανών μοναρχών.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η Γαλλική Επανάσταση είχε σχεδιασθεί 7 χρόνια πριν από την εκδήλωσή της. Τι είδους προετοιμασίες εγίνοντο όλα αυτά τα χρόνια; Εγίνετο προεπαναστατικός προσηλυτισμός μελών, ώστε να υπάρχουν «δικοί» τους άνθρωποι δε κάθε θέση. Και από την άλλη όλοι αυτοί οι πρόθυμοι είναι καλοί εργάτες διότι είναι δεσμευμένοι με την σιωπή επί ποινή της εκτελέσεως.

Όταν ξέσπασε η Γαλλική Επανάσταση και η εξέλιξη προδίκαζε την επιτυχία της, τότε συνέβησαν δύο αξιοπρόσεκτα γεγονότα, σύμφωνα με τον Σπυριντόνοβιτς. Έκλεισαν οι τέκτονες τις Στοές τους στην Γαλλία το 1793 και κατά την διάρκεια της Επαναστάσεως εκτελέσθηκαν πολλοί τέκτονες! Δεν δίστασαν να εκτελέσουν και τον Ροβεσπιέρο, που ήταν δικός τους, όταν αυτός κατάλαβε ότι το σύνθημα περί ισότητος, αδελφότητος και δικαιοσύνης ήταν ένα ψέμα, μία πρόφαση. Είχε μιλήσει ελεύθερα στην Συνέλευση, είπε αλήθειες από μέσα, και αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία του ομιλία για πάντα.

Το συμπέρασμα που εξάγεται είναι ότι όταν χρειάζονται πολλούς «υπαλλήλους», τούς προσλαμβάνουν και όταν επιτύχουν τους στόχους τους, τους «εξοντώνουν» διότι είναι πολλοί και υπάρχει ο κίνδυνος να διαρρεύσουν επικίνδυνες και ακατάλληλες αλήθειες επειδή όπως είναι φυσικό δεν είναι δυνατόν τόσοι πολλοί να ικανοποιηθούν με θέσεις και χρήμα. Γι αυτό γράφει και ο Σπυριντόνοβιτς «τόσοι πολλοί τέκτονες εκτελέστηκαν» κατά την Γαλλική Επανάσταση.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με την Οκτωβριανή Επανάσταση. Η Επανάσταση οργανώθηκε από πολύ πιο πριν. Όταν εκθρονίσθηκε ο Τσάρος όλα τα μέλη της Δούμα, της Ρώσικης Βουλής, ήταν ελευθεροτέκτονες σύμφωνα με τον Καθηγητή Πανεπιστημίου του Idaho, Richard Spence. Πάντα με όσα δημοσίευσε ο εν λόγω καθηγητής, οι περισσότεροι της Δούμα ανήκαν στην ίδια στοά.

Τότε, οι κατ’ αρχή σοσιαλιστές ήταν μυστική ομάδα με μυστική οργάνωση, και οι υποσχέσεις στα μέλη τους ήταν η παροχή καλών θέσεων και ειδικής γνώσης. Όταν όμως άρχισε, και εδώ, να επικρατεί η Επανάσταση και να νικούν οι μπολσεβίκοι, που «μπολσεβίκος» σημαίνει «μέλος μειοψηφίας», οι ίδιοι οι σοσιαλιστές στράφηκαν πρώτα εναντίον των σοσιαλιστών, που πολλοί ήταν κρυφοί ακόμη! Τους ήταν άχρηστοι πλέον. Μετά πήρε σειρά στις εξοντώσεις ο υπόλοιπος λαός.

Επίσης, τα επιφανή στελέχη της Οκτωβριανής Επαναστάσεως, όπως ο Λένιν, ο Στάλιν και ο Τρότσκυ ήταν τέκτονες.

Δεν δίστασαν όμως να εκτελέσουν και τον Τρότσκυ στο Μεξικό, όταν διαπίστωσε ο Λένιν ότι κάτι δεν πάει καλά μ’ αυτόν. Δηλαδή ο Τρότσκυ ήταν ο «Ροβεσπιέρος» της Οκτωβριανής Επαναστάσεως.

Ένα άλλο στοιχείο το οποίο αποκαλύπτεται τελευταίως, είναι ότι όλα τα στελέχη που εξοντώνονταν από τους ανωτέρους τους, εξαφανίζονταν και από τις φωτογραφίες στις οποίες εμφανιζόντουσαν μαζί και ήταν σαν να μην υπήρξαν ποτέ! Υπάρχους πολλές φωτογραφίες. Ας δούμε μερικές.

Στην παρακάτω, ο Στάλιν εμφανίζεται σε μια φωτογραφία με τρεις άλλους. Ένας – ένας εξαφανίζοντο οι συνεικονιζόμενοι μαζί του. Στο τέλος, μετά την εξόντωση των υπολοίπων, έμεινε μόνος του.

Σε πολλές άλλες φωτογραφίες κατά τις οποίες οι ηγέτες του κομμουνιστικού καθεστώτος της Ρωσίας περιτριγυρίζονται από δικούς τους οι οποίοι όλο και λιγοστεύουν. Μέχρι και τον Τρότσκυ έβγαλαν από φωτογραφία που απεικονίζεται δίπλα στον Λένιν. Επαναλαμβάνω, όσοι εξαφανίζονταν από την φωτογραφία, εξαφανίζονταν γενικώς.

Βλέπουμε λοιπόν ότι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των δύο επαναστάσεων είναι ακριβώς ο ίδιος! Πρώτα την οργανώνουν καλά σε όλα τα επίπεδα και προσλαμβάνουν «υπαλλήλους», μετά φέρουν το χάος, μετά γίνεται οι εξολόθρευση αυτών που κατέχουν «επικίνδυνες» πληροφορίες, κατόπιν καθαρίζουν εξέχοντες και διακριθέντες και γενικά όσους τους είναι εμπόδιο αλλά είναι ανοργάνωτοι. Εφόσον είναι ανοργάνωτοι είναι και ακίνδυνοι και τους αφήνουν τελευταίους. Τέλος έρχεται η εδραίωση της «επανάστασης».

Στο σήμερα τώρα. Και σήμερα μία επανάσταση ζούμε, των Κυβερνήσεων εναντίον των λαών, όπως προαναφέρθηκε. Που την ονόμασαν «Μεγάλη επανεκκίνηση». Βλέπουμε ότι είμαστε στα πρόθυρα ενός παγκοσμίου χάους και αναμένεται το χύσιμο του αίματος, κλπ, κλπ. Άρα είμαστε μεταξύ πρώτου και δευτέρου σταδίου.

Θα χρησιμοποιηθεί ως παράδειγμα η τυραννισμένη Ελλάς, διότι σε όλες τις χώρες γίνονται τα ίδια, ώστε να κατανοηθεί ο τρόπος λειτουργίας της εξουσίας πριν από μια «επανάσταση». Η πολιτική εξουσία π.χ. πήρε διαταγές να υλοποιήσει κάποια σχέδια. Ψάχνει τότε και βρίσκει προθύμους, παραδόπιστους, υλόφρονες με μειωμένη εθνική και ορθόδοξη συνείδηση, κλπ, και όλους όσους θα τους είναι χρήσιμοι. Τους προσλαμβάνει με αντάλλαγμα ωφελήματα και την σιωπή τους. Φυσικά υπάρχουν πολλές οργανώσεις, κυρίως μυστικές ή λιγότερο μυστικές, οι οποίες είναι πρόθυμες να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της εξουσίας σε υπηρετικό προσωπικό.

Η πολιτική εξουσία π.χ. θέλει να φέρει κάτι δύσκολο στην Παιδεία. Φροντίζει από πριν να έχει «δικούς της» στο Υπουργείο Παιδείας όπως π.χ. τμηματάρχες,

Διευθυντές, Πανεπιστημιακούς, Διευθυντές Σχολείων έως και διδασκάλους και καθηγητές ώστε να μην προκύψουν αντιδράσεις. Κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να είχε κάνει, άλλο παράδειγμα, στην Υγεία. Να είχε «δικούς» της καθηγητές, Διευθυντές Νοσοκομείων ή Κλινικών, μέχρι απλούς ιατρούς, νοσοκόμους και γραμματείς. Κάτι πάλι αντίστοιχο θα μπορούσε να είχε κάνει στην εκκλησία. Να έχει τοποθετήσει από πριν κάποιους «δικούς» της π.χ. Αρχιεπισκόπους, Μητροπολίτες, έως και απλούς ιερωμένους, να έχει βάλει «δικούς» στα Πανεπιστημιακά Τμήματα που αναφέρονται στην Ορθοδοξία. Γενικά την ίδια τακτική θα μπορούσε να ακολουθήσει σε όλους τους τομείς του κράτους, π.χ. πολιτισμό, επιχειρηματικότητα, αθλητισμό, τράπεζες, στρατό, κλπ, και να κατορθώσει να μην υπάρχουν αντιδράσεις μέχρι να περάσουμε στο στάδιο της αιματηρής δράσης, διότι όπως πάντα, οι εμπνευστές όλων αυτών των καταστάσεων θέλουν αίμα για να ικανοποιήσουν και τον Θεό τους. Δεν γίνεται αλλιώς. Αυτοί είναι οι κανόνες τους.

Το ανωτέρω παράδειγμα προέκυψε λόγω της επικαιρότητος και κατόπιν των προαναφερομένων για τις δύο επαναστάσεις ώστε να κατανοηθεί η σχέση του παρελθόντος με το παρόν, ώστε να μπορεί κάποιος να κατανοήσει τα ακτανόητα, παρόντα και μέλλοντα. Η Ελλάς και ολόκληρη η ανθρωπότης ευρίσκονται μεταξύ υπάρξεως και ανυπαρξίας κάτι που σημαίνει ότι τα γεγονότα που ακολουθούν θα είναι συνταρακτικά και όπως λένε, η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Επαναλαμβάνεται διότι οι εξουσιαστές δεν αλλάζουν τα σχέδιά τους. Δεν τα αλλάζουν διότι επιτυγχάνουν, οπότε δεν υπάρχει και λόγος αλλαγής τους.

Η Ιστορία, είναι ήδη προσχεδιασμένο, να επαναληφθεί. Στο τέλος όμως πάλι η Ελλάς θα νικήσει. Είναι κι αυτό επανάληψη της Ιστορίας.

Χρήστος Μαντζιάρης

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο triklopodia@hotmail.gr
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "triklopodia@hotmail.gr" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Δρ. Κ. Βαρδάκας : Μπορεί μέσα στα Χριστούγεννα να έχουμε σύρραξη Αιγύπτου – Ισραήλ;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας : Μπορεί μέσα στα Χριστούγεννα να έχουμε σύρραξη Αιγύπτου – Ισραήλ;

by admin
11 ώρες ago
GEWKWN : ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 3/12/2023
GEWKWN

GEWKWN : ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 3/12/2023

by admin
19 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (4/12/2023)
Slider

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (4/12/2023)

by admin
20 ώρες ago
Ελληνοτουρκικά: Χρειαζόμαστε ένα Νέο Ιστορικό Σχέδιο
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ελληνοτουρκικά: Χρειαζόμαστε ένα Νέο Ιστορικό Σχέδιο

by admin
21 ώρες ago
Next Post
Λίζα Χέιβεν : «Η Λευκότητα είναι μια Πανδημία» … άλλο επίπεδο ρατσισμού στην Αμερική !

Λίζα Χέιβεν : «Η Λευκότητα είναι μια Πανδημία» ... άλλο επίπεδο ρατσισμού στην Αμερική !

Tο triklopodia.gr δημοσιεύει τα σχόλιά σας μετά από έλεγχο . Σας παρακαλούμε να είναι σχετικά με το θέμα των άρθρων. Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει. Το triklopodia.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

Live Chat

Προτεινόμενα

7 Μέρες και 7 Νύχτες θα κρατήσει αυτό – Γερόντισσα

7 Μέρες και 7 Νύχτες θα κρατήσει αυτό – Γερόντισσα

3 ημέρες ago
Ένα ημερολόγιο συνωμοσίας για το 2024 εμφανίστηκε στο διαδίκτυο.

Ένα ημερολόγιο συνωμοσίας για το 2024 εμφανίστηκε στο διαδίκτυο.

2 ημέρες ago
Ο ΟΗΕ και ο Bill Gates Εγκαινιάζουν Τα Παγκόσμια Σχέδια Ψηφιακής Υποδομής “50in5”

Ο ΟΗΕ και ο Bill Gates Εγκαινιάζουν Τα Παγκόσμια Σχέδια Ψηφιακής Υποδομής “50in5”

1 ημέρα ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Δημοφιλή Άρθρα

  • GEWKWN : ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 3/12/2023

    GEWKWN : ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 3/12/2023

    110 shares
    Share 44 Tweet 28
  • Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ – ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΚΗ! Συγκλονιστικές εξελίξεις

    89 shares
    Share 36 Tweet 22
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (4/12/2023)

    41 shares
    Share 16 Tweet 10
  • BAS_4 : Παλαιό ημερολόγιο ή ζηλωτισμός, κύριε Χατζηνικολάου;

    40 shares
    Share 16 Tweet 10
  • ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΡΙΑΡΙΔΗΣ (1966-2013): Ο ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΑΝΕ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ …

    23 shares
    Share 9 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση σε αυτές τις τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς να επεξεργαστούμε δεδομένα όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}