ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΕΠΟΣ.

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΣΤΟΡΙΑ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. - 28 Οκτ 2017 - 19:33
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Βιώνουμε μία πολύ συντονισμένη προσπάθεια διαστρέβλωσης της Ελληνικής ιστορίας, που αυτό δεν είναι

μόνο τωρινό φαινόμενο, αλλά κρατάει αιώνες τώρα.

Τα πραγματικά γεγονότα, γράφονται μεν από ιστορικούς, αλλά περνάνε στα ψιλά, ενώ τα διαστρεβλωμένα είναι αυτά που προβάλλονται και συζητούνται στην συνέχεια των χρόνων και ο λόγος είναι` διότι δεν θέλουν οι εχθροί μας, να γνωρίζουμε την ιστορία μας.

Το δεδομένο είναι ένα. Η Ελλάδα μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους, ποτέ δεν είχε Έλληνες πατριώτες στην Κυβέρνηση, εκτός από τον Ιωάννη Καποδίστρια, που γι’ αυτό τον δολοφόνησαν. Όσοι αναλάμβαναν με το ένα ή τον άλλο τρόπο την εξουσία, έπαιρναν το «χρίσμα» είτε από τους Άγγλοσάξωνες, είτε από τους Βαυαρούς και πάντα εξυπηρετούσαν τα ξένα συμφέροντα και όχι το συμφέρον των Ελλήνων.

Έτσι και ο Δικτάκτορας Μεταξάς μαζί με τον τότε αρχηγό ΓΕΣ Αλ. Παπάγο, «εργάζονταν» υπέρ των Σιωνιστών και εχθρών της Ελλάδος και θα το δούμε αυτό από τα παρακάτω.

Οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι σχεδιάστηκαν απο τους Εβραίους Σιωνιστές και χρησιμοποιήθηκαν για να μπορέσει να ΞΑΝΑδημιουργηθεί τελικά το κράτους του Ισραήλ, που είχε εξαφανιστεί από το 70 μ.Χ. και ως γνωστόν ξαναπήραν εδάφη της Παλαιστίνης και έφτιαξαν ξανά το Ισραήλ, με απόφαση του νεοσύστατου ΟΗΕ το 1947.
Για να το πετύχουν όμως αυτό, έπνιξαν στο αίμα την ανθρωπότητα δύο φορές.

Παράλληλα με την δημιουργία του Ισραήλ, οι Σιωνιστές προσπαθούσαν να πετύχουν και την ολική καταστροφή της Ελλάδος και των Ελλήνων, και ΠΑΝΤΑ διά των ελεγχόμενων Κυβερνήσεων, που λειτουργούσαν ως «Δούρειος ίππος» όπως γίνεται μέχρι και σήμερα. Μόνο που σήμερα, αυτό έχει γίνει πλέον ορατό και δια «γυμνού οφθαλμού», ενώ μέχρι το 2010 τα ανθελληνικά σχέδια τους, τα προχωρούσαν με υποκρισία και δόλο.

Έτσι λοιπόν και πριν ξεσπάσει ο Β’ παγκόσμιος, τα σχέδιά τους προέβλεπαν για την Ελλάδα, ένα ολοκληρωτικό ολοκαύτωμα, για να «ησυχάσουν» στο μέλλον από τον ελληνικό κίνδυνο.

Τα πάντα λοιπόν για τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο και την καταστροφή της Ελλάδος ήταν σχεδιασμένα, όπως ακριβώς είναι και σήμερα σχεδιασμένος ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος και η νέα επίθεση κατά της Ελλάδος.

Τότε ξεκίνησαν την παγκόσμια οικονομική κρίση το 1929 από την Αμερική, και τον παγκόσμιο πόλεμο το 1939. Άφησαν δηλαδή να περάσουν 10 ΧΡΟΝΙΑ για να «ωριμάσουν» οι συνθήκες του πολέμου, αφού είναι νωστό σήμερα, πως η οικονομική κρίση, ανεβάζει ακραία στοιχεία στις Κυβερνήσεις.

Τώρα ξεκίνησαν την παγκόσμια οικονομική κρίση, πάλι από την Αμερική το 2008 και τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο, σκοπεύουν να τον ξεκινήσουν επισήμως το 2018, αφήνοντας πάλι 10 ΧΡΟΝΙΑ διορία, για να «ωριμάσουν» πάλι οι συνθήκες.
Και σήμερα όπως και το 1940, ο παγκόσμιος πόλεμος θα εξυπηρετήσει τα σχέδια των Σιωνιστών για την δημιουργία του «ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ» αλλά και πάλι παράλληλος στόχος τους είναι πάλι και ο ολοκληρωτικός ελληνικός αφανισμός.

Μόνο που όπως και το 1940, έτσι και τώρα τα σχέδια τους θα αποτύχουν και θα οδηγηθεί η Ελλάδα σε ένα νέο Έπος, μέσα όμως και πάλι από ένα ποτάμι αίματος. Γι’ αυτό να μην ακούτε αυτούς που σας κοροϊδεύουν, με … «ανάπτυξη» αλλά να ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ για άμυνα.

ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1940
Να δούμε τώρα τα πραγματικά γεγονότα, όπως τα έχουν καταγράψει ιστορικοί της εποχής και να τα εξετάσουμε με τα δεδομένα της τότε τεχνολογίας, αντιλαμβανόμενοι βέβαια, πως το 1940, δεν υπήρχε η σημερινή τεχνολογία στις επικοινωνίες, ούτε στις πολεμικές επιχειρήσεις.
Δεν υπήρχε δηλαδή η δυνατότητα μίας ταχύτατης ανάπτυξης στρατευμάτων σε μακρινό γεωγραφικό σημείο, με αερομεταφερόμενες ταξιαρχίες, όπως υπάρχει σήμερα.

Αυτό σημαίνει το εξής: Πως όταν οι Ιταλοί μας διεμύνησαν δια του Ιταλού πρέσβεως το ξημέρωμα της 28ης Οκτωβρίου 1940, ευρισκόμενος ο στρατός τους έξω από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα, πως επιθυμούν την παράδοση της Ελλάδος, αυτό σημαίνει πως, ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.

Η ιστορία μας λέει πως οι Ιταλοί πέρασαν και κατέκτησαν σχεδόν αμαχητή την Αλβανία, ενάμιση χρόνο πριν, τον Απρίλιο του 1939. Και έξι μήνες πριν μας ζητήσουν την παράδοση της Ελλάδος, κατέβαζαν στρατεύματα προς τα Ελληνικά σύνορα.

Αυτό μπορεί να μην το έβλεπε ο λαός και να μήν το μάθαινε διότι δεν υπήρχε η σημερινή ακαριαία μετάδοση των πληροφοριών, και τα ΜΜΕ της εποχής, εφημερίδες ραδιόφωνο τα είχαν πάντα στον έλεγχό τους οι ανθέλληνες, που τα χρησιμοποιούσαν για προπαγάνδα.

Στην Κυβέρνηση όμως, όπως και οι αρχηγοί και οι διοικητές του Ελληνικού στρατού, γνώριζαν τις κινήσεις των Ιταλών, όπως φυσικά γνώριζαν και το ότι έρχεται πόλεμος.

Ειδικά μετά τον τορπιλισμό της Έλλης στις 15 Αυγούστου 1940, δυόμιση μήνες πριν την κύρηξη του πολέμου από τους Ιταλούς, ο πόλεμος όχι μόνο «μύριζε» αλλά είχε «βρωμίσει».

Να δούμε τώρα τι ΕΚΑΝΕ η Ελληνική Κυβέρνηση του Δικτάκτορα Μεταξά, από τον Απρίλιο του 1939 που είδαν τους Ιταλούς να αποβιβάζονται στην Αλβανία και τι έκανε τους τελευταίους έξι μήνες πριν τις 28 Οκτωβρίου, που έβλεπαν τους Ιταλούς να κατεβαίνουν προς τα Ελληνικά σύνορα.

Η Κυβέρνηση του Δικτάκτορα και ΠΡΟΔΟΤΗ Ιωάννη Μεταξά, έκανε ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ, που ενώ βλέπουν την Τουρκική και Αλβανική επεκτατικότητα κατά των ελληνικών εδαφών, αυτοί αντί να ενισχύουν, αποδυναμώνουν σταδιακά την άμυνα της χώρας. Και αν τώρα μας επιτεθούν κάποια στιγμή οι Τούρκοι, τι θα πουν οι προδότες της Κυβέρνησης;;; Δεν το γνωρίζαμε, ή δεν καταλαβαίναμε που το πάνε οι Τούρκοι;;;;

Το ίδιο έκανε τότε και η Κυβέρνηση του Μεταξά. ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΕ στρατιωτικά την ελληνοαλβανική μεθόριο, από την οποία θεωρητικά και πρακτικά περίμενε την Ιταλική επίθεση, αλλά για να δείχνει πως «ενισχύει τον στρατό», δυνάμωνε το μέτωπο της Βουλγαρίας από το οποίο δεν περίμενε επίθεση.

Είναι αυτό το προπέτασμα «καπνού» που χρησιμοποιούν οι προδότες, για να προδίδουν την χώρα και μετά να λένε: «εμείς κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε», για να μην τους καταλογίζεται δόλος και προδοσία.

Ναι αλλά όταν βλέπεις να σου έρχεται ο Ιταλικός στρατός από την Αλβανία και εσύ ενισχύεις τα σύνορα με την Βουλγαρία, δεν κάνεις κακή εκτίμηση, ούτε μαλάκας είσαι. ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΣΑΙ. Και τέτοιοι προδότες ήταν στην Κυβέρνηση του Μεταξά που με τις ενέργειές τους, ετοίμαζαν όχι έπος, αλλά ελληνικό ολοκαύτωμα.

Για τον λόγο αυτό, είχε προχωρήσει και στον αφοπλισμό των Ελλήνων, που αυτός ο αφοπλισμός χτύπησε τότε περισσότερο την Κρήτη, γιατί οι Κρήτες ως αρχαία φυλή πολεμιστών, είχαν πάντα πολλά όπλα.

Ο αφοπλισμός έγινε, ακριβώς για να στερήσει από τους Έλληνες την δυνατότητα της αυτοάμυνας και της οργανωμένης αντίστασης, απέναντι σε εχθρούς. Ο αφοπλισμός των Ελλήνων από τον Μεταξά, έγινε το 1936. Τρία χρόνια πριν ξεκινήσει ο παγκόσμιος πόλεμος και πέντε χρόνια πριν την κατάκτηση της χώρας από τους Γερμανούς και την Μάχη της Κρήτης. Και έγινε λίγα χρόνια πριν, ακριβώς για να μην συνδέσουν ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΌΤΗΤΑ του αφοπλισμού με την εχθρική επίθεση.

Αν δεν είχε γίνει ο αφοπλισμός των Ελλήνων από τον Μεταξά, είναι σίγουρο πως θα ήταν πολύ διαφορετική η αντίσταση μας προς τους κατακτητές και δεν θα είχαμε θρηνήσει αμαχητοί, τόσα ολοκαυτώματα, σε Δίστομο, Καλάβρυτα, Κάντανο και τόσα άλλα. Άσε που είναι σίγουρο, πως αν δεν είχαν αφοπλιστεί οι Κρητικοί, ο Χίτλερ θα είχε χάσει τον πόλεμο στην Κρήτη.

Τα σχέδιά τους οι Σιωνιστές τα καταστρώνουν χρόνια πριν και ο δικτάκτορας Μεταξάς, με τον αφοπλισμό των Ελλήνων, ενήργησε υπέρ των εχθρών της Ελλάδος.

ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ, εν όψει του Γ’ παγκοσμίου πολέμου και την εκ νέου προσπάθεια των εχθρών της Ελλάδος, για να αφανίσουν την χώρα με μία νέα και πολύ μεγαλύτερη επίθεση.

Όποτε σχεδιάζουν επίθεση κατά της Ελλάδος, θέλουν πρώτα να ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ τους Έλληνες και η Κυβέρνηση των σημερινών ΠΡΟΔΟΤΩΝ προς την ίδια κατεύθυνση του προδότη Μεταξά κινείται.

ΝΕΟ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.
Η εντολή έχει δοθεί από πέρυσι από τον ανθέλληνα Εβραίο Κίσινγκερ στους εδώ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, για να αφοπλίσουν με ΝΟΜΟ τους Έλληνες. Και αυτό θέλουν να γίνει οπωσδήποτε, πριν ξεκινήσει ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος.

Μας θέλουν σαν ΑΡΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΣΦΑΓΗ. Και ενώ οι Εβραίοι Σιωνιστές ρίχνουν ανεξέλεγκτα μέσα στην χώρα Ισλαμικό στρατό από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ασίας και της Αφρικής, εμάς θέλουν ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ για να είμαστε εύκολα θύματα.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ γιατί τα πράγματα παγκοσμίως έχουν στενέψει πολύ και βιάζονται τώρα για να φέρουν τον ΝΟΜΟ του ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ. Και πιέζονται να τον ψηφίσουν μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018. Τον είχαν στα «σκαριά» από πέρυσι, αλλά με αυτό το άρθρο που ενημέρωσα τους Έλληνες, αναγκάστηκαν να τον «φρενάρουν». https://hellasforce.com/…/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%C…/

Και πάλι όμως με πληροφορούν, πως δέχονται μεγάλες πιέσεις, γιατί μπαίνει το 2018 και βιάζονται να ξεκινήσουν τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο και την νέα επίθεση κατά της Ελλάδος. Και για να γίνει αυτό θέλουν τους Έλληνες αφοπλισμένους.

Όπως λοιπόν και σήμερα οι Κυβερνώντες λειτουργούν ως «Δούρειος ίππος» κατά της Ελλάδος, έτσι και η τότε Κυβέρνηση του Μεταξά, προετοίμαζε ουσιαστικά το ολοκαύτωμα της χώρας. Και το «ΟΧΙ» που είπε, το είπε για δύο λόγους.

Πρώτος και βασικότερος διότι δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να πεί «ΝΑΙ», γιατί θα τον «έτρωγαν» οι ίδιοι οι Έλληνες, αφού το «Ναι» στην υποταγή, είναι κάτι ΞΕΝΟ προς εμάς.

Και δεύτερος και ουσιαστικότερος για τους προδότες, μόνο με το «ΟΧΙ» θα έπαιρναν το δικαίωμα που ήθελαν οι Ιταλοί, για να μπούν με τα όπλα και να διαλύσουν την χώρα.

Η διαφορά στρατιωτικών δυνάμεων μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδος, ήταν στην καλύτερη περίπτωση 100 πρός 1. Και δεν μιλάμε για στρατιώτες, γιατί εκεί ήταν 10 προς 1, αλλά για εξοπλισμό, άρματα μάχης, πυροβολικό, αεροπορία.

Με την ανθρώπινη λογική των πραγμάτων, δεν υπήρχε ουδεμία περίπτωση, να μπορούσε να προβάλλει η Ελλάδα οποιαδήποτε αντίσταση. Γι’ αυτό και ονομάζεται ΕΠΟΣ του 40, διότι αυτό που πέτυχαν τότε οι πατεράδες και οι παπούδες μας, ήταν πέρα και έξω από κάθε ανθρώπινη λογική, αλλά και από στρατιωτικά σενάρια.

Για να δούμε λοιπόν τώρα, πως η τότε προδοσία της χώρας, εξελίχθηκε σε ΕΠΟΣ και ποιοί αστάθμητοι παράγοντες έπαιξαν ρόλο.
Η μεγάλη μας νίκη κατά των Ιταλικών δυνάμεων, ξεκίνησε ουσιαστικά από έναν άνθρωπο. Από τον υποστράτηγο διοικητή της όγδοης Μεραρχίας Ιωαννίνων που αντιμετώπισε την Ιταλική επίθεση, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟ.

Ο Κατσιμήτρος αντίθετα από τους Κυβερνώντες, ήταν Έλληνας και πατριώτης. Από τον Μάιο του 1940, που μάθαινε ότι οι Ιταλοί κατεβαίνουν σιγά σιγά προς τα Ελληνικά σύνορα, ήταν βέβαιος ότι θα μας επιτεθούν. Και μετά τον τορπιλισμό της Έλλης στις 15 Αυγούστου, τον «έζωσαν τα φίδια».

Ενώ οι προδότες της Κυβέρνησης δεν έκαναν απολύτως τίποτα, αυτός έπαιρνε τον υπασπιστή του και έβγαινε στις κορυφογραμμές των συνόρων, καταγράφοντας μικρά και μεγάλα περάσματα απ΄όπου θα μπορούσαν να περάσουν τα Ιταλικά στρατεύματα, και έλεγε που να τοποθετηθούν τα πυροβόλα που είχε, που να γίνουν πολυβολεία, ποιά περάσματα να ναρκοθετηθούν και γενικά ετοίμαζε την Μεραρχία του, για να αντιμετωπίσει την Ιταλική επίθεση.

Στις 27 Οκτωβρίου η Όγδοη Μεραρχία του Κατσιμήτρου είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την Ιταλική επίθεση και προς το βράδυ, ο Κατσιμήτρος έδωσε τηλεφωνικώς τις τελευταίες οδηγίες στους διοικητές των μονάδων και ιδίως στα τμήματα της μεθορίου να επαγρυπνούν για το ενδεχόμενο Ιταλικών κινήσεων. Όλα «βρώμαγαν» πόλεμο, αλλά η Κυβέρνηση του Μεταξά περίμενε πρώτα τον Ιταλό πρέσβη να της το αναγγείλει, και μετά να πράξη οτιδήποτε.

Η πρώτη διαταγή που έρχεται στον Κατσιμήτρο στις 28 Οκτωβρίου, από τον αρχηγό του ΓΕΣ Στρατηγό Αλ. Παπάγο μετά την αναγγελία από τον Ιταλό πρέσβη ότι «έχομεν πόλεμον», είναι η εξής: «Η 8η Μεραρχία όπως αποκρούσει διά των όπλων την εισβολήν των Ιταλικών Στρατευμάτων, συμμορφουμένη προς τας διαταγάς τας οποίας έλαβε διά την εκτέλεση της αποστολής της».

Εδώ το «παίζει» πατριώτης ο Παπάγος και λέει να αποκρούσουν την Ιταλική επίθεση, γιατί υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζει, και αυτό είναι ότι ο Κατσιμήτρος δεν καθόταν τους τελευταίους μήνες άπραγος περιμένοντας την επίθεση όπως οι προδότες των Αθηνών, αλλά είχε ετοιμάσει την Μεραρχία του και ότι δύναμη είχε, την είχε τοποθετήσει στα σωστά σημεία. Δεν περίμενε πρώτα την επίθεση και μετά να προσπαθήσει να οργανωθεί στα βουνά.

Έτσι, τις πρώτες ημέρες του πολέμου, η 8η Μεραρχία εξουδετέρωσε την Ιταλική επίθεση και ο Κατσιμήτρος διέταξε σθεναρή άμυνα στον τομέα Ελαίας-Καλαμά.
Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Παπάγος μόλις το είδε αυτό, τον διέταξε να εγκαταλείψει τη θέση άμυνας επί της μεθορίου και να υποχωρήσει σταδιακά προς το νότο έως την κοιλάδα του Αράχθου. Η επιτελική εκτίμηση των προδοτών ΜΕΤΑΞΑ και ΠΑΠΑΓΟΥ, ήταν ότι ένας αγώνας απέναντι σε τόσο υπέρτερο εχθρό, είναι μόνο «διά την τιμήν των όπλων» και ουσιαστικά μάταιος και θα έπρεπε να υπάρξει υποχώρηση. Βλέπετε πως η προδοσία πρέπει να έχει και την …”αιτιολογία” της.

Ο Κατσιμήτος αγνόησε τη διαταγή του προδότη Παπάγου απαντώνας το περήφανο: «Για μένα τα σύνορα της χώρας είναι εδώ πάνω. Δεν παραδίδω στον εχθρό σπιθαμή Ελληνικού εδάφους. Κρατάω Καλπάκι». Και με την ηρωική του αντίσταση στο Καλπάκι, συνετέλεσε στην τελική νίκη σε βάρος των Ιταλών.
Αν ο Κατσιμήτρος είχε υπακούσει στην διαταγή του προδότη Παπάγου, τότε αναμφισβίτητα η έκβαση του πολέμου θα ήταν διαφορετική.

Η διαταγή του υποστράτηγου Κατσιμήτρου, που καλούσε σε άμυνα μέχρις εσχάτων, κόντρα στις εντολές της τότε πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, ήταν αυτή που έγραψε την χρυσή ιστορία, οδηγώντας στο Έπος του 1940.

Οι προδότες έχασαν. Και τα γεγονότα εξελίχθηκαν με τέτοιο τρόπο, ώστε η ενίσχυση της ελληνοβουλγαρικής μεθορίου, που ήταν άχρηστη στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο, ήρθε να χρησιμεύσει, απέναντι σε μία μή προσχεδιασμένη Γερμανική επίθεση, που ουσιαστικά εξαναγκάστηκε να κάνει ο Χίτλερ, για να βοηθήσει τον ηττημένο σύμμαχό του.

Και με όλα όσα έχασε σε χρόνο και επίλεκτο δυναμικό, μέχρι να μπορέσει να κατακτήσει τελικά μία αφοπλισμένη Ελλάδα, αυτά ουσιαστικά συνετέλεσαν στην ήττα του.

Έτσι οδηγήθηκε η Ελλάδα στο Έπος του 40 και σε αυτό δεν έχει καμία μα καμία συμμετοχή η Κυβέρνηση του Δικτάκτορα και προδότη Μεταξά, που ουσιαστικά και αυτός και ο Παπάγος «εργάζονταν» για την ήττα της Ελλάδος.

Και τότε προδομένη ήταν η Ελλάδα, όπως είναι και σήμερα.
Ένας «ανυπάκουος» Έλληνας χρειάστηκε, για να αλλάξει όλα τα σχέδια των προδοτών. Και το όνομα του ήρωα Χαράλαμπου Κατσιμήτρου, δεν έχει δοθεί ούτε σε πλατεία, ενώ το όνομα του προδότη Παπάγου, έχει δοθεί σε ολόκληρη συνοικία των Αθηνών.

Προδότες Κυβερνάνε, και τους προδότες δοξάζουν και τιμούν. Προδότες οργανώνουν και τις Ελληνικές παρελάσεις. Και σε όλες τις παρελάσεις που γίνονται στην Ελλάδα ανήμερα της Εθνικής εορτής, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ παράλαση ανοίγει ο Σιωνιστικός ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ και ΟΧΙ η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ.

Οι Σιωνιστές σχεδιάζουν και οι ντόπιοι προδότες εκτελούν. Γιουχάρετε τους Σιωνιστές και τους Μασόνους που «παρελαύνουν» στις Ελληνικές παρελάσεις για να ξεκουμπιστούν και να μην ξαναπατήσουν.

Να μην σας κοιμίζει και να μην σας κοροϊδεύει κανένας.
Έρχεται νέος παγκόσμιος πόλεμος και οι Εβραίοι Σιωνιστές θέλουν και πάλι τον ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ των Ελλήνων πριν μας επιτεθούν.. Να θυμάστε την ιστορία για να μην την ξαναζήσουμε.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.
ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com
Υ.Γ. Τον Χαράλαμπο Κατσιμήτρο τον εξετάζουμε ως τον Ήρωα του πολέμου, που οδήγησε τον Ελληνικό στρατό στην νίκη κατά των Ιταλών. Δεν εξετάζουμε τις πολιτικές παγιδεύσεις στις οποίες έπεσε μετά την κατάκτηση της χώρας, από τους Γερμανούς.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr