ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ἔρχονται κι᾿οἱ ἐξωγήϊνοι ;

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 28 Δεκ 2021 - 20:06
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Πρό μηνός ἔγραφα σχετικῶς μέ μία εἴδησιν πού ἀφοροῦσε ἐξωγήϊνες θεάσεις :

Πολύ μεγάλη προσπάθεια γίνεται τόν τελευταῖο καιρό,ἐπισήμως κι᾿ἀνεπισήμως,νά πιστέψουμε στήν ἐξωγήϊνη ζωή καί τίς ἐπισκέψεις τους στόν πλανήτη μας. Κι᾿ὅλο αὐτό παρουσιάζεται μέ ἕναν τρόπο ἐκφοβιστικό,κάτι σάν τήν ἐπικείμενη ( μετά τόν κορωνοϊό) ἀπειλή…

( ἐδῶ : Τί ἔρχεται μετά τόν …ἰό ; Μά οἱ ἐξωγήϊνοι !)

Σήμερα διαβάζουμε :

Μπορεί να ακούγεται σαν την πλοκή μιας κακής ταινίας β΄διαλογής επιστημονικής φαντασίας, αλλά η NASA στρατολογεί πραγματικά ιερείς  για να προετοιμάσουν την ανθρωπότητα  για το ενδεχόμενο επαφής με εξωγήινους.

Όχι, δεν εκτοξεύονται στο διάστημα για να πολεμήσουν έναν διαστημικό «δαίμονα» αλλά η NASA προσλαμβάνει 24 θεολόγους ως μέρος μιας μελέτης  για να διερευνήσει πώς θα αντιδρούσαν οι διαφορετικές θρησκείες του κόσμου στο ενδεχόμενο που ανακαλύπταμε εξωγήινους ή οι εξωγήινοι ανακάλυπταν εμάς… ( ἐδῶ)

Τί νά πῶ ; Νά θυμηθῶ,γι᾿ἀκόμη μία φορά ἐκεῖνο τό … εύφυολόγημα τοῦ Πάπα :

Ο Πάπας Φραγκίσκος λέει ότι θα βάφτιζε εξωγήινους: «Ποιοι είμαστε εμείς που θα κλείνουμε τις πόρτες;»

Τέλος νά θυμηθοῦμε πώς τά σχέδια τῆς ΝΤΠ προχωροῦν ὅπως ἀκριβῶς τά ἔχουν σχεδιάσει :

Το 5G είναι το τελικό παιχνίδι, ο μηχανισμός με τον οποίο θα προβάλουν το bluebeam, την ψεύτικη εισβολή εξωγήινων – γεμάτη με θεϊκές στήλες φωτιάς που ρίχνονται για να καταστρέψουν τη Δύση (συνοδευμένη με δυνατούς ήχους απο σάλπιγγες και ένα ολόγραμμα πνεύματος στον ουρανό – για να κάνουν μια ψεύτικη αρπαγή / σενάριο εισβολής εξωγήινων).

Αυτή θα είναι μια δουλειά εκ των έσω, όπως η 11/9 . Από τις στάχτες αυτής της επίθεσης θα εδραιώσουν την παγκοσμιοποιημένη σκιώδη κυβέρνηση που υπάρχει ήδη (εταιρία της Αμερικής, City του Λονδίνου, Βρυξέλλες, κ.λπ.) σε μια παγκόσμια κυβέρνηση, επειδή υπάρχει τώρα μια παγκόσμια απειλή που “δικαιολογεί” τη δημιουργία της και οι άνθρωποι θα ικετεύουν γι᾿αὐτήν. Ο «σωτήρας» ή ο «εξωγήινος θεός» θα είναι στην πραγματικότητα ένα απολύτως ψεύτικο ολόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης. 

..Για εκείνους που δεν θα αποδεχθούν τη νέα παγκόσμια τάξη, που θα την απορρίψουν, οι άνθρωποί της έχουν ήδη κατασκευάσει στρατόπεδα συγκέντρωσης,επανεκπαίδευσης και για αυτά τα στρατόπεδα, έχουν καθιερώσει αυτό που αποκαλούν «ταξινομήσεις ουράνιου τόξου» για τους φυλακισμένους της ΝΤΠΤο ουράνιο τόξο θεωρείται ως «γέφυρα» που οδηγεί στη σατανική αυτοκρατορία της νέας παγκόσμιας τάξης...

Ποιό εἶναι τό ἑπόμενο βῆμα τῆς Νέας Τάξεως Πραγμάτων; The Blue Beam Project

Καί ἀπ᾿ὅ,τι θά ἔχετε καταλάβει,βιάζονται,περιέργως, πολύ…

Γιά νά ᾿δοῦμε,θά ἐπιτύχουν τήν ὁλοκλήρωση τῶν σχεδίων τους ;

Ἡ Πελασγική 

sxolianews

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr