Βρε Μιχάλη ποιους θα διώξεις; Αυτούς που εδώ και τόσα χρόνια διορίζει το κόμμα που σε ανέδειξε; Αυτούς που διόρισε το ΠΑΣΟΚ για να το ψηφίσουν και να κρατηθεί για περισσότερα από 30 χρόνια στην εξουσία; Τους παρατρεχάμενους των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που εδώ και δεκαετίες καταλαμβάνουν δημόσια αξιώματα προκειμένου να στηρίξουν την κλεψιά, την ρεμούλα και την αρπαχτή;
Ο Μιχάλη σε ποιο χώρο ανήκει; Όχι σε αυτόν του ΠΑΣΟΚ; Όταν βρισκόταν σε υπουργικές καρέκλες κατήγγειλε μια φορά τους κομματικούς διορισμούς; Όντως υπήρχαν φήμες και πληροφορίες πριν από αρκετό καιρό που ήθελαν τον Χρυσοχοίδη να έχει απομακρυνθεί από το ΠΑΣΟΚ και να έχει πλησιάσει των χώρο της ΝΔ. Μόνο που και ιδεολογικά στην ΝΔ να ανήκει και πάλι βρίσκεται σε μια παράταξη που έχει πραγματοποιήσει χιλιάδες κομματικούς διορισμούς. Μια παράταξη που εξίσου έχει διαβρώσει το ελληνικό δημόσιο με τα «δικά της παιδιά».
Όσο λοιπόν και να προσπαθούν να εξιλεωθούν τώρα με τα λεγόμενά τους το αμαρτωλό παρελθόν των παρατάξεών τους θα τους ακολουθεί ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.
Άστο λοιπόν Μιχάλη και μην ψάχνεις ποιοι έχουν μπει στο Δημόσιο με ρουσφέτια των πολιτικών γιατί 100% δεν σε συμφέρει. Η υπόθεση βρωμάει εδώ και πολλά, πολλά, πολλα…, χρονια.
Πηγή: Hellasforce






