ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ ΘΡΟΝΟ πλέον οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ – Άμεση ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ απο Αξιώματα και Μισθούς – “Μείνετε Σπίτι”

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. - 2 Απρ 2020 - 11:24
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΙΝΤΕΟ: 2//4/2020 ΩΡΑ 08.25 ΠΡΩΙ: https://imgur.com/JrbISG3 ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΕΣ 2280 ΑΝΤΙ 4012 ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΕΣ 889 ΑΝΤΙ 3251 Το ΘΕΜΑ για όσους δεν το γνωρίζουν: https://www.youtube.com/watch?v=y8MoT…

*****************************

Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ !!!
ΧΩΡΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ !!!
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ !!!

ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ ΘΡΟΝΟ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ !!!
“ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ” !!!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της 1/4/2020 του Ιερώνυμου και της παρέας του (που πλέον είναι ανάξιοι να τους αποκαλούμε “Επισκόπους” και “Αρχιεπισκόπους” όλους αυτούς – πλην μηδαμινών εξαιρέσεων βέβαια – διότι καθόλου επί σκοπόν δεν ήταν όλο αυτό τον καιρό όταν απέκοψαν το Ποίμνιο κυρίως από τη Θεία Κοινωνία, υποτασσόμενοι δουλοπρεπώς στην Πολιτεία παρά το Αυτοκέφαλο που δίνει στην Εκκλησία της Ελλάδος το Σύνταγμα στο Άρθρο 3), σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση αυτή, η Ανάσταση του Κυρίου μας θα εορταστεί κατά την Απόδοση της Εορτής του Πάσχα που είναι στις 26 το βράδυ προς 27 Μαΐου 2020, ενώ δε θα γίνουν Ακολουθίες τη Μεγάλη Εβδομάδα για τους πιστούς, παρά μόνο κεκλεισμένων των θυρών, άρα ούτε Θεία Κοινωνία, ούτε Ανάσταση, ούτε Πάσχα για τους Χριστιανούς φέτος.

Στο βίντεο μιλάει ο μακαριστός Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός († 1/7/2009) για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ που πρέπει να αποφύγουμε σήμερα εμείς, λέγοντας χαρακτηριστικά:
“Αν και η μετάνοια είναι πάντοτε επιβεβλημένη, αυτή την ώρα είναι επείγουσα…!!!
Αδελφοί μου, αν δεν πείσουμε την Αγαθότητά Του οτι μετανοούμε, επεμβαίνει ο Θεός, όπως και άλλοτε επενέβη, εις τον Κατακλυσμό και σε άλλους τοπικούς κατακλυσμούς με φωτιές και με σεισμούς και θεομηνίες.
Τώρα… φθάσαμε σε αυτό το σημείο, της επεμβάσεως της ορμητικής Θείας Δικαιοσύνης, για να αναχαιτίσει ο Θεός το παράλογο, την αμαρτία και τους παραλόγους μαζί.
Γι αυτό “νῦν καιρὸς εὐπρόσδεκτος, νῦν ἡμέρα σωτηρίας (προς Κορινθίους Β’ κεφ.6, στ.2)…
…Είναι διπλούν το καθήκον μας αδελφοί, ναι είναι διπλούν ημών των Ελλήνων. Ο Άγιος Νεκτάριος ομολογεί, μέσα εις το φωτισμό του, οτι είμεθα οι προορισμένοι να σηκώνωμεν το Σταυρό της Ανθρωπότητος. Σε μας είπε ο Κύριός μας φεύγοντας ” Ὑμεῖς ἐστε τὸ φῶς τοῦ κόσμου”, ” Ὑμεῖς ἐστε τὸ ἅλας τῆς γῆς” και είπε με παράπονο έναν πικρό λόγο “άρα όταν θα ξανάρθω θα βρω την πίστη επί της γης;” Οι πρόγονοί μας του είπαν “Ναι Κύριε, έλα και την κρατούμε…” Θα το πούμε τώρα κι εμείς; Πρέπει να το πούμε…
… Κι όταν οι πρόγονοί μας εκτυπούσαν την πόρτα και φώναζαν “κύριε, θέλομεν τὸν Ἰησοῦν ἰδεῖν” (κατά Ιωάννην κεφ.12, στ.21), τότε είπεν “ἀρθήσεται ἀφ᾿ ὑμῶν ἡ βασιλεία… καὶ δοθήσεται ἔθνει ποιοῦντι τοὺς καρποὺς αὐτῆς” (κατά Ματθαίον κεφ.21, στ.43). Από τότε πήραμε αυτή την Επαγγελία, πριν 2000 χρόνια, από το ίδιο Του το Στόμα και την κρατούμε μέχρι τώρα. Αδελφοί μου ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, να μην τρίξουν τα οστά των προγόνων μας…
…Να είστε βέβαιοι οτι θα κερδίσουμε, θα πετύχουμε – οτιδήποτε κι αν θέλει να κάνει ο Θεός στα υπόλοιπα ας κάνει, εμείς ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Εμείς τον περιμένουμε και λέμε “Ναι έρχου Κύριε, Σε αναμένομεν, Αμήν”

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…