ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Όχι στην κάρτα του πολίτη! Έλληνες και Ελληνίδες Ορθόδοξοι Χριστιανοί ήρθε η ώρα να υπερασπιστούμε την Πίστη μας. ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!!

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 13 Φεβ 2018 - 9:26
Loading...

Λέμε Όχι στη νέα ταυτότητα που έρχεται στην Ελλάδα σύμφωνα με τους προγραμματισμούς, της σημερινής καθόλα προδοτικής ως προς την ελευθερία του Έλληνα και της Ελληνίδας, κυβέρνησης. Αυτό είναι ξεκάθαρο για την Γνήσια Ορθοδοξία και είναι αντίθετο με την Πίστη μας. Έχουμε μεγάλες

παρακαταθήκες από Αγίους μας που μας είχαν προειδοποιήσει για αυτά που ήδη συμβαίνουν αιώνες πριν. Δε καταλαβαίνω η κρατούσα Εκκλησία γιατί κάνει πως δεν βλέπει και πως δεν ακούει και πάλι. Δεν γνωρίζει τι οι Άγιοι μας έχουν πει; Ή δεν θυμούνται πως επίσης μας έχουν αφήσει εντολή να μην δεχτούμε το σφράγισμα; Η κάρτα του πολίτη, δηλαδή η νέα ταυτότητα που ήδη σχεδιάζεται στην χώρα μας, δεν είναι άλλο από το σφράγισμα.

Αυτή δεν είναι Εκκλησία. Από την μία να κάνουμε χάρες στον Αλέξη ενάντια στην βούληση του κυρίαρχου λαού και από την άλλη να σφυρίζουμε αδιάφορα για όλα όσα βλάπτουν την Εκκλησία και την Ορθοδοξία μας. Ότι βλάπτει την Ελλάδα μας αποτελεί εφαλτήριο αγώνων και όχι συμβιβασμών. Η δε πολιτικοί όλων των παρατάξεων ας αποφασίσουν και ας πουν καθαρά στον λαό μας, συμφωνούν με τη νέα ταυτότητα και ότι εξυπηρετεί; Δεν γίνεται να αφήνουν τους άθεους να κάνουν νόμο την ανηθικότητα, το ξεπούλημα και τώρα το ηλεκτρονικό σφράγισμα αλλά να κωφεύουν. Αυτό σημαίνει αποδοχή του εγκλήματος της στέρησης της Ανθρώπινης Ελευθερίας και είναι συνένοχοι.

Λέμε Όχι στο σφράγισμα. Λέμε Όχι στην ηλεκτρονική κάρτα ταυτότητα. Λέμε Όχι στο ηλεκτρονικό φακέλωμα των Ελλήνων και των Ελληνίδων. Αυτή η κυβέρνηση της κωλοτούμπας πουλά τα πάντα για να κάνει τις χάρες των ξένων συμφερόντων, για να κρατηθεί στην εξουσία. Δυστυχώς το πολιτικό σύστημα είναι σάπιο και αντί να αντιδράσει, δέχεται τα πάντα αρκεί να μην δυσαρεστήσει τα αφεντικά του. Λέμε Όχι

στην παρακολούθηση του κυρίαρχου Ελληνικού λαού. Λέμε Όχι στην υποδούλωση του σκοτεινού. Οφείλουμε επιτέλους να αντισταθούμε ως Γνήσιοι Ορθόδοξοι Έλληνες.

Η κάρτα του πολίτη δεν είναι απλά ένα έγγραφο. Αποτελεί σφραγίδα του «πονηρού» επάνω μας. Βήμα δεν θα μπορούμε να κάνουμε χωρίς να εξαρτάται η ζωή μας από έναν κωδικό, ο οποίος θα παρακολουθείται αλλά και θα προγραμματίζεται. Θέλουν τον Ορθόδοξο Χριστιανό άνθρωπο πιόνι στις ορέξεις τους. Γι αυτό η Αντίστασή μας είναι μονόδρομος. Γι αυτό η Αντίστασή μας είναι η σωτηρία μας. Όχι στο ηλεκτρονικό φακέλωμα που θα είναι υποχρεωτική τον επόμενο χρόνο. Ως Γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί συμμετέχουμε ενωμένοι ώστε να στείλουμε τρανταχτό μήνυμα. Όχι και πάλι Όχι στην ηλεκτρονική καταδίκη.

Όχι στην κάρτα του πολίτη!

Όταν το τιμημένο ράσο γίνεται σημαία τότε η Νίκη είναι σίγουρη!

Έλληνες και Ελληνίδες Ορθόδοξοι Χριστιανοί ήρθε η ώρα να υπερασπιστούμε την Πίστη μας.

ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!!

Ο Γέροντας Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter