ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

250000 ΣΕΡΒΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ. - 20 Απρ 2019 - 11:09
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!

Ο Βούστιτς ανέβηκε στο βήμα στις 20,39 και ζήτησε από τους 27 Σέρβους που έφτασαν μα τα πόδια στο Βελιγράδι από το Κοσσυφοπέδιο για να παρακολουθήσουν τη σημερινή συγκέντρωση να ανέβουν στην εξέδρα και να σταθούν δίπλα του.
«Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε, σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας», ήταν το πρώτα λόγια, πριν από το Βούστιτς μίλησε ο Μίλοραντ Ντόντικ.

«Ήρθα εδώ για να πω σε όλους ότι αυτή είναι μια συλλογική απάντηση σε όλες τις προκλήσεις και σε όποιον αναρωτιέται τι συμβαίνει εδώ.
Εσωτερική δύναμη και ενότητα είναι σημαντικές. Η Ρεπούμπλικα Σερπσκα στα σημαντικά γεωστρατηγικά ζητήματα στέκεται δίπλα στη Σερβία». είπε.
Πριν τον Ντόνικ μίλησε ο «Συνταγματάρχης του Κόζαρε», ο διοικητής του μεθοριακού Τομέα που αντιμετώπισε το 1999 τις επιθεσεις των Αλβανών και του ΟΥΤΣΕΚΑ.
Αποτέλεσμα εικόνας για 250000 ΣΕΡΒΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Ο Ντραγκούτιν Ντιμτσέφκα είπε: Η Σερβία έχει τώρα περισσότερο από ποτέ ανάγκη την ενότητα και ότι η μάχη στο Κόζαρε κατά τη διάρκεια της επίθεσης του ΝΑΤΟ, είναι ένα παράδειγμα του πώς να υπερασπιστούμε την πατρίδα.
Ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς δήλωσε σήμερα ότι το συλλαλητήριο για
«Το μέλλον της Σερβίας» στέλνει σε όλο στον κόσμο ένα μήνυμα ενότητας και δύναμης του σερβικού λαού.
«Αυτό το συλλαλητήριο δείχνει ότι ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς απολαμβάνει τεράστια λαϊκή υποστήριξη ότι η Σερβία είναι σταθερή, ισχυρή και ενωμένη, και ότι θέλει την ειρήνη, τον συμβιβασμό και τη συμφιλίωσης, αλλά και ότι έχει την ισχύ και τη θέληση να προστατεύσει και τους Σέρβους και τα συμφέροντά της.
Αυτή τη Σερβία πρέπει να τη φοβούνται μόνο οι εχθροί της», είπε ο Ντάτσιτς.
ΠΗΓΗ
oimos-athina

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…