ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ό Τσίπρας Πλημμύρισε Κέρκυρα Και Ελλάδα Με Άφραγκους Πολωνούς Τουρίστες Γιατί Δεν Θέλουν Τους Ρώσους Και ο Πούτιν Τους Έστειλε Όλους Στην Τουρκία

ΕΛΛΑΔΑ. - 11 Ιούλ 2018 - 20:58
Loading...

Η Αντιρωσική πολιτική της Ελληνικής Κυβέρνησης του Τσίπρα-Καμμένου, μετατρέποντας την Ελλάδα σε μια απέραντη Νατοϊκή Βάση,απο Βορρά ως Νότο, που στόχο έχει αποκλειστικά την Ρωσία,βλάπτοντας τα ενεργειακά συμφέροντα της Ρωσίας στα Βαλκάνια, είχε σαν αποτέλεσμα να σπρώξουμε εμείς η ίδιοι, με τα δικά μας χέρια, τον Πούτιν προς την Τουρκία!

Και ο Πούτιν δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια, μας είπε, δέν αρέσουν οι Ρώσοι Τουρίστες σε Τσίπρα

Καμμένο στην Ελλάδα, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, και τους έστειλε στην Τουρκία! Έτσι αντί με Ρώσους Τουρίστες, η Ελλάδα πνίγηκε με ‘άφραγκους Πολωνούς (Τουρίστες δεν τους λές, μάλλον για κοινωνικό τουρισμό στα πρότυπα του ΟΓΑ, ‘έρχονται στην Ελλάδα).

Λοιπόν σύμφωνα με το  tornosnews.gr, Σπάει όλα τα ρεκόρ φέτος ο τουρκικός τουρισμός σε σχέση με την προσέλκυση Ρώσων τουριστών.

Ενδεικτικό της δυναμικής που έχει η Τουρκία στη ρωσική αγορά είναι το γεγονός ότι η γειτονική χώρα μόνο τον Μάιο υπερκάλυψε σε αριθμό το σύνολο των Ρώσων τουριστών που πρόκειται να επισκεφθούν όλο τον χρόνο φέτος την Ελλάδα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Τουρισμού και Πολιτισμού της Τουρκίας οι αφίξεις των Ρώσων τουριστών τον Μάιο στην γειτονική χώρα αυξήθηκαν κατά 42% φθάνοντας σε 864.087. Επίσης, για το διάστημα Ιανουαρίου – Μαΐου οι αφίξεις των Ρώσων τουριστών αυξήθηκαν κατά 49,6% φθάνοντας σε 1,39 εκατ.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας το 2017 επισκέφθηκαν την Ελλάδα 589.000 Ρώσοι τουρίστες έναντι 595.000 το 2016. Επίσης, η φετινή τουριστική σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για την Ελλάδα σε σχέση με την Ρωσία. Και αυτό γιατί τα τελευταία στοιχεία για το διάστημα Ιανουαρίου – Απριλίου δείχνουν μία μείωση των αφίξεων από την Ρωσία της τάξης του 22,6%. Ζήτω ο Γιαρουζέλσκι!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης

email: spyros.priftis76@yahoo.gr

priftisnews

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter