ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Χριστός Ανέστη Ελλάδα – Χρόνια πολλά Έλληνες και Ελληνίδες!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 11 Απρ 2018 - 9:30
Loading...

Κοιτώντας αυτές τις μέρες που πέρασαν της Μεγάλης Εβδομάδας τον λαό να κατακλύζει τις Εκκλησίες μας σε κάθε γωνιά της χώρας, γεννήθηκε η ελπίδα πως για μια ακόμη φορά η Πίστη θα είναι εκείνη που θα μας Αναστήσει ως Έθνος και ως Ελλάδα. Η Πίστη είναι η κινητήριος δύναμη που θα μας εκτοξεύσει ψηλά, θα γεννήσει νέους αγώνες για την Λευτεριά. Γιατί Έλληνες και Ελληνίδες είμαστε σκλαβωμένοι και αυτό είναι μια δυστυχής αλήθεια. Μια σκλαβιά που ενώ κανείς δεν μιλάει γι αυτήν, αλλά έχει

επιβληθεί εδώ και οκτώ χρόνια, με αποκορύφωμα την «δοτή κυβέρνηση» των τελευταίων ετών ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Μια προδοτική καθόλα κυβέρνηση που κατέλαβε με δόλια μέσα την εξουσία ώστε να εγκαταστήσει την κατοχή της Πατρίδας μας δεδομένη.

Κι όμως αδέλφια μου, οι εξελίξεις τρέχουν και δεν είναι μόνο Οικονομικές και Εθνικές. Είναι και βαθιά πολιτικές. Ο Λαός μας κατάλαβε, ένιωσε όσο ποτέ που πήγε η Ελλάδα μας εδώ και χρόνια. Μετά από αυτή την Ανάσταση να θυμάστε τίποτα δεν θα παραμείνει

ίδιο πουθενά. Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις οι οποίες εμάς δεν θα μας καταπλήξουν γιατί το περιμένουμε, θα καταπλήξουν όμως τους «πολιτικούς απατεώνες» που πέρασαν εδώ και χρόνια ασκώντας εξουσία και έφτασαν τους Έλληνες και την Ελλάδα σ’ αυτό το τέλμα. Διαχρονικά κανένας προδότης δεν χάρηκε για πολύ. Η Ιστορία μας δίδαξε πως οι προδότες δεν έχουν καλό τέλος. Ποτέ! Και εδώ καταλήγω στο συμπέρασμα πως σύντομα όλοι αυτοί που πρόδωσαν την εντολή του λαού θα φύγουν πολύ γρηγορότερα από όσο θα ήθελαν.

Η αντίσταση μας στο γενικό ξεπούλημα που πραγματοποιείται, τον πλήρη εξευτελισμό της ζωής μας, την Εθνική προδοσία που είναι σε εξέλιξη με Σκόπια και την προκλητικότητα της Τουρκίας που σχεδόν αφήνει αδιάφορη την κυβέρνηση, πρέπει να είναι μαζική και δυνατή. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος πια ανοχής. Ο αγώνας μας πρέπει να είναι Πατριωτικός και απολύτως Εθνικός. Πέρα από κόμματα και χρώματα. Ως Γνήσιοι Έλληνες να συνεχίσουμε την ένδοξη Ιστορία μας γράφοντας ξανά νέες λαμπρές σελίδες. Το μήνυμα του Χριστού μας, η Ανάσταση να είναι η αφορμή για Ανάσταση της ζωής μας, του μέλλοντός μας, της Ελλάδας μας. Είναι η ώρα να μπούμε μπροστά, όλοι μαζί δεν περισσεύει κανείς, γα να ελευθερωθεί η χώρα.

Ζει Κύριος ο Θεός και μας οδηγεί!

Ο Γέροντας Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter