• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

Νόμος παραγγελιά Μπόμπολα-Ψυχάρη

13 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ναπολέων Λιναρδάτος

Ως αν η Ελλάδα να είναι μια τριτοκοσμική χώρα, οι δύο μεγάλοι εκδότες υπαγορεύουν στην κυβέρνηση τι νομοσχέδια θα περάσει από στο κοινοβούλιο.

Δεν είναι μόνο οι “κυβερνώντες” για τους οποίους οι δύο μεγαλοεκδότες αισθάνονται ότι είναι του χεριού τους, το ίδιο νομίζουν και για τους αναγνώστες και τηλεθεατές τους. Για παράδειγμα την Πέμπτη στα Νέα του κ. Ψυχάρη στο διαδίκτυο υπήρχαν δύο ειδήσεις. Η μια για είχε τίτλο: «Ειδικός φρουρός συνελήφθη για ληστείες δε βάρος αλλοδαπών». Η άλλη είδηση «Άγριο έγκλημα στην Ομόνοια: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 28χρονο που ζητούσε τα δεδουλευμένα φίλης του.»

Στην πρώτη είδηση φαίνεται ότι ήταν αναγκαίο να μάθουμε την εθνικότητα του θύτη, που είναι Έλληνας, και το γεγονός ότι τα θύματα ήταν αλλοδαποί. Στην δεύτερη περίπτωση, που είναι και μάλιστα φόνος, διαβάζοντας όλο το ρεπορτάζ μαθαίνουμε μόνο ότι το θύμα είναι ένας 28χρονος και ο θύτης ένας 39χρονος. Θα πρέπει να βρείτε την ίδια είδηση σε άλλα ΜΜΕ για να μάθετε ότι το θύμα ήταν Έλληνας και ο θύτης Τσετσένος. Κάποιος νέος κανόνας δημοσιογραφικής δεοντολογίας στα Νέα επιτρέπει να γνωρίζουμε την εθνική ταυτότητα του θύματος όταν είναι αλλοδαπός και του θύτη όταν είναι Έλληνας αλλά όχι το αντίστροφο.

Βέβαια στην μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων το θύμα είναι Έλληνας και ο θύτης αλλοδαπός. Όπως στην περίπτωση της 16χρονης Μυρτώς, που πρόσφατα βγήκαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες της με το πριν και το μετά από την απόπειρα ανθρωποκτονίας του Πακιστανού, ή στην περίπτωση του Ιρανού που μαχαίρωσε την δικαστική υπάλληλο και ο οποίος είχε ήδη δύο καταδίκες στο παρελθόν, αλλά η ευγνωμονούσα Ελλάδα συνέχιζε να τον φιλοξενεί. Από αυτές και άλλες περιπτώσεις οι κύριοι Μπόμπολας και Ψυχάρης μέσω των ΜΜΕ (Mega, Έθνος, Νέα, Βήμα) τους μας “ενημερώνουν” ότι πρέπει να τις αποδεχτούμε κάτι ως συμβάντα της φύσης, τα οποία είναι αναπόφευκτα στην καλύτερη περίπτωση ή αποτέλεσμα του ότι δεν κάνουμε αρκετά για να ενταχθούν οι μετανάστες στην ελληνική κοινωνία. Τίποτα από όλα αυτά τα καθημερινά γεγονότα βίας δεν θα πρέπει να μας δημιουργήσει έστω και την παραμικρή αμφιβολία ότι η πολιτική των ανοιχτών συνόρων που εφαρμόζει η κυβέρνηση είναι λανθασμένη.

Σε αυτό το πλαίσιο οι κύριοι Μπόμπολας και Ψυχάρης έχουν κάνει ότι είναι δυνατόν για να περάσει η κυβέρνηση Σαμαρά το νόμο λογοκρισίας που έχει ήδη έρθει στην Βουλή. Προεκλογικά αλλά και για ένα διάστημα μετεκλογικά, ο κ. Σαμαράς και η ΝΔ ήταν αντίθετοι σε μια τέτοια εξέλιξη. Εξάλλου, η ΝΔ ως ένα αστικό κόμμα θεωρητικά δεν θα μπορούσε να ψηφίζει νόμους λογοκρισίας. Αλλά η πίεση των μεγαλοεκδοτών φάνηκε πολύ μεγάλη για την κατά τα άλλα “μεγάλη φιλελεύθερη” παράταξη. Πολλά μπορούν να αλλάξουν σε αυτό τον τόπο, εκτός από το γεγονός ότι οι μεγάλοι κρατικοδίαιτοι εκδότες αναλαμβάνουν να νομοθετούν ως αν Ελλάδα είναι μια τριτοκοσμική μπανανία.

Τα καλά νέα για το τι σημαίνουν αυτοί οι νόμοι λογοκρισίας ήρθαν αυτή την εβδομάδα από την Δανία. Εκεί η «Ιρανικής καταγωγής εικαστικός από τη Δανία καταδικάστηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο της Κοπεγχάγης για δηλώσεις που έκανε κατά των μουσουλμάνων ανδρών. Η Firoozeh Bazrafkan χρεώθηκε με ρατσισμό, επειδή σε σχόλιο της στην εφημερίδα Jyllands-Posten το Δεκέμβριο του 2011, ανέφερε ότι ήταν «πολύ πεπεισμένη ότι οι μουσουλμάνοι άνδρες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Ισλάμ για να δικαιολογήσουν τη βία τους κατά των γυναικών και των παιδιών”. «Αυτό είναι, κατά την άποψή μου, το αποτέλεσμα ενός ελαττωματικού και απάνθρωπου πολιτισμού και μιας απάνθρωπης θρησκείας, της οποίας το βιβλίο, το Κοράνι, είναι πιο ανήθικο, λυπηρό και τρελό από το συνδυασμό των ιερών βιβλίων των δύο άλλων παγκόσμιων θρησκειών».

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μεγάλους κρατικοδίαιτους της “ενημέρωσης”, επιτέλους γινόμαστε η Δανία του νότου.

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Η μεγάλη συνωμοσία: Πώς ο πόλεμος με το Ιράν είναι μια σκηνοθετημένη κρίση για την κατάληψη της εξουσίας – Η αποκάλυψη του Mike Adams
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η μεγάλη συνωμοσία: Πώς ο πόλεμος με το Ιράν είναι μια σκηνοθετημένη κρίση για την κατάληψη της εξουσίας – Η αποκάλυψη του Mike Adams

by admin
17 ώρες ago
“Ο Πόλεμος κατά του Παρελθόντος”, η Ακύρωση του Πολιτισμού & της Μνήμης. Όποιος ελέγχει το Παρελθόν, ελέγχει & το Μέλλον;
Slider

“Ο Πόλεμος κατά του Παρελθόντος”, η Ακύρωση του Πολιτισμού & της Μνήμης. Όποιος ελέγχει το Παρελθόν, ελέγχει & το Μέλλον;

by admin
2 ημέρες ago
Τρομερή Ανατροπή – Οι Big Tech εφαρμόζουν σχέδιο παγκόσμιας διακυβέρνησης – Πώς θα παρακάμψουν κυβερνήσεις και εκλογικά σώματα
ΑΠΟΨΕΙΣ

Τρομερή Ανατροπή – Οι Big Tech εφαρμόζουν σχέδιο παγκόσμιας διακυβέρνησης – Πώς θα παρακάμψουν κυβερνήσεις και εκλογικά σώματα

by admin
2 ημέρες ago
Παναγόπουλος Αλέξιος: ΕΕ και χάος σε Ελλάδα
ΑΠΟΨΕΙΣ

Παναγόπουλος Αλέξιος: ΕΕ και χάος σε Ελλάδα

by admin
2 ημέρες ago
Next Post
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ SUCESS STORY! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΊΔΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ SUCESS STORY! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΊΔΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ! ΜΑΚΡΗ: “ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ”. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ! ΜΑΚΡΗ: "ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ". ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr