ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΨΕΜΑΤΑ από Πάπα: Ο Ιησούς αντιπροσωπεύει έναν κόσμο ειρήνης – Χριστός: “ΟΥΚ ήλθον βαλείν ειρήνην”

ΔΙΕΘΝΗ. - 25 Δεκ 2022 - 19:15

Δείτε πώς λέει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ από όσα είπε ο Χριστός!!!

Συνεχίζοντας να παραπληροφορεί εκατομμύρια επί εκατομμυρίων πιστών, ο ηγέτης της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας έπιασε και πάλι -ελέω Χριστουγέννων- τον Χριστό στο στόμα του και όπως πάντα είπε ΨΕΥΔΗ με…”ωραιοποιημένα λόγια”!

«O Ιησούς Χριστός αντιπροσωπεύει και την οδό της ειρήνης. Με την γέννηση, τα πάθη, τον θάνατο και την ανάσταση, άνοιξε τον δρόμο από έναν κόσμο κλειστό και καταπιεσμένο από την εχθρότητα και τον πόλεμο, σε έναν ανοικτό, ελεύθερο να ζήσει την αδελφοσύνη και την ειρήνη. Ας ακολουθήσουμε αυτό τον δρόμο!», τόνισε ο πάπας Φραγκίσκος, μιλώντας νωρίτερα στους συγκεντρωμένους πιστούς, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.

ΩΣΤΟΣΟ ο Χριστός, σύμφωνα με τα Ευαγγέλια που έχουν φτάσει στην εποχή μας, δεν μίλησε για καμία…ειρήνη πάνω σε αυτόν τον κόσμο, σε αυτήν εδώ τη Γη. Το αντίθετο μάλιστα:

“Μὴ νομίσητε ὅτι ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην ἐπὶ τὴν γῆν· οὐκ ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην, ἀλλὰ μάχαιραν. ἦλθον γὰρ διχάσαι ἄνθρωπον κατὰ τοῦ πατρὸς αὐτοῦ καὶ θυγατέρα κατὰ τῆς μητρὸς αὐτῆς καὶ νύμφην κατὰ τῆς πενθερᾶς αὐτῆς· καὶ ἐχθροὶ τοῦ ἀνθρώπου οἱ οἰκιακοὶ αὐτοῦ” (Ματθ. ιʼ 34-36).

Ο Πάπας εδώ χρησιμοποιεί τον ίδιο τον Χριστό (!!!) θέλοντας να τον κάνει όχημά του για τον ερχομό της παγκόσμιας ΧΟΥΝΤΟ-ΕΙΡΗΝΗΣ!

Και συνέχισε τον παραληρηματικό του λόγο:

«Στην Ουκρανία, και στους αδελφούς Ουκρανούς που ζουν τα Χριστούγεννα αυτά στο σκοτάδι, στο κρύο, ή μακριά από τα σπίτια τους. Δυστυχώς, κάποιοι προτιμούν να υπακούσουν σε άλλα δίκαια, τα οποία σχετίζονται με εγκόσμιες λογικές. Την φωνή, όμως, του νεογέννητου Ιησού, ποιός την ακούει;.

Υπάρχει “ξηρασία ειρήνης” σε πολλές περιοχές. Σε άλλα σημεία του πλανήτη βρίσκεται σε εξέλιξη ο τρόπος παγκόσμιος πόλεμος».

(φωτο:pixabay)

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr