• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Χρήστος Μαντζιάρης : Τα σήματα των δύο πολιτικών κομμάτων των ΗΠΑ γράφουν «Γιαχβέ»

7 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Ο Γιαχβέ επιθυμεί θυσία. Μεγάλη θυσία. Ο θεός του αίματος και της εκδίκησης «αλωνίζει» στην Γη με τους διάσημους υπηρέτες του να προετοιμάζουν τον πλανήτη για κάτι μοναδικό. Σ’ όλα τα κρίσιμα σημεία του πλανήτη τοποθετούν όπλα. Πολλά όπλα. Η «Νέα Βαβυλώνα», οι ΗΠΑ, πρωτοστατούν σ’ όλο αυτό το σκηνικό, επειδή οι σημαντικότεροι υπηρέτες του Γιαχβέ υπάρχουν εκεί.

Οι ΗΠΑ διοικούνται από δύο κόμματα. Δύο κόμματα που έχουν τον ίδιο σκοπό. Την εδραίωση της Νέας Τάξης και την λατρεία του Αντιχρίστου, του βασιλιά τους, ως θεό. Τα κόμματα αυτά είναι το Δημοκρατικό και το Ρεπουμπλικανικό. Που «Ρεπουμπλικανικό» σημαίνει «Δημοκρατικό». Δηλαδή έχουν δύο κόμματα εξουσίας. Το Δημοκρατικό και το Δημοκρατικό. Ο Ομπάμα είναι του Δημοκρατικού κόμματος και ο Τράμπ του Ρεπουμπλικανικού.

Τα σήματα των δύο αυτών κομμάτων δεν επιλέχθησαν τυχαία. Το Δημοκρατικό έχει σήμα τον γάιδαρο και το Ρεπουμπλικανικό τον ελέφαντα. Τον ελέφαντα των Ασσυρίων, της Βαβυλώνος, και τον γάιδαρο των Αιγυπτίων, της Γκίζα όπου ευρίσκονται και οι τρείς πυραμίδες. Δεν αποδόθηκε ο τίτλος της «Νέας Βαβυλώνος» στις ΗΠΑ έτσι κατά τύχη. Όσο για τον συμβολισμό του γαιδάρου, θα γράψω μόνο τούτο. Επάνω σε γάιδαρο έφυγε ο θεός τους Τυφώνας από την Αίγυπτο, (ο Τυφώνας συμβολίζεται με το φίδι), και γι αυτό οι ραβίνοι περιέρχοντο επάνω σε γαιδάρους αλλά και γι αυτό ο Χριστός μπήκε στην Ιερουσαλήμ επάνω σε γαϊδουράκι. Και όχι λόγω ταπεινότητος. Ήταν σαν να τους έλεγε, για ακόμη μια φορά, εγώ είμαι αυτός που περιμένετε. Ήρθα. Αλλά αυτοί τον σταύρωσαν διότι κατάλαβαν ότι ήξερε την κρυφή τους αλήθεια.

Τα λογότυπα των δύο αυτών κομμάτων, ασχέτως αν οι περισσότεροι αγνοούν τον συμβολισμό τους, πάλι έχουν μελετηθεί επαρκώς ώστε να εκφράζουν τους παγκοσμιοποιητές. Να εκφράζουν δηλαδή τα πιστεύω τους, τον σκοπό τους και τον θεό τους, τον Γιαχβέ. Τα λογότυπα των δύο αυτών κομμάτων, ο γάιδαρος και ο ελέφαντας ,είναι από την μέση και πάνω κόκκινοι με τα γνωστά πεντάκτινα αστέρια και από την μέση και κάτω μπλε. Αλλά δεν έχουν το σκούρο μπλε των ΗΠΑ, αλλά το μπλε του ΟΗΕ, της facebook, κλπ. Το μπλε των «γαλαζοαίματων».

Τα μπλε πόδια των δύο ζώων είναι έτσι φτιαγμένα ώστε να σχηματίζουν το τετραγράμματο. Ας εξηγήσω πρώτα τι είναι αυτό το τετραγράμματο, διότι οι περισσότεροι το αγνοούν. Η ιστορία του ξεκινάει από τον Μωυσή. Από ποιόν άλλον

θα ξεκινούσε;! Τυχαία γράφουν στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών ότι στο μέλλον θα επικρατήσει μια θρησκεία στον κόσμο, αυτή του Μωυσέως;

Ο Μωυσής λοιπόν, στην τετράγωνη κιβωτό μέσα στην οποία τοποθέτησε τις πέτρες με τις δέκα εντολές (τις δεύτερες, γιατί τις πρώτες τις έσπασε), δείγμα από το μάννα, κλπ, γνωστά αυτά, έγραψε στις επάνω γωνίες της τέσσερα γράμματα. Τέσσερα σύμφωνα. Τέσσερα εβραϊκά σύμφωνα. Αυτό είναι το τετραγράμματο, αποδιδόμενο σε όλες τις γλώσσες στα ελληνικά. Tetragrammaton. Αυτά τα γράμματα είναι το “yodh”, το “he”, το “waw”, και το “he”. Αυτά τα τέσσερα σύμφωνα υποτίθεται ότι αποκαλύπτουν το όνομα του Θεού. Τα φωνήεντα εννοούνται.

Δημιουργούνται όμως δύο σημαντικά προβλήματα. Πρώτον. Ποιο από τα τέσσερα γράμματα είναι πρώτο, και ποιο τελευταίο. Δεύτερον. Ποιά φωνήεντα εννοούνται. Επ’ αυτού ασχολήθηκαν οι σοφοί των εβραίων και βρήκαν ότι μπορεί να υπάρξουν 72 συνδυασμοί των συμφώνων αυτών με φωνήεντα που δημιουργούν λέξεις. Δημιουργούνται 72 λέξεις. Άρα το όνομα του Θεού είναι κάποιο από αυτές τις 72 λέξεις, σύμφωνα με τα δικά τους πάντα στοιχεία. Δεν μπορούσαν όμως να ξέρουν ποιά είναι η σωστή. Γι αυτό και οι αρχιραβίνοι είναι 72, και γι αυτό αυτοί που μετέφρασαν την Παλαιά Διαθήκη, οι σοφοί όπως μας τους μαθαίνουν, ήταν οι 72 αρχιραβίνοι. Το «εβδομήκοντα» επικράτησε λόγω συντομίας, όπως πάλι μας λένε, αλλά και γιατί το 72 είναι μαρτυριάρικος αριθμός.

Και το σημαντικότερο ερώτημα όλων. Γιατί από τα 72 ονόματα του θεού, επέλεξαν οι σοφοί της συγκεκριμένης φυλής το όνομα «Γιαχβέ»; Δύσκολα να βρεθεί απάντηση. Προφανώς διότι αυτός ο θεός ήταν που εξέφραζε περισσότερο τις επιθυμίες τους και τα όνειρά τους ή και το αντίθετο.

Τα πόδια τώρα, στα δύο απεικονιζόμενα ζώα στα λογότυπα των δύο πολιτικών κομμάτων στις ΗΠΑ, είναι έτσι σχηματισμένα (φαίνονται πιο παραστατικά στην παρακάτω φωτογραφία), ώστε να παραπέμπουν στο εβραϊκό τετραγράμματο. Άρα, γράφουν «Γιαχβέ».

Όλ’ αυτά που γίνονται μπροστά στα μάτια μας εν αγνοία μας είναι άριστα φτιαγμένα και περιπλεγμένα έτσι ώστε να μην προκαλούν υποψίες, από την μια, και από την άλλη, οι παγκοσμιοποιητές να επιμένουν σταθερώς στα πιστεύω τους και στους στόχους τους με το να μας χρησιμοποιούν κατάλληλα. Εμείς, τα γκόιμ όπως μας λένε, και αυτοί ζούμε σε δύο διαφορετικούς κόσμους, στην ίδια σφαίρα.

Έλα όμως που υπάρχει η Ορθόδοξη Ελλάς με την οποία είχαν και θα έχουν πρόβλημα.

Χρήστος Μαντζιάρης

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Πάμε πόλεμο; έχει μια ΔΙΕΞΟΔΟ και ένα ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ στο αδιέξοδο του Ορμούζ.
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Πάμε πόλεμο; έχει μια ΔΙΕΞΟΔΟ και ένα ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ στο αδιέξοδο του Ορμούζ.

by admin
5 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (21/7/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (21/7/2026)

by admin
14 ώρες ago
Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης: Η απαραίτητη προεκλογική δέσμευση για κατάργηση του Προσωπικού Αριθμού και των Ηλεκτρονικών Ταυτοτήτων
Slider

Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης: Η απαραίτητη προεκλογική δέσμευση για κατάργηση του Προσωπικού Αριθμού και των Ηλεκτρονικών Ταυτοτήτων

by admin
15 ώρες ago
Νεκτάριος Δαπέργολας- «Δεν Υπογράφουμε, Δεν Παραδιδόμαστε!»: Το Τελεσίγραφο για τις Ψηφιακές Ταυτότητες και η Απάντηση των Πιστών
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Νεκτάριος Δαπέργολας- «Δεν Υπογράφουμε, Δεν Παραδιδόμαστε!»: Το Τελεσίγραφο για τις Ψηφιακές Ταυτότητες και η Απάντηση των Πιστών

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ 5G, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ 5G, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 

Ενδείξεις για κολοσσιαία κoιτάσματα φυσικού αερίου σε Ιόνιο και νότια της Κρήτης

Ενδείξεις για κολοσσιαία κoιτάσματα φυσικού αερίου σε Ιόνιο και νότια της Κρήτης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr