ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Χρήστος Μαντζιάρης : Το πραγματικό μήνυμα του κατακλυσμού της πλατείας Συντάγματος από μετανάστες

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ. - 14 Ιαν 2022 - 21:30

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Το όλο «εορταστικό» σκηνικό που στήθηκε τεχνηέντως στην πλατεία Συντάγματος την Πρωτοχρονιά από ψεκασμένους, καθότι ανεμβολίαστοι, εισβολείς που άφησαν τους «ισλαμικούς παραδείσους» για να ξενιτευθούν σε μισητές χριστιανικές χώρες, δεν ήταν μικρής σημασίας γεγονός. Στηριζόταν στον ισλαμικό νόμο. Ναι, είχε βάση τον ισλαμικό νόμο και ήταν τμήμα ενός εξελισσόμενου σχεδίου εις βάρος της Ελλάδος. Αυτό που συνέβη δεν ήταν κάτι που πρέπει να περάσει απαρατήρητο ή τυχαίο όπως μας το παρουσίασαν οι παραληρούντες, με αστεία προσωπεία, προπαγανδιστές στην Ελλάδα.

Οι εικόνες από την Πακιστανική συγκέντρωση στο Σύνταγμα μπορεί να διέρρευσαν στην Ελλάδα, αλλά στο Πακιστάν η μετάδοση των εικόνων ήταν απ’ ευθείας! Αυτό και μόνο αποδεικνύει τον προσχεδιασμό της συγκεντρώσεως στην οποία εκτός των άλλων δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις μεταξύ των συγκεντρωθέντων για την προστασία της δημόσιας υγείας. Απ’ αυτό to γεγονός, άλλο μήνυμα στάλθηκε στις χώρες του Ισλάμ και αλλιώς μας το «μετέφρασαν» οι εδώ διαμορφωτές της αστείας, πλέον, κοινής γνώμης, μόνο και μόνο γιατί έπρεπε να το δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, παραπλανώντας, παρά ενημερώνοντας τους Έλληνες.

Η απ’ ευθείας μετάδοση των δρωμένων στο Σύνταγμα έδειχνε τους όψιμους συμπολίτες του Πορτοσάλτε, που είναι κυρίως εκ Πακιστάν ορμώμενοι, και άλλους ομοθρήσκους τους, χωρίς μάσκες να παρευρίσκονται συνωστισμένοι χύδην και να καταπατούν την πλατεία Συντάγματος όπως καταπατούν το Σύνταγμα κάποιοι υποτίθεται προστάτες του, και να είναι μεσ’ την καλή χαρά. Δεν χαίρονταν γιατί άλλαξε ο χρόνος. Χαίρονταν διότι τηρούσαν τον ισλαμικό νόμο ως στρατιώτες του Αλλάχ, και θα δούμε πώς.

Να τονισθεί ότι είναι εξόχως επικίνδυνο το γεγονός ότι στην Ελλάδα εισβάλουν νεαρά άτομα από ισλαμικές δημοκρατίες του σκληρού πυρήνα του Ισλάμ, όπως, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Σομαλία και Νιγηρία. Χώρες οι οποίες πέρα από τον στείρο, ταλιμπανίστικο, θρησκευτικό τους φανατισμό η συμβολή τους στην πολιτισμική εξέλιξη του πλανήτη υπήρξε μηδενική. Το τι πραγματικά ασπάζονται οι Πακιστανοί φαίνεται από το χαρακτηριστικό ρητό που υπάρχει στην πρώτη σελίδα βιβλίου Ιστορίας του Πακιστάν το οποίο λέει: «Σε παρέα φίλων, ο θάνατος είναι γιορτή», και καλύτερος φίλος του Πακιστάν είναι η Τουρκία.

Το θέμα είναι σημαντικό για τους παγκοσμιοποιητές και τους μουσουλμάνους, που προσκαίρως συνασπίστηκαν, διότι τους ενώνει το μίσος τους για την Ελλάδα και την ορθοδοξία. Πριν αναλυθεί η παρούσα φάση του σχεδίου των διεθνιστών στο οποίο εμπλέκουν και τους ισλαμιστές, να υπενθυμισθεί ότι μέχρι τώρα εμείς οι Έλληνες έχουμε χάσει την Δημόσια περιουσία μας και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας, χάνουμε τις περιοχές ιδιαίτερης οικονομικής και στρατηγικής αξίας όπως, λιμάνια, αεροδρόμια, μεγάλοι οδοί, κλπ, καταστρέφουν την φύση μας, μᾶς περιόρισαν και θα μας περιορίσουν ακόμη περισσότερο τον ζωτικό μας χώρο ειδικά στις εξοχές (όλοι πρέπει να στοιβαχθούμε σε κακάσχημες πόλεις), χάνουμε αθρόως τις περιουσίες μας και πολλοί είναι καταχρεωμένοι χωρίς ελπίδα εξοφλήσεως των χρεών τους. Παράλληλα υφιστάμεθα μια σχιζοφρενική ψυχολογική βία από τους ηγετίσκους μας.

Σε λίγο, αυτό που θέλουν να μείνει, διότι όλα τα άλλα θα έχουν χαθεί, θα είναι κάποιοι ΄Ελληνες που δεν θα τους θέλει κανείς στην Ελλάδα. Κάποιοι Έλληνες χωρίς ιδιωτική και δημόσια περιουσία, χωρίς μέλλον, χωρίς ηθικό, χωρίς συνοχή και πνευματικά καταρρακωμένοι λόγω του πολυετούς του αγώνος εναντίον της Ορθοδοξίας. Πολλοί Έλληνες κατάντησαν τόσο αδύναμοι που δεν μπορούν να κλείσουν ούτε την τηλεόραση. Νομίζουν οι ύπουλοι ανθέλληνες που μας έφεραν σ’ αυτήν την κατάσταση ότι θα μας αφανίσουν. Δεν διδάχθηκαν τίποτα μάλλον από την Ιστορία και κυρίως αυτό που μας λένε «Μυθολογία». Αυτοί θα μας πολεμούν κι εμείς θα νικάμε.

Το βράδυ της πρωτοχρονιάς αυτό που συνέβη στο Σύνταγμα το έδειξαν στις Ισλαμικές χώρες διότι ο Ισλαμικός νόμος βρίσκεται σε διαδικασία εφαρμογής στην Ελλάδα, την πρωτεύουσα χώρα της Ορθοδοξίας, και είναι πολύ σημαντικό αυτό γι αυτούς. Το έδειξαν απ’ ευθείας διότι θεώρησαν ότι η Αθήνα «έπεσε». Η Ελλάς εάλω από ισλαμιστές που τους άνοιξαν την πόρτα οι απόγονοι αυτών που άνοιξαν την Κερκόπορτα.

Ο ισλαμικός λοιπόν νόμος ορίζει ότι, αν κάποιο τμήμα γης περιέλθει ποτέ στο Ισλάμ, πρέπει να παραμείνει για πάντα ισλαμικό. Αν χαθεί, υποχρεούνται οι μουσουλμάνοι να το επανακτήσουν και να επανέλθει σε ισλαμική κατοχή. Αυτό πάνε να κατορθώσουν τώρα και στην Ελλάδα. Μιλάνε δηλαδή για την αρχή της επανισλαμοποίσης των εδαφών της Ελλάδος. Ήδη κυκλοφορούν χάρτες που δείχνουν και την Ελλάδα στην συντόμως μελλοντική ισλαμική επικράτεια.

Κανονικά, θα έπρεπε μετά από πολέμους ή κατά την διάρκεια αυτών τίποτα μουσουλμανικό να μην μείνει όρθιο. Αλλά είπαμε, όλα είναι προσυμφωνημένα.

Γιατί όμως οι παγκοσμιοποιητές βοηθούν τους μωαμεθανούς; Γιατί το κάνουν και τι θέλουν να επιτύχουν; Που τους βολεύει; Ως γνωστόν οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να μηδενίσουν τα πάντα. Χρησιμοποιούν λοιπόν μέσω των πρακτόρων τους τούς ισλαμιστές, θύματα στην ουσία είναι και αυτοί, αλλά δεν ήρθε ακόμη η σειρά τους, ώστε να τους θέσουν σε πρώτη φάση εναντίον της φυλής των Ελλήνων. Φυσικά οι ισλαμιστές ισχυρίζονται ότι κάποιοι χριστιανοί θα μπορούν να υπάρξουν ως Αχλ αλ-ντίμα, δηλαδή μη μουσουλμάνοι αλλά με δικαίωμα υπάρξεως, αλλά όχι οι ορθόδοξοι. Μόλις απαλλαγούν από τους Έλληνες, (δεν θα το καταφέρουν όμως) το επόμενο που σχεδιάζουν να κάνουν μέσω των ισλαμιστών είναι η απόλυτη καταστροφή των πάντων στην γη μας ούτως ώστε να μην θυμίζει τίποτα ότι σ’ αυτή την υπέροχη γη υπήρξαν Έλληνες. Θέλουν να δημιουργήσουν, καταστρέφοντας, ένα έδαφος το οποίο να είναι σαν να μην υπήρξαν ποτέ Έλληνες. Νομίζουν ότι έτσι θα γλυτώσουν από τ’ αδέλφια μας.

Μόλις λοιπόν «απαλλάξουν» τα εδάφη της Ελλάδος από τους αυτόχθονες χρησιμοποιώντας τους ετερόχθονες, τότε η πρώτη εργολαβία των ισλαμιστών θα είναι η καταστροφή όλων των αρχαιοτήτων. Ο αφανισμός όλων των ιστορικών αποδείξεων του μεγαλείου της Ελλάδος είτε αυτές είναι αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία, βιβλιοθήκες, ιεροί ναοί, αγάλματα, κλπ.

Μόνο οι ισλαμιστές οι οποίοι θεωρούν τα μη ισλαμικά δημιουργήματα μιασμένα και αμαρτωλά ως δημιουργήματα απίστων, μπορούν να τ’ αφανίσουν με χαρά ως σκοταδιστές. Μόνο χρησιμοποιώντας τον πολυάριθμο στρατό των ισλαμιστών θα μπορέσουν οι παγκοσμιοποιητές να επιφέρουν πάλι τον μεσαίωνα. Ο προηγούμενος μεσαίωνας μην ξεχνάμε ότι και τότε ήταν δημιούργημα της Αγίας Ρωμαϊκής Γερμανικής Αυτοκρατορίας, δηλαδή τότε που ανέλαβαν την διοίκηση του δυτικού ρωμαϊκού κράτους οι γερμανοί. Ο τότε μεσαίωνας ήταν Made in Germany. Γερμανικής ποιότητος. Τα ίδια γίνονται και τώρα. Οι Γερμανοί είναι αυτοί που δίδαξαν πόλεμο με: «Λεηλασία, πυρπολήσεις, βιασμοί, δολοφονίες» ή «καταστρέψτε τα κτήρια τα οποία έχουν σχέση με θρησκεία, τέχνη, επιστήμη και φιλανθρωπικά Ιδρύματα».

Τα ιστορικά κείμενα είναι ισχυρός μάρτυρας του ψυχικού κόσμου των σημερινών εχθρών μας που μας ήρθαν με προβιά συμμάχου. Το ότι επιθυμούν τον αφανισμό των Ελλήνων και των έργων των Ελλήνων δεν είναι κάτι νέο. Πάντα ο ευεργετηθείς μισεί τον ευεργέτη του από κόμπλεξ. Απλά τώρα ένας προσχεδιασμένος νέος ιερός πόλεμος των μωαμεθανών στην Ευρώπη, βολεύει και τους μουσουλμάνους και τους παγκοσμιοποιητές.

Το μήνυμα του κατακλυσμού της πλατείας Συντάγματος με ισλαμιστές ήταν το εξής. Η κατάληψη των Αθηνών, άρα και της μισητής Ελλάδος, άρχισε. Κάνετε υπομονή μουσουλμάνοι «κατακτητές» και σε λίγο θα σας ανήκει ολόκληρη η Ελλάς και οι περιουσίες των Ελλήνων, σύμφωνα με την επιθυμία του Αλλάχ που πιστεύετε. Είναι φανερό ότι, από την μια ανεβάζουν το ηθικό των εισβολέων και από την άλλη καταρρακώνουν ακόμη περισσότερο το ηθικό και την ψυχική υγεία των Ελλήνων, ώστε να έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας το εγχείρημά τους.

Η γη των Ελλήνων όχι μόνο θα παραμείνει ελληνική, αλλά θ’ αποκαλύψει κι άλλους, αφάνταστους για τους πολλούς, θησαυρούς της και θα γεννήσει μια νέα ορθόδοξη αυτοκρατορία.

Χρήστος Μαντζιάρης

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr