• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διάβημα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την καθαρίστρια που συνελήφθη

12 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Το βράδυ της Πέμπτης (10/7/2014) οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος και Ζωή Κωνσταντοπούλου, η δικηγόρος και μέλος του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Κούρτοβικ και 4 μέλη του Συντονιστικού Αγώνα των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών, προσήλθαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ζήτησαν να ενημερωθούν από τον Διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την προσαγωγή και σύλληψη της κ. Βασιλικής Γκόβα, η οποία, μετά την εναντίον της άσκηση ακραίας αστυνομικής βίας, βρέθηκε αντιμέτωπη με μήνυση που κατέθεσε ο αστυνομικός που βιαιοπράγησε εναντίον της. Η μήνυση αφορούσε δήθεν εναντίον του επίθεση και άσκηση βίας από την καθαρίστρια.

Την αντιπροσωπεία συνάντησε αρχικώς ο κ. Γρηγοράκης, ο οποίος αναπλήρωνε τον Διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και, στη συνέχεια, ο κ. Δημήτριος Γεωργαντζής, επικεφαλής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Η αντιπροσωπεία ζήτησε επίσημη ενημέρωση για τη μέχρι τώρα πορεία της σχηματισθείσης δικογραφίας, αφετέρου η θέση και στάση της Υπηρεσίας για τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα απρόκλητης αστυνομικής βίας εναντίον των αγωνιζόμενων καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών και όχι μόνο.

Ως προς το πρώτο ζήτημα, οι υπεύθυνοι της ΕΛΑΣ δήλωσαν προς την αντιπροσωπεία ότι δεν έχουν ιδία γνώση ούτε για τα γεγονότα, ούτε για το περιεχόμενο της δικογραφίας, παρά μόνον ότι έχουν ληφθεί 4 καταθέσεις (του αστυνομικού που εμφανίζει τον εαυτό του ως παθόντα και 3 συναδέλφων του) και ότι η δικογραφία ακολουθεί τη δικονομική της πορεία. Η αντιπροσωπεία βουλευτών, δικηγόρων και καθαριστριών τόνισε ότι δεν νοείται δικογραφία χωρίς κλήτευση των καθαριστριών-συναδελφισσών της παθούσας και ενοχοποιούμενης-αγωνιζόμενης καθαρίστριας και χωρίς ενσωμάτωση του φωτογραφικού και οπτικοαουστικού υλικού (video) πού ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αποδεικνύει την απρόκλητη και ακραία αστυνομική βία. Διαρκούσης της ενημερώσεως ανακοινώθηκε στην αντιπροσωπεία ότι ήδη η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας έδωσε εντολή να πάψει η κράτηση της νοσηλευόμενης στο ΚΑΤ τραυματισμένης καθαρίστριας.

Η αντιπροσωπεία τόνισε ότι τόσο η πρακτική της απάνθρωπης καταστολής όσο και οι πρακτικές αντιστροφής της πραγματικότητας με δικογραφίες-σκευωρίες δεν είναι ανεκτές σε ένα κράτος δικαίου ούτε αποδεκτές από την πλευρά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Επίσης, κατέστησε σαφές ότι τέτοια περιστατικά είναι ελεγκτέα  και πειθαρχικώς, ενώ εκθέτουν στο σύνολό της την Υπηρεσία, την Ηγεσία της ΕΛΑΣ και την πολιτικώς υπεύθυνη και υπόλογη Κυβέρνηση. Ξεκαθάρισε ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, σε πολιτικό και νομικό επίπεδο, ώστε να προστατευθούν οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες από την αυθαίρετη και απρόκλητη άσκηση βίας και να διαφυλαχθεί το συνταγματικώς προστατευόμενο δικαίωμα του κάθε πολίτη να εκφράζει την αντίθεση και διαμαρτυρία του στην εκάστοτε εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική και να διεκδικεί τον σεβασμό και την προστασία των δικαιωμάτων του και της εργασίας του.

Εν συνεχεία η Ζωή Κωνσταντοπούλου επισκέφθηκε την κ. Βασιλική Γκόβα στο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται και της μετέφερε ευχές ταχείας ανάρρωσης και μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την επίσκεψη η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε:

Κάθε χτύπημα στις καθαρίστριες είναι πλήγμα στη Δημοκρατία και θα μας βρει απέναντι, συμπαραστάτες στον αγώνα των καθαριστριών, αγωνιζομένων γυναικών του μόχθου και του κόπου, μανάδων και γιαγιάδων που δίνουν μάθημα αξιοπρέπειας σε όλους.

ΠΗΓΗ

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μας σερβίρουν μεταλλαγμένα χωρίς ταμπέλες: Το ηχηρό «όχι» Κεφαλογιάννη που έσπασε την κομματική γραμμή και έκανε άνω-κάτω την κυβέρνηση
Slider

Μας σερβίρουν μεταλλαγμένα χωρίς ταμπέλες: Το ηχηρό «όχι» Κεφαλογιάννη που έσπασε την κομματική γραμμή και έκανε άνω-κάτω την κυβέρνηση

by admin
44 λεπτά ago
Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου

by admin
1 ημέρα ago
ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό
Slider

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό

by admin
2 ημέρες ago
Για να μην απορούμε από το «κύμα» καρκίνων, εμφραγμάτων και εγκεφαλικών… Θα τρώμε χωρίς να το ξέρουμε «μεταλλαγμένους οργανισμούς» με…
Slider

Για να μην απορούμε από το «κύμα» καρκίνων, εμφραγμάτων και εγκεφαλικών… Θα τρώμε χωρίς να το ξέρουμε «μεταλλαγμένους οργανισμούς» με…

by admin
2 ημέρες ago
Next Post
Και Στουρνάρας-Χαρδούβελης στη συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου

Και Στουρνάρας-Χαρδούβελης στη συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου

Βουλγαράκης: Ενώ οι αγορές μας αμφισβητούν, ψάχνουν τον… κροκόδειλο

Βουλγαράκης: Ενώ οι αγορές μας αμφισβητούν, ψάχνουν τον... κροκόδειλο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr