• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 19 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home HEKTOR

Παπαμιμίκος στη θέση της Βούλτεψη, Ντόρα στη θέση του Ντινόπουλου, Υψηλάντης στη θέση του Αβραμόπουλου

12 έτη ago
in HEKTOR, ΚΥΠΡΟΣ, ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Με νέα και άφθαρτα πρόσωπα ετοιμάζεται ο Σαμαράς να διορθώσει την πατάτα του προηγούμενου ανασχηματισμού με αφορμή την αντικατάσταση του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο υπ. Αμυνας.

Η αντικατάσταση του σημερινού υπουργού Αμυνας είναι η αφορμή για έναν δομικό ανασχηματισμό στον οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν τα νέα και άφθαρτα πρόσωπα.

Ο πρωθυπουργός έχει αδυναμία στα νέα και άφθαρτα πρόσωπα, όπως ο 78χρονος πρώην πρέσβης Κωνσταντίνος Ζαχαράκης που τοποθετήθηκε στον ΟΠΑΔ ή ο Ζαγορίτης σε έναν εξίσου άχρηστο Οργανισμό.

Αυτή τη φορά όμως ο Σαμαράς φαίνεται να παίρνει στα σοβαρά τα μηνύματα του κόσμου που ασφυκτιά την ώρα που η κυβέρνησή του παρουσιάζει εικόνα περιφερόμενου θεατρικού μπουλουκιού.

Ετσι παίζει το τελευταίο του χαρτί με έναν ανασχηματισμό που θα προκαλέσει αίσθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ξηλώσει όλη σχεδόν την κυβέρνηση ξεκινώντας από τον Γκίκα Χαρδούβελη ο οποίος ζήτησε να αντικτασταθεί. Στην θέση του θα τοποθετηθούν ένας εκ των Σταύρου Παπασταύρου- Χρύσανθου Λαζαρίδη.

Η πρώτη έκπληξη έρχεται στο υπ. Αμυνας. Οπως όλα δείχνουν στην θέση του Δημήτρη Αβραμόπουλου θα τοποθετηθεί ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης.

Ο Bασίλειος Νικόλαος Α. Yψηλάντης γεννήθηκε στη Ρόδο στις 25 Σεπτεμβρίου 1962 , από πατέρα γεννημένο στην Κάλυμνο και μητέρα Συμαϊκής καταγωγής.

Απεφοίτησε από το Βενετόκλειο Λύκειο Ρόδου.

Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Φοίτησε στο Μεταπτυχιακό Τμήμα του Κολλεγίου της Ευρώπης σε θέματα Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Δικαίου στη Μπρυζ- Βελγίου και διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Υπήρξε ιδρυτικό Μέλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου και επί δωδεκαετία Γενικός Γραμματέας και Α΄ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.  και πρόεδρος της οικογενειακής εμπορικής και βιομηχανικής επιχείρησης «ΥΨΗΚΕΡΑΜ Α.Ε».

Ως εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου συμμετείχε στο Δ.Σ του Ινστιτούτου Αιγαίου του Δικαίου της Θάλασσας και του Ναυτικού Δικαίου Ρόδου.

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας με την ιδιότητα του μέλους του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου και διατηρεί, στη Ρόδο, δικηγορικό γραφείο.

Το 2006 τίθεται επικεφαλής της ανεξάρτητης νομαρχιακής παράταξης «Δωδεκανησιακή Ενωτική Κίνηση» (ΔΩΔ.Ε.Κ) και είναι υποψήφιος Νομάρχης Δωδεκανήσου. Η παράταξή του, παρά τη μικρή διάρκεια του προεκλογικού της αγώνα, κατετάγη τελικά δεύτερη και για την περίοδο 2006-2010 είναι ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Δωδεκανήσου και μέλος στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος (Ε.Ν.Α.Ε). Ένα μήνα πριν τη λήξη της θητείας του παραιτείται συμβολικά από τη θέση του διαμαρτυρόμενος για την κυβερνητική επιλογή να μην αποτελέσει η Δωδεκανήσος, στα πλαίσια του  «Καλλικράτη», για εθνικούς, ιστορικούς, πολιτιστικούς, αναπτυξιακούς, διοικητικούς, λειτουργικούς  λόγους,  αυτοτελή περιφέρεια.

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 4ης.10.2009 καλείται να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ όπου κατετάγη δεύτερος επιλαχών.

Εκλέγεται πρώτος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκανήσα στις εκλογές της 7ης.5.2012 και επανεκλέγεται με λίστα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 πρώτος βουλευτής Δωδεκανήσου.

Διετέλεσε Γραμματέας της Μόνιμης Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων και έχει εκλεγεί Γραμματέας της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης. Είναι μέλος της μόνιμης Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας, της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Σχέσεων με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και της υποεπιτροπής αρμόδιας επί θεμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών. Επίσης είναι πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής φιλίας με την Ινδονησία και μέλος των κοινοβουλευτικών ομάδων φιλίας με τα κράτη της Ιταλίας, της Αυστραλίας και της Ρωσίας.

Είναι μέλος διαφόρων σωματείων και επιστημονικών οργανώσεων.

Μιλά την Αγγλική, Γαλλική και Ιταλική γλώσσα .

Έχει συγγράψει μελέτες και άρθρα επιστημονικού και Δωδεκανησιακού ενδιαφέροντος που έχουν δημοσιευθεί .

Είναι παντρεμένος με τη Χρυσάνθη Παπαπαύλου και έχει δυο παιδιά τον Αναστάση – Παναγιώτη γεννημένο το 1996 και τον Αντώνη- Μιχαήλ το 1999.

Είναι εγγονός του αείμνηστου Δημάρχου Ρόδου Μιχαήλ Γ. Πετρίδη.

O Aνδρέας Παπαμίκος θα είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος στη θέση της Σοφίας Βούλτεψη και κάτα πάσα πιθανότητα με τον Ανδρέα θα πάει η ΝΔ στις εκλογές.

Νέος πρόεδρος ο υπερήλικας Κωνσταντίνος Ζαχαράκης…

Η ηλικία του προέδρου του ΟΠΑΔ

– See more at: http://www.epikairo.gr/index.php/politiki/item/7866-ton-78xrono-proin-voulefti-zaxaraki-topothetisan-stin-proedria-tou-opad-topo-sta-niata#sthash.M3xtIljf.dpuf

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος γεννήθηκε στη Λάρισα στις 14 Νοεμβρίου 1979. Το 1998 πέτυχε την εισαγωγή του, μέσω πανελλαδικών εξετάσεων, στο Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και έπειτα απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές. Έχει παρακολουθήσει κύκλο σπουδών στον τομέα της επικοινωνίας και των ανθρωπίνων πόρων του Πανεπιστημίου Lille III της Γαλλίας, ενώ στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές του και στη Νομική Επιστήμη.

Αυτό το διάστημα εργάζεται ως ασκούμενος δικηγόρος, ενώ η επαγγελματική του δραστηριότητα ξεκινά το 2003, όταν και ξεκίνησε να εργάζεται στον τομέα της επικοινωνίας και του management.

Στο παρελθόν διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και το 2010 έγινε ο πρώτος εκλεγμένος από τη βάση πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Κατά τη θητεία του στη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας, ταυτίστηκε με τη νέα Πρόταση Παιδείας για τα Πανεπιστήμια, τη διατύπωση 14 προτάσεων για ένα δικαιότερο φορολογικό σύστημα, την πραγματοποίηση για πρώτη φορά δράσεων αλληλεγγύης αλλά και τις 40 προτάσεις για την επιχειρηματικότητα μέσω της δράσης «επιχειρώ».

Για την θέση του Αργύρη Ντινόπουλου προορίζεται η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία σε συνεργασία με τον Βενιζέλο θα επιχειρήσει να αλλάξει τον εκλογικό νόμο.

H προοπτική να αναλάβει η σύζυγος του Κλούνευ νομική σύμβουλος για την επιστροφή των Ελγινείων όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα του Τασούλα.

Κι αυτό γιατί δεν είναι δυαντόν να εμφανίζεται στις φωτογραφίες των διεθνών πρακτορείων ένας αρχαιοπρεπής βουκόλοςδίπλα στην Αμάλ.

Οπως όλα δείχνουν στην θέση του Τασούλα θα τοποθετηθεί η Ολγα Κεφαλογιάννη ενώ για το υπουργείο Τουρισμού ο Σαμαράς προορίζει την Ελενα Ράπτη την οποία θέλει να χωρίσει από τον Αλβανό τραγουδιστή ριάλιτυ.

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Γεώργιος Αποστολάκης: Κυβέρνηση ειδικού σκοπού για τη λογοδοσία; Χωρίς κάθαρση, νέα αρχή δεν υπάρχει!
Slider

Γεώργιος Αποστολάκης: Κυβέρνηση ειδικού σκοπού για τη λογοδοσία; Χωρίς κάθαρση, νέα αρχή δεν υπάρχει!

by admin
7 ώρες ago
Παρέμβαση βόμβα από Musk για Κασιδιάρη: Διεθνής διασυρμός για την Ελλάδα, κουρέλι η Δικαιοσύνη – Τρέμουν τους πατριώτες
Slider

Παρέμβαση βόμβα από Musk για Κασιδιάρη: Διεθνής διασυρμός για την Ελλάδα, κουρέλι η Δικαιοσύνη – Τρέμουν τους πατριώτες

by admin
1 ημέρα ago
Πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Βουλής Νικήτα Κακλαμανης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Βουλής Νικήτα Κακλαμανης

by admin
3 ημέρες ago
ΑΡΘΡΟ ΦΑΝΟΥΛΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ: Κύριοι, αν ήταν «Συμφωνίες» δεν θα χρειάζονταν το Ψήφισμα 649/90!
ΚΥΠΡΟΣ

ΑΡΘΡΟ ΦΑΝΟΥΛΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ: Κύριοι, αν ήταν «Συμφωνίες» δεν θα χρειάζονταν το Ψήφισμα 649/90!

by admin
3 ημέρες ago
Next Post
Kαθημερινά συμπτώματα που δεν είναι αθώα (2ο μέρος)

Kαθημερινά συμπτώματα που δεν είναι αθώα (2ο μέρος)

Απόφαση-σοκ από ΣτΕ: “Να μπαίνουν στις στρατιωτικές σχολές αλλοδαποί με ελληνική ιθαγένεια”

Απόφαση-σοκ από ΣτΕ: "Να μπαίνουν στις στρατιωτικές σχολές αλλοδαποί με ελληνική ιθαγένεια"

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr