ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Όταν θα μπεις στο Όρος για να γίνεις μοναχός, με την κουρά σου, τότε θα αρχίσουν τα παγκόσμια πολεμικά γεγονότα !

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. - 12 Δεκ 2019 - 7:02

Πριν δεκαετίες ένας νέος τότε ανθυποσμηναγός, μαζί με 2 άλλους φίλους αξιωματικούς, πήγε προσκυνηματική επίσκεψη στο Άγιον Όρος. Κάποια στιγμή έφτασε και στην Ιερά Μονή Φιλοθέου, όπου καθηγούμενος ήταν τότε ο μακαριστός άγιος γέροντας Εφραίμ ο Αριζονίτης.

Όταν έφτασαν οι 3 αξιωματικοί στο εν λόγω Μοναστήρι, ο άγιος γέροντας Εφραίμ λέει στον έναν από αυτούς: «Πάτερ Νικόλαε, καλώς ήρθατε!». Και του πέταξε από το μπαλκόνι ένα κοιμποσχίνι. “Κόκαλο” ο ανθυποσμηναγός!.. «Πάτερ μου, τι εννοείτε, σε εμένα μιλάτε; Γιατί δεν είμαι ιερέας!..».
“Ναι! Παιδί μου σε σένα ομιλώ!.. Μετά από δεκαετίες παιδί μου και όταν θα έχεις τελειώσει με τον ανώτατο βαθμό στην Πολεμική Αεροπορία θα γίνεις μοναχός στο Άγιον Όρος. Και μάλιστα, όταν θα μπεις στο Όρος για να γίνεις μοναχός, με την κουρά σου, τότε θα αρχίσουν τα παγκόσμια πολεμικά γεγονότα…”.

Για την ιστορία: Ο εν λόγω ανώτατος αξιωματικός ήδη έχει τακτοποιήσει-μοιράσει την περιουσία του στα παιδιά του, ο ίδιος κάνει εδώ καιρό τον μοναχικό του κανόνα, ήδη πήρε την άδεια της συζύγου του, κοκ. Και είναι πλέον έτοιμος να μπει στο Άγιον Όρος!.. Μετανοείτε!
Ηλίας Δ. Καλλιώρας

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr