ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Όλα στις μέρες μας: Ο Βαρθολομαίος στέλνει τους χριστιανούς στον Τρίτο Ναό – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ. - 18 Δεκ 2017 - 7:00
Loading...

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Δεν θα γράψουμε πολλά λόγια!

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος Α’ παρουσιάζεται σε ντοκιμαντέρ να στέκει στο σταυροδρόμι που ενώνει τον… ελληνικό, τον μουσουλμανικό, τον σλαβικό και τον δυτικό κόσμο, στον δρόμο για την συγχώνευση των λαών και των θρησκειών.

Στο 2.18 θα δείτε τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο να υποδέχεται ραβίνους και να τους αναφέρει πως έχει συνυπογράψει με γνωστούς ραβίνους, μουφτήδες και άλλους κοινή διακήρυξη στο πλαίσιο συνεννόησης και ένωσης των θρησκειών.

Αμέσως μετά, στο 4.50 υμνεί, καθόλου τυχαία, την Παλαιά Διαθήκη, η οποία υιοθετήθηκε ως ιερό βιβλίο από την Εκκλησία και μπήκε αυθαίρετα δίπλα στα Λόγια του Χριστού, με τα οποία δεν έχει καμία σχέση.

Αναφέρει πως ο Χριστιανισμός έχει εβραϊκές βάσεις!

Οποία ύβρις! Οι Εβραίοι δεν είναι εκείνοι που σταύρωσαν τον Χριστό; 

Εβραϊκές ρίζες έχει ο εβραιοχριστιανισμός, η αίρεση που επικράτησε κατά τον βυζαντινό Μεσαίωνα.

Μάθετε όμως πως οι πρώτοι χριστιανοί είχαν στα χέρια τους τις ελληνικές γραφές πλάι στα γεμάτα μαθηματική λογική και αγάπη λόγια του Χριστού.

Το ελληνικό πνεύμα, ανήσυχο και ελεύθερο, «κούρνιασε» οικειοθελώς στον λόγο του Τριαδικού Θεού, ο οποίος έδειχνε την έξοδο από το σπήλαιο του Σωκράτη, τον ψεύτικο δηλαδή κόσμο, στον οποίο ζούμε και δοκιμαζόμαστε, προκειμένου να αποδράσουμε προς το φως της αλήθειας.

Η συνέχεια για το πώς και γιατί η Παλαιά Διαθήκη μπήκε στον Χριστιανισμό ΕΔΩ!

Η Παλιά Διαθήκη χρησιμοποιείται, όπως όλα δείχνουν, προκειμένου οι χριστιανοί να πειστούν πως έχουν κοινή πορεία με Εβραίους και μουσουλμάνους (Αβραάμ) και έτσι όλοι μαζί να καλωσορίσουν την Πανθρησκεία του παγκόσμιου ηγέτη ή αλλιώς, σύμφωνα με τις Γραφές, του Αντιχρίστου. Να τον υποδεχθούν όλοι μαζί στον Τρίτο Ναό!

Ο Πατριάρχης ζητά κοινή γραμμή των Εκκλησιών, οικουμενικό διάλογο, ενώ δεν αποκλείει το γεγονός (42.20) να γίνει ο Πατριάρχης της Κωνσταντινούπολης ακόμα και Πάπας της Ρώμης!

Τα σχόλια δικά σας! Οι δηλώσεις που θα παρακολουθήσετε έρχονται ως επιβεβαίωση του άρθρου μας: «Σβήνουν» το «Άγιο Φως»: Ο Βαρθολομαίος καλεί τον παγκόσμιο «βασιλιά» στην Ιερουσαλήμ

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter