• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΤΟΥΡΚΙΣΜΟ ΣΕ …ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

12 έτη ago
in ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Συνέβη και αυτό το εκπληκτικό! Γνωστός Έλληνας καθηγητής Πολιτικών Επιστημών και βασικός συνεργάτης ενός από τα γνωστά καθεστωτικά και άκρως μειοδοτικά ελληνικά Κέντρα Στρατηγικών Ερευνών, εξαπέλυσε μια άκρως επικριτική επίθεση κατά του Πανναγιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, εξ’ αιτίας των πρόσφατων δηλώσεων του σχετικά με τους Τούρκους τουρίστες σε…τουρκική εφημερίδα!

Συγκεκριμένα ο κ Ιωάννης Ν Γρηγοριάδης, σε επίμαχο άρθρο του στην τουρκική εφημερίδα, Taraf, στη οποία αρθρογραφεί συχνά άρθρα που διακρίνονται για την… άνευ όρων επιβολή μιας ελληνοτουρκικής φιλίας, εξαπολύει έντονη επίθεση κατά του Παναγιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ Άνθιμου, για τις πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις του για τους Τούρκους τουρίστες που ήρθαν στην Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα επικρίνει τον Παναγιώτατο και για τις δηλώσεις του ενάντια στον κ δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, γενέτειρας του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος δήμαρχος, όπως είναι γνωστό, είναι αυτός που φιλοδοξεί να καταστήσει την Θεσσαλονίκη Κέντρο Ισλαμικού Πολιτισμού, να ανοίξει σε μόνιμη βάση μουσουλμανικό τέμενος αναγνωρίζοντας έτσι την ύπαρξη μουσουλμανικής μειονότητας στην πόλη και να δημιουργήσει μουσουλμανικό νεκροταφείο για τους… «χιλιάδες» μουσουλμάνους της ευρύτερης περιοχής.

Ο καθηγητής αυτός είναι επιστημονικός συνεργάτης του γνωστού ΕΛΙΑΜΕΠ, του Ιδρύματος που εδώ και τρεις δεκαετίες μάχεται να πείσει την ελληνική κοινή γνώμη ότι η Τουρκία είναι μια υπερδύναμη και ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να αντιδρούμε στις όποιες τουρκικές προκλητικότητες και ότι καλά θα κάνουμε να κάτσουμε και να τα βρούμε με τους Τούρκους αποδεχόμενοι στην ουσία τις παραλογές απατήσεις τους.

Δεν παραλείπει δε στο άρθρο του να εξαίρει με παχιά λόγια την εισροή στην χώρα μας των χιλιάδων Τούρκων τουριστών γιατί φυσικά μας… έκαναν την «χάρη» και…έσωσαν την ελληνική οικονομία.

Στο ίδιο άρθρο που είναι μνημείο τουρκολαγνισμού, ο κύριος αυτός αφού προβάλλει στο τουρκικό κοινό τα ελληνικά τουριστικά αξιοθέατα προχωρεί στο σημείο να καλέσει τους Τούρκους να επισκεφτούν έκτος από την Θεσσαλονίκη, το Άγιο Όρος, (μπας και φωτιστούν), καθώς και τα γνωστά τουριστικά ελληνικά νησιά, Μύκονο και Σαντορίνη, τα νησιά του Ιονίου και τα Γιάννενα προωθώντας την ελληνοτουρκική φιλία.

Εδώ θυμόμαστε μια παλιά παροιμία, «Κάνε Τούρκο φίλο κράτα και ένα χέρι ξύλο!».

Αλλά το ενδιαφέρων είναι τα συμπεράσματα που ο ίδιος εξάγει για τις κριτικές που γίνονται από διάφορους στην Ελλάδα ενάντια σε αυτή την τουρκική «τουριστική εισβολή.

Αφού διατυπώνει ιδιαίτερα επικριτικές αναφορές στον Παναγιώτατο Θεσσαλονίκης, αποδίδει τα εύσημα και επαινεί με χαρακτηριστικό τρόπο τον Δεσπότη Αλεξανδρούπολης, καθώς και τους άλλους δεσπότες της Θράκης οι οποίοι πρόσφατα, όπως είναι γνωστό, τάχτηκαν υπέρ της ίδρυσης Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στην Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκη παραβιάζοντας κατάφορα το εκκλησιαστικό κανονικό δίκαιο αναμειγνυόμενοι σε ζητήματα εκτός της εκκλησιαστικής τους δικαιοδοσίας.

Τέλος καταλήγει στο συμπέρασμα ότι αν θέλουμε πραγματικά την προώθηση της ελληνοτουρκικής φιλίας, ούτε λίγο ούτε πολύ θα πρέπει να κατεβάσουμε κάτω …όλα τα ταμπού μας εναντίον των Τούρκων, οι οποίοι επί αιώνες μας… «προστάτεψαν» και μας «εκπολίτισαν». Και όλα αυτά σε μια τουρκική εφημερίδα από ένα Έλληνα καθηγητή!
Και εις ανωτέρα μας !!!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

 

Πηγή: Hellasforce

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«Η Ελλάδα σε εποπτεία μέχρι το 2064 και το μέγα ψεύδος Μητσοτάκη»-Νότης Μαριάς
Slider

«Η Ελλάδα σε εποπτεία μέχρι το 2064 και το μέγα ψεύδος Μητσοτάκη»-Νότης Μαριάς

by admin
5 ημέρες ago
Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Κατεπείγουσα έρευνα για τα 120 εκατ. ευρώ της Κεραμέως σε διαδραστικούς πίνακες
Slider

Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Κατεπείγουσα έρευνα για τα 120 εκατ. ευρώ της Κεραμέως σε διαδραστικούς πίνακες

by admin
1 μήνα ago
«Βρέχει κάθε εβδομάδα»: Το Ιράν ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε μυστικό κέντρο ελέγχου καιρού των ΗΑΕ – Η συνωμοσία της «γεωμηχανικής» αποκαλύπτεται;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

«Βρέχει κάθε εβδομάδα»: Το Ιράν ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε μυστικό κέντρο ελέγχου καιρού των ΗΑΕ – Η συνωμοσία της «γεωμηχανικής» αποκαλύπτεται;

by admin
2 μήνες ago
«Η Ελλάδα συζητά να «φιλοξενήσει» γαλλικά πυρηνικά όπλα στο έδαφος της» αποκαλύπτει ο Μακρόν!
Slider

«Η Ελλάδα συζητά να «φιλοξενήσει» γαλλικά πυρηνικά όπλα στο έδαφος της» αποκαλύπτει ο Μακρόν!

by admin
4 μήνες ago
Next Post
Προφητεία και συμβουλή Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου: “Όταν θα ακούσετε να φωνάζουν διωγμός στους Χριστιανούς, μη φοβηθείτε μη δειλιάσετε”

Προφητεία και συμβουλή Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου: "Όταν θα ακούσετε να φωνάζουν διωγμός στους Χριστιανούς, μη φοβηθείτε μη δειλιάσετε"

ΗΛΕΙΑ: Πωλεί το λιοστάσι του 20.000 ευρώ και ο ΕΝΦΙΑ το εκτιμά 600.000 ευρώ!

ΗΛΕΙΑ: Πωλεί το λιοστάσι του 20.000 ευρώ και ο ΕΝΦΙΑ το εκτιμά 600.000 ευρώ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr