ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 – ΠΑΝΑΓΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ. - 28 Οκτ 2020 - 7:39
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

28η Οκτωβρίου 1940

Εμείς οι Έλληνες νικάμε με την ΠΙΣΤΗ και την ΟΜΟΨΥΧΙΑ.

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 – «ΟΧΙ»

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΙΜΑΜΕ !!!

2020 – 80 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ «ΟΧΙ»

– ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ !!!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ – ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !!!

ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ,!!!

ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΒΟΗΘΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ:

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ – ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, Η ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ !!!

ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΟΗΘΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.

ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ

“ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ”

Όπως είναι γνωστό, η Παναγία μας εμφανίστηκε σε πολλούς στρατιώτες στο Βορειοηπειρωτικό Μέτωπο. Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο ευλαβέστατος Ανθυπασπιστής τότε κ. Νικόλαος Γκάτζαρος, του οποίου η αναφορά για την εμφάνιση της Παναγίας είναι καταγεγραμμένη επίσημα στα Αρχεία του Ελληνικού Στρατού. Με δάκρυα συγκινήσεως μας διηγείται στο βίντεο το θαυμαστό περιστατικό.

Είναι πολύ σημαντική η αναφορά του αυτή διότι εκτός των άλλων, η ίδια η Παναγία μας αποκαλύπτει τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ για τις οποίες Ο ΘΕΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ την κήρυξη αυτού του πολέμου στην Ελλάδα το 1940.

Επίσης αποκαλυπτική είναι η αναφορά της Παναγίας μας στην τελική νικηφόρο κατάληξη αυτού του πολέμου υπέρ των Ελλήνων, διότι ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΗΣ, όπως η ίδια αναφέρει…

Παρατίθεται η αναφορά του για την εμφάνιση της Παναγίας:

Εν Τ.Τ. 712 τη 3η Μαρτίου 1941

Ο Ανθυπασπιστής Γκάτζαρος Νικόλαος

Προς το 1/40 Τάγμα Ευζώνων

Ενταύθα.

Περί εμφανίσεως της Παναγίας και των δοθείσων μοι ύπ’ Αυτής εντολών.

Λαμβάνω την τιμή να αναφέρω υμίν ότι χθες την Κυριακήν 2 Μαρτίου ε.ε. και περί ώραν 8ην μ.μ. μετέβην εις το παρακείμενον του καταυλισμού 2ου Λόχου του Τάγματος ημών μικρόν ύψωμα, απέχον περί τα 300 μέτρα, χάριν περιπάτου, αισθανθείς την ανάγκην κινήσεως.

Μία μυστηριώδης δύναμις ωσάν να με ωθεί προς εκεί. Ο αήρ είχε παύσει ήδη να φυσά και ο ουρανός ήτο αστερόεις. Κατά την επιστροφήν μου εις την σκηνήν, δεν είχον αριθμήσει δέκα βήματα, τότε αιφνιδίως ενεφανίσθη εμπρός μου και μου ανέκοψε τον δρόμον μία γυνή μαυροφόρα, έχουσα σεμνήν την εμφάνισίν της.

Το πρόσωπο της διεκρίνετο χαρακτηριστικώς εις το βραδινόν ημίφως. Εις το θέαμα τούτο, καταληφθείς εξ απρόοπτου, κατ’ αρχάς εξεπλάγην, κατόπιν όμως αυτοστιγμεί συνήλθον εκ του τρόμου, επειδή εγνώριζον ότι πολλάκις η Παναγία ενεφανίσθη είτε εις όραμα είτε καθ’ ύπνον, κατά τας πολεμικάς επιχειρήσεις του Στρατού μας.

Εγώ όλως μηχανικώς έλαβον θέσιν ημιγονυπετή, ίνα ασπασθώ την δεξιάν της. Εκ της συγκινήσεως οι οφθαλμοί μου εδάκρυζον, οι πόδες και τα χείλη μου έτρεμον επί πολλήν ώραν.

Ήκουσα να ομιλή: «Είμαι η Παναγία. Μη φοβάσαι, παιδί μου. Εγώ ενεφανίσθην να σου ειπώ τρεις λόγους, τους οποίους να μη λησμονήσης.

1)»Ο παρών πόλεμος εκηρύχθη απροκαλύπτως και αναιτίως υπό της Ιταλίας εναντίον της Ελλάδος, αλλά θελήματι μου η Ελλάς θα εξέλθει τούτου νικηφόρος.

2)»Ο πόλεμος ούτος εκηρύχθη εναντίον της Ελλάδος, ίνα γνωρίση ο κόσμος ότι αφορμή του είναι η απομάκρυνσίς του εκ της χριστιανικής θρησκείας, καθ’ ην ύβριζεν, εβλασφήμει τα θεία της και έρρεπε προς τον εκφυλισμόν και την ακολασία, και ούτω συμμορφωθή, ίνα μάθη ότι υπάρχει και προϊσταται μία ανωτέρα δύναμις, κυβερνώσα και διέπουσα τα πάντα και τους νόμους του Σύμπαντος, ο Θεός, τρανότατα δε τεκμήρια της υπάρξεως ταυ της είναι τα συχνά θαύματα των Αγίων της Εκκλησίας του Χριστού.

3)»Έδει να μάθη ο κόσμος ότι το δίκαιον πάντοτε υπερισχύει της βίας.

«Ανάφερε λοιπόν ταύτα και εγγράφως εις τον Διοικητήν σου, ίνα μη πτοηθή προ ουδενός κωλύματος, καθότι υπό την προστασίαν Μου ο Ελληνικός Στρατός θα νικήση».

Μεθ’ ο εν τη εξαφανίσει Της οι οφθαλμοί μου εθαμβήθησαν. Εν τέλει συνήλθον εν μέρει και κατηυθύνθην αμέσως εις την σκηνήν, όπου έξωθεν ταύτης ανέφερον υμίν το συμβάν προφορικώς.

Ανθυπασπιστής Γκάτζαρος Νικόλαος.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ;

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ, ΟΥΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

“ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ”

Πηγή βίντεο μαρτυρίας του τότε Ανθυπασπιστή Γκάτζαρου Νικόλαου:

Πηγή Αναφορά Μαρτυρίας όπως καταγράφηκε επίσημα στο Αρχείο του Ελληνικού Στρατού:

Εμφάνιση της Παναγίας στο Βορειοηπειρωτικό Μέτωπο κατά το 1940-1941.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…