ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Χρήστος Μαντζιάρης : Ο Πάπας πήγε στην Βουλγαρία με το 666 δίπλα του

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ. - 6 Μαΐ 2019 - 20:35
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Όταν ο Πάπας πραγματοποιεί επίσημα ταξίδια στο εξωτερικό τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη, όπως είναι φυσικό, διότι εκατομμύρια μάτια θα κοιτάζουν. Είναι όμως άλλο θέμα το τι θα βλέπουν. Ως σημαντικό και ιδιαίτερα προβαλλόμενο γεγονός ένα Παπικό ταξίδι χρησιμοποιείται πολλαπλώς. Για επικοινωνιακούς λόγους, ενημερωτικούς, προπαγανδιστικούς, διεθνιστικούς κλπ. Αλλά και για αποκρυφιστικούς, και αυτό γίνεται δια δύο λόγους. Πρώτον, διότι πρέπει να προετοιμαστούν οι άνθρωποι ασυνειδήτως να

αποδειχθούν τον μεσσίας τους ως θεό, που είναι και ο τελικός σκοπός όλων αυτών που συμβαίνουν στον πλανήτη, και δεύτερον, διότι πρέπει να δείξει ο Πάπας, και ο κάθε Πάπας, ότι εκτελεί τις εντολές των ανωτέρων του διότι κι αυτός ανώτατος υπάλληλος είναι. Ανώτατος, αλλά υπάλληλος.

Ο Πάπας, σύμφωνα με την επισήμως δημοσιευθείσα φωτογραφία του Πατριαρχείου Βουλγαρίας, απεικονίζεται έχοντας δίπλα του τρεις καρδιναλίους. Ο Πάπας είναι ενδεδυμένος στα λευκά και οι καρδινάλιοι στα μαύρα. Η Παπική ομάδα, μάλλον όχι τυχαίως, έχει ως επίσημα χρώματα τα: άσπρο – κόκκινο – μαύρο, που είναι και τα χρώματα των Ναζί! Οι καρδινάλιοι με τα μαύρα άμφιά τους, είναι ζωσμένοι με πλατείες κόκκινες ζώνες των οποίων η μία άκρη κρέμεται στην αριστερή τους πλευρά, έως σχεδόν του εδάφους. Η κόκκινη ζώνη, έτσι όπως είναι βαλμένη, σχηματίζει σε μαύρο φόντο εμφανέστατα ένα «ανάποδο κεφαλαίο ελληνικό γάμα», ας το ονομάσω έτσι.

Όπως σ’ όλες τις στολές των ιερωμένων διεθνώς, τα πάντα έχουν συμβολικό χαρακτήρα, έτσι και εδώ υπάρχει συμβολισμός. Το «ανάποδο γάμα» στα εβραϊκά είναι το έκτο εν σειρά γράμμα του αλφαβήτου και είναι ο αριθμός «6». Επομένως, όταν λοιπόν το «ανάποδο γάμα» τοποθετείται τρεις φορές κατά σειρά, συμβολίζει τα τρία εξάρια, δηλαδή το 666. Γι αυτόν το λόγο, φωτογραφίζεται έτσι ο Πάπας, με τους τρεις καρδιναλίους δίπλα του.

Η συγκεκριμένη τακτική, με το «ανάποδο γάμα» να τοποθετείται κατά σειρά τρεις φορές, και να συμβολίζει το 666, χρησιμοποιείται και σε εμπορικά σήματα, όπως σε σήμα αυτοκινητοβιομηχανίας ή στο σήμα ενεργειακού ποτού, που ονομάζεται «τέρας» ή «θηρίο», στ’ αγγλικά φυσικά.

Ας εμβαθύνομε, με την ευκαιρία αυτή, ακόμη λίγο στο θέμα ώστε ν’ αναδειχθεί ένα επιπλέον στοιχείο το οποίο ενώ είναι πολύ σημαντικό, οι πολλοί το θεωρούν απλό… μιμητισμό. Το «ανάποδο γάμα» στα εβραϊκά είναι ο αριθμός «6» και γράφεται “vav”. Στην ανάγνωση τώρα το “V” διαβάζεται ως «β». Άρα «βαβ». Ναι, αλλά δεν είναι πάντοτε έτσι. Διότι το “V” διαβάζεται και ως «ου». Γι αυτό θα έχετε παρατηρήσει ότι σε παλαιότερα κείμενα υπάρχουν κύρια ονόματα των οποίων το “V” αντικαταστάθηκε με το «ου». Για παράδειγμα, η λέξη «Βενετία» που γράφεται “Venetia” γράφεται και «Ουενετία», ή, ο Αυτοκράτωρ «Βεσπασιανός» συναντάται και ως «Ουεσπασιανός», και πολλά άλλα τέτοια. Το συμπέρασμα είναι το εξής. Το εβραϊκό 6, που είναι το “vav”, είναι αυτό που έχει

καθιερωθεί από ανίδεους μίμους ως έκφραση θαυμασμού, το γνωστό «ουάου». Επομένως αυτός που εκφράζει θαυμασμό λέγοντας «ουάου», για να δείξει ότι είναι «ντε και καλά, ιν», επικαλείται ότι πραγματικά συμβολίζει αυτό που επικαλείται, έστω και εν αγνεία του.

Επίσης, ας γράψω κι αυτό διότι είναι άγνωστο στους περισσότερους, ο συγκεκριμένος Πάπας, ο τελευταίος, ο «μαύρος», δηλαδή Ιησουίτης, ονομάζεται Bergoglio. Tο πραγματικό του επώνυμο είναι, Bergoglio. Τώρα, εάν αθροίσουμε τους αριθμούς που αντιστοιχούν στα γράμματα του επωνύμου του, σύμφωνα με το διεθνές σύστημα κωδικοποίησης όλων των συστημάτων γραφής που χρησιμοποιούνται στον πλανήτη για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το γνωστό “Unicode”, δίνει άθροισμα 666.

Το τραγικότερο όλων, για τον πολύ κόσμο, είναι η πίστη του ότι οι στολές των καθολικών ιερωμένων προέκυψαν ως αποτέλεσμα των δοξασιών του χριστιανισμού, ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Τελείως το αντίθετο.

Χρήστος Μαντζιάρης

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…