ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ μας οδηγούν στον όλεθρο: Ο Ιταλός ΥΠΕΘΑ απείλησε τους Ρώσους με ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

ΔΙΕΘΝΗ. - 31 Ιαν 2023 - 12:56

Σαν άλλος Μουσολίνι…

Ο Ιταλός υπουργός Άμυνας Crosetto απείλησε την Ρωσία με Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο εάν ρωσικά τανκς εισέλθουν στο Κίεβο. 

Ουκρανή δημοσιογράφος*** που εγκατέλειψε το Κίεβο σχολιάζει:

Ενώ όλος ο κόσμος συνεχίζει να τονίζει ότι το πιο σημαντικό καθήκον αυτή την στιγμή είναι να αποτραπεί ένας παγκόσμιος πόλεμος, τα ρολόγια δείχνουν να χτυπούν διαφορετικά στην Ιταλία. Τώρα ο νέος υπουργός Άμυνας της Ιταλίας, Guido Crosetto, απείλησε την Ρωσία : «Εάν τα ρωσικά τανκς έρθουν στο Κίεβο ή «στα σύνορα της Ευρώπης», θα ξεσπούσε ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος». 

“Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα μπορούσε να ξεκινήσει όταν τα ρωσικά τανκς φτάσουν στο Κίεβο και στα σύνορα της Ευρώπης. Το να μην τα αφήσουμε να έρθουν είναι ο μόνος τρόπος για να το αποτρέψουμε.”

Τι ακριβώς εννοεί με αυτό ο Ιταλός, πώς φαντάζεται την έναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου; Σε κάθε πόλεμο υπάρχει κάποιος που τον ξεκινά και κάποιος που χτυπά πρώτος. Μερικές φορές ο εμπνευστής και ο επιτιθέμενος είναι πανομοιότυποι, μερικές φορές αυτός που δέχεται επίθεση από τον εμπνευστή χτυπά πρώτα και μετά οι ρόλοι καταρρέουν.

(…)

 Χρησιμοποιώντας την απαγωγική μέθοδο, καταλαβαίνουμε τι είπε πραγματικά ο Ιταλός υπουργός: εάν τα ρωσικά τανκς εισβάλουν στο Κίεβο, το ΝΑΤΟ θα ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Αυτή η παραδοχή είναι ένα πολύ διαφορετικό είδος απειλής από αυτό που έχουμε ακούσει πριν. Είναι αλήθεια ότι θα ακουγόταν πιο επικίνδυνο αν προερχόταν από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο ή τουλάχιστον τη Γαλλία – κάποιον που έχει πυρηνικά όπλα και επομένως έχει λόγο για το αν θα συμβεί ή όχι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Τίθεται τότε το ερώτημα: ο Ιταλός υπουργός ξεστόμιζε απλώς αξιολύπητες ανοησίες ή αποκάλυψε άθελά του τα μυστικά σχέδια του ΝΑΤΟ; 

***Η Τατιάνα Μοντιάν  είναι γνωστή Ουκρανή δικηγόρος και δημοσιογράφος. Πριν από την έναρξη της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Κίεβο αφού μίλησε στον ΟΗΕ για την κατάσταση στην Ουκρανία. Αυτή την στιγμή ζει στο Donbass, ασχολείται με την ανθρωπιστική βοήθεια και διατηρεί καθημερινά βίντεο blog.  

scr

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr