ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Χρήστος Μαντζιάρης : «Μας έχουν πρήξει τα π@π@ρια με τον Γιαχβέ τους»

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ. - 23 Ιούλ 2020 - 20:28
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

«Μου έχουν πρήξει τα π@π@ρια με τον Χριστό τους» είχε γράψει στο f/b ο εξοχότατος πρωθυπουργεύων του υποκράτους που λέγεται Ελλάς κος Κ. Μητσοτάκης, κάτι που δεν διεψεύσθη. Με την ίδια λογική θα μπορούσαμε να πούμε και ‘μεις οι όρθόδοξοι Έλληνες ότι «μας έχουν πρήξει τα π@π@ρια με τον Γιαχβέ τους», όπως μαρτυρά η αλληλουχία των τελευταίων γεγονότων, ασχέτως εάν οι πλείστοι των Ελλήνων αρνούνται να παραδεχθούν υφίσταται το «σπάσιμο» που υφίστανται. Φυσικά η έκφραση του κου πρωθυπουργού δεν αντιπροσωπεύει εμάς του Έλληνας, αλλά θα μπορούσε να προκύψει αβίαστα, κατ’ αντιστοιχία, συγκρίνοντας και παραλληλίζοντας καταστάσεις στην Ελλάδα που δημιουργούνται από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Όπως και να ΄χει, εμείς οι χριστιανοί δεν έχουμε το «οφθαλμόν αντί οφθαλμού», αλλά έχουμε αυτό που γράφει ο Απόστολος Παύλος στην δευτέρα επιστολή του προς τους Κορινθίους 10,6. Γράφει «καὶ ἐν ἑτοίμῳ ἔχοντες ἐκδικῆσαι πᾶσαν παρακοήν, ὅταν πληρωθῇ ὑμῶν ἡ ὑπακοή», το οποίο σημαίνει «και είμαστε έτοιμοι να αποδώσουμε δικαιοσύνη και να τιμωρήσουμε κάθε παρακοή, εφόσον και όταν η δική σας υπακοή γίνει πλήρης και τελεία».

Το τελευταίο γεγονός το οποίο δένει αρμονικότατα με το εν εξελίξει τελετουργικό τους ώστε να επιτύχουν τον αφανισμό μας, είναι το ότι μας δίνουν οι ανθέλληνες «σύμμαχοί» μας και «συνεταίροι» μας 72 δισεκατομμύρια ευρώ. Δεν μας δίνουν ούτε 70, ούτε 75. Αλλά 72. Το 72 ήταν ο θεσπισμένος αριθμός από τον Μωυσή (αν και είναι πολύ παλαιότερος), που ω τι σύμπτωση, πριν από λίγες ημέρες παρομοίωσαν τον Μητσοτάκη με τον Μωυσή!

Επειδή μια συγκεκριμένη κατάσταση στην Ελλάδα ξεκινάει από παλιά, εδώ θα την ξεκινήσουμε από το 2019 με την πανδημία. Το 2019 μας προκύπτουν την πανδημία, μετά θυμάστε τις συμβολικές ημερομηνίες ανακοινώσεων για την απομόνωση του πληθυσμού, θα θυμάστε τον τηλεφωνικό αριθμό 13033 και την σημασία του, θα θυμάστε τους αριθμούς των κρουσμάτων και των θανόντων που ανακοίνωναν τι αθροίσματα έβγαζαν. Όλα αυτά έχουν ήδη αναλυθεί επαρκώς από πολλούς αναλυτές καίτοι η ανάλυση και η έρευνα πάντα υπολείπεται της πραγματικότητος την οποία ορίζουν άλλοι.

Κατόπιν, από ‘δω αρχίζουν τα σπουδαία, η καραντίνα ετέθη εν αναμονή και ο πρωθυπουργεύων απεκαλέσθη «Μωυσής». Έχουν δίκαιο αυτοί που του προσήψαν αυτόν τον χαρακτηρισμό διότι γνωρίζουν καλά την ιστορία και τα πεπραγμένα του Μωυσέως. Το να χαρακτηρισθεί κάποιος Έλλην «Μωυσής» θα ήταν προσβλητικό.

Προσέξτε, δεν είναι κακό το όνομα «Μωυσής», κακό είναι ο συγκεκριμένος Μωυσής με τον οποίο παρομοίωσαν τον πρωθυπουργό.

Ο παλιός Μωυσής είναι αυτός ο οποίος πρώτος ανέδειξε και μετά καθιέρωσε τον αριθμό 72, αν και αυτός ήταν γνωστός στους αρχαίους από πολύ παλαιότερα. Αυτό το έκανε ως εξής. Όταν έβαλε τις πλάκες με τις δεύτερες 10 εντολές, το μάνα και την ράβδο του Ααρών στην κιβωτό που στο επάνω μέρος υπήρχαν και υπάρχουν δύο άγγελοι με ενωμένες ψηλά τις άκρες των πτερύγων τους, έγραψε στις τέσσερις γωνίες της κιβωτού 4 εβραϊκά σύμφωνα. Αυτά τα σύμφωνα είναι το γνωστό τετραγράμματο, με ελληνική λέξη το ονόμασαν, και υποτίθεται ότι το τετραγράμματο είναι το όνομα του Θεού. Αλλά οι συνδυασμοί των τεσσάρων αυτών γραμμάτων με τα φωνήεντα παράγουν 72 λέξεις, οι οποίες κάποια απ’ αυτές είναι και το όνομα του Θεού σύμφωνα με τον Μωυσή. Προκύπτει έτσι το ερώτημα. Γιατί από τα 72 ονόματα του Θεού διάλεξαν το «Γιαχβέ»; Πολύ απλά, διότι αυτός ο θεός τους αντιπροσωπεύει. Έχουν τα ίδια όνειρα και βλέψεις. «Γύρισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι» όπως λέει και ο λαός.

Έχουμε λοιπόν τον Μητσοτάκη, ως νέο «Μωυσή», που θα οδηγήσει την χώρα στην γη της επαγγελίας. Έτσι μας το δικαιολόγησαν. Λάθος. Ο «Μωυσής» Μητσοτάκης ήλθε στην γη της επαγγελίας, στην Ελλάδα, και επομένως αναμένεται η έλευση των δικών του. Άρα υπονοούν τον αφανισμό των Ελλήνων. Επίσης, και αυτό είναι το σημαντικότερο, όταν ο Μωυσής ηγήθηκε όλου αυτού του συρφετού των 200.000 αναξιοπαθούντων για να τους βγάλει από την Αίγυπτο, φεύγοντας τους διέταξε να καταστρέφουν στο διάβα τους οτιδήποτε ιερό των αιγυπτίων. Τώρα ο «Μωυσής» Μητσοτάκης φθείρει τα ιερά και όσια των Ελλήνων.

Αυτοί τότε κατέστρεφαν τους ναούς στην Αίγυπτο, έκλεβαν τους θησαυρούς, – γι αυτό είχαν χρυσάφι και έφτιαξαν χρυσό βόδι και το προσκυνούσαν , ενώ μας λένε ότι ήταν δούλοι και υπέφεραν από την αιγυπτιακή τυραννία και θα έπρεπε να είναι πάμπτωχοι- έσφαζαν και έτρωγαν τα ιερά ζώα, κλπ. Γι αυτόν το λόγο έγινε η καταδίωξή τους. Καταδιώχθηκαν όταν έμαθε ο φαραώ για την καταστροφή που προκαλούσαν φεύγοντας.

Επίσης, ο Μωυσής ήταν ιερέας στην Ηλιούπολη, στον Ναό του Οσίρεως και γι αυτό ονομαζόταν Οσαρσίφ. Μετά άλλαξε το όνομά του σε Μωυσής, που και αυτό είναι αιγυπτιακό και σημαίνει ο «σωσμένος στο νερό». «Μωυ» στα αρχαία αιγυπτιακά λεγόταν το «νερό». Αυτά τα γράφει ο Μανέθων ο οποίος ήταν Αιγύπτιος μετέχων της Ελληνικής παιδείας.

Εξάλλου, απ’ ότι είναι γραμμένο στην Ιστορία, όταν κατέλαβαν οι απόγονοι των λεπρών τα Ιεροσόλυμα μετά την περιπλάνησή τους στην έρημο, η οποία δεν ήταν περιπλάνηση αλλά αναμονή, η ονομασία που δόθηκε στην πόλη ήταν Ιερόσυλα, διότι ήταν ιερόσυλοι στην Αίγυπτο. Κατόπιν επειδή το όνομα τους υποτιμούσε και υπήρχαν τα Σόλυμα, έγιναν Ιεροσόλυμα, σύμφωνα με τον ιουδαίο Ιώσηπο.

Επίσης τότε, όταν ο Μωυσής εθέσπιζε τους νόμους, φρόντισε να επιβάλει στους δικούς του να μην ευνοούν κανένα αλλόφυλο (τι ρατσισμός!) και ειδικά τους Έλληνες. Κάνει ειδική αναφορά στους Έλληνες. Αυτά τα αναφέρει ο Απίων.

Τα περί Μωυσέως αναφέρονται στο παρόν άρθρο για να κατανοήση ο αναγνώστης με ποιόν πραγματικά παρομοιάσθη ο Μητσοτάκης και πως το επιβεβαιώνει αυτό ο αριθμός 72. Τα 72 δισεκατομμύρια ευρώ που μας δίνουν τώρα λογιστικά, για να τα επιστρέψουμε πολλαπλάσια και πραγματικά, στάθηκαν αφορμή να γίνει η ερμηνεία του «72» στο παρόν άρθρο, με όλες τις σχετικές προεκτάσεις του θέματος, που αφορούν τα τελευταία γεγονότα στην Ελλάδα, καθόσον και οι διοικούντες τον τόπο μας πράττουν τα πάντα με τελετουργικό τρόπο για να έχουν επιτυχία οι δόλιοι σκοποί τους.

Επομένως, βλέποντας την ιστορία του Μωυσή, διαπιστώνουμε ότι απεκαλέσθη ο Μητσοτάκης «Μωυσής» κυρίως διότι έφθειρε την πίστη των Ελλήνων και τις εκκλησίες μας όπως ο Μωυσής έφθειρε τα αιγυπτιακά ιερά. Οι αναχωρούντες από την Αίγυπτο κατέστρεαφαν, μετά από διαταγή του Μωυσέως, τα ιερά των Αιγυπτίων τα οποία υπήρχαν εκεί επί πολλούς αιώνες. Μήπως και ο Μητσοτάκης, δεν κάνει τα ίδια στην Ελλάδα;

Ακόμη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με την επίκληση του αριθμού 72, φαίνεται πόσο πολύ θέλουν τον αφανισμό της Ελλάδος. Και προσέξτε τι προκύπτει εάν παραλληλίσουμε καταστάσεις προσπαθώντας ν’ ανακαλύψουμε τον σκοπό των τελετουργιών τους. Ο Μωυσής, ο κανονικός όχι ο Μητσοτάκης, τους έδωσε το τετραγράμματο που παραπέμπει στο 72 στην έρημο, πριν καταλάβουν την Ιερουσαλήμ. Παραλληλίζοντας αυτό με το παρόν, ο «Μωυσής», ο Μητσοτάκης όχι ο κανονικός, εργάζεται απόκρυφα με τα 72 δισ. Επομένως αναμένεται η εισβολή και η κατάληψη της Ελλάδος από υπηρέτες των αιωνίων εχθρών μας.

Καλό θα ήταν οι πεζοδρομιακές εκφράσεις να λείπουν από όλους, ειδικά από τους μεγαλόσχημους, διότι μόνο γενικό κακό κάνουν σε μια κοινωνία και πάντα οι μεγαλόσχημοι θα είναι σε μειονεκτική θέση. Καλό είναι να κοιτάει κάποιος μπροστά, στο μέλλον, αλλά ας ρίχνει και καμιά ματιά που και που επάνω από τον ώμο του.

Δυστυχώς το «σπάσιμο» που υφιστάμεθα εμείς είναι μεγαλύτερης διάρκειας από το σπάσιμο που υπέστη ο πρωθυπουργός.

Χρήστος Μαντζιάρης

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…