• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

«Μικρή ΔΕΗ»: Μητέρα των πολιτικών μαχών μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνησης – Έτοιμα τα φύλλα πορείας των απεργών

12 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Στη μητέρα των πολιτικών μαχών…μέχρι την επόμενη εξελίσσεται η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την… αποκρατικοποίηση της «μικρής ΔΕΗ» και την επιδίωξη του Αλέξη Τσίπρα να συλλέξει 120 υπογραφές βουλευτών, προκειμένου να τεθεί το ζήτημα της διενέργειας δημοψηφίσματος στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες να κλιμακώσει βήμα προς βήμα την αντιπαράθεση της με τους απεργούς εργαζομένους της ΔΕΗ, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση, πως δεν θα επιτρέψει να προκληθούν προβλήματα με τη διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Στο Μέγαρο Μαξίμου αναμένουν την εκδίκαση της αγωγής της διοίκησης της επιχείρησης, νωρίς το απόγευμα και εφ όσον δικαιωθεί αυτή, τότε θα αφήσουν το περιθώριο ολίγων ωρών στους απεργούς να συμμορφωθούν με τη δικαστική απόφαση. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πραγματοποιήσει την «απειλή» της για πολιτική επιστράτευση των απεργών, καθώς τα φύλλα πορείας είναι ήδη έτοιμα να επιδοθούν στους εργαζομένους της επιχείρησης.

Υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί παράγοντες κατηγορούν μάλιστα την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ότι ουδόλως την ενδιαφέρει κατ ουσίαν η τύχη της ΔΕΗ και πως δεν έχουν επιχειρήματα για να αντικρούσουν τις δικλείδες ασφαλείας, που εισήχθησαν και στο σχετικό νομοσχέδιο, σχετικά με τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, το εύλογο τίμημα, και τις «ανησυχίες» των τοπικών κοινωνιών, αλλά, χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο μέτωπο, προκειμένου να εγκλωβίσουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης σε ένα επίπλαστο consensus, με ορίζοντα την αποτροπή της εκλογής του νέου ΠτΔ από την παρούσα Βουλή και την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Χαρακτηρίζουν, μάλιστα, την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη διενέργεια δημοψηφίσματος κενή περιεχομένου, μεμφόμενοι τον κύριο Τσίπρα ότι μοναδικός του στόχος του είναι η πρόκληση γενικευμένης αποσταθεροποίησης και ο διεθνής διασυρμός της χώρας εν μέσω της τουριστικής σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης, αφού κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι «παριστάνει τάχα τον επαναστάτη του διακόπτη της ΔΕΗ» επισημαίνει πως πραγματικός του στόχος δεν είναι η πραγματοποίηση δημοψηφίσματος αλλά να μπλοκάρει την εκλογή του ΠτΔ από την παρούσα Βουλή. Επισημαίνει, δε ότι πως οι πολίτες γνωρίζουν καλά τα οφέλη, που θα προκύψουν από τη συγκεκριμένη μεταρρύθμιση, ενώ ταυτίζει τον κύριο Τσίπρα με «τους απολιθωμένους και καταδικασμένους στη συνείδηση ( της κοινής γνώμης ) συνδικαλιστές των προνομίων».

Το ΠΑΣΟΚ από την πλευρά του ανοίγει διπλό μέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη ΔΗΜΑΡ. Σε ανακοίνωση της η Χαριλάου Τρικούπη κατηγορεί την Πλατεία Κουμουνδούρου ότι υιοθετεί «μία άνευ προηγουμένου πολιτικάντικη, τυχοδιωκτική και λαικίστικη πολιτική, για να συγκεντρώσει τις 120 ψήφους, που θέλει για το δημοψήφισμα ομηρίας των κομμάτων της αντιπολίτευσης». Ειδικότερα, κατηγορεί τους ιθύνοντες του ΣΥΡΙΖΑ ότι χάριν των πολιτικών εντυπώσεων και προκειμένου να πείσουν την κοινή γνώμη ότι μπορεί να συγκροτηθεί κοινό μέτωπο των κομμάτων της αντιπολίτευσης, «είναι αναγκασμένοι βάσει των επίσημων ανακοινώσεων τους να υιοθετήσουν την καθολική αντιευρωπαική στάση του ΚΚΕ κατά της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας».

Στο ίδιο κείμενο, πράσινα στελέχη υπογραμμίζουν: «Ήρθε η ώρα επομένως ο ΣΥΡΙΖΑ να πάρει την μεγάλη απόφαση: Τελικά είναι ένα κομμουνιστογενές κόμμα παλαιάς κοπής ή ένα ευρωπαϊκό κόμμα , όπως υποστηρίζει ο κ. Τσίπρας όταν συναντά τον Πρόεδρο της ΕΚΤ;… το ίδιο δίλημμα ισχύει και για τη ΔΗΜΑΡ. Θα επιλέξει την αντιευρωπαϊκή γραμμή του ΚΚΕ απαρνούμενη την ευρωπαϊκή της πορεία γινόμενη συνιστώσα όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ΚΚΕ, καταπατώντας διακηρυγμένες αρχές και αξίες της Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας, μόνο και μόνο για τη δημιουργία φτηνών εντυπώσεων που πηγαίνουν τη χώρα μας ολοταχώς στο παρελθόν;».

ΠΗΓΗ

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Αποτροπιασμός. Τελετές των Ιλλουμινάτι στην Αθήνα από το Πρώτο Θέμα
ΕΛΛΑΔΑ

Αποτροπιασμός. Τελετές των Ιλλουμινάτι στην Αθήνα από το Πρώτο Θέμα

by admin
30 λεπτά ago
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ: “Κινδύνεψε η ζωή μου”
Slider

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ: “Κινδύνεψε η ζωή μου”

by admin
17 ώρες ago
Στρατιωτικός όρκος στο Δωδεκάθεο: Η ειδωλολατρία βάφτηκε «χακί» και ζητά… θεσμική αναγνώριση!
Slider

Στρατιωτικός όρκος στο Δωδεκάθεο: Η ειδωλολατρία βάφτηκε «χακί» και ζητά… θεσμική αναγνώριση!

by admin
4 ημέρες ago
Ποιος είπε πως δεν έχουμε πλέον ελπίδα και πως όλα τελείωσαν στην Ελλάδα;
Slider

Ποιος είπε πως δεν έχουμε πλέον ελπίδα και πως όλα τελείωσαν στην Ελλάδα;

by admin
5 ημέρες ago
Next Post
Τρομακτικές ευθύνες του Βλάντιμιρ Πούτιν στη νέα μάχη του Στάλινγκραντ. Βλέπει ατάραχος την εθνοκάθαρση

Τρομακτικές ευθύνες του Βλάντιμιρ Πούτιν στη νέα μάχη του Στάλινγκραντ. Βλέπει ατάραχος την εθνοκάθαρση

Το ΙΚΙΛ κατέλαβε μια από τις μεγαλύτερες πετρελαιοπηγές της Συρίας

Το ΙΚΙΛ κατέλαβε μια από τις μεγαλύτερες πετρελαιοπηγές της Συρίας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr