• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ώρα της κάλπης θα έρθει… Η ώρα της κρίσεως έχει ήδη έρθει…

12 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
Η ώρα της κάλπης θα έρθει… Η ώρα της κρίσεως έχει ήδη έρθει…
0
SHARES
2
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Απόλυτη επίδειξη δύναμης με προσπάθεια να τον υποβαθμίσει χτυπώντας τον σε σημεία που θεωρούνται ευαίσθητα για τον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε ο πρωθυπουργός μετά την δυναμική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Μόλις ανέβηκε στο βήμα τον κατηγόρησε για «πολιτική αθλιότητα» αφού βέβαια είχε δώσει το στίγμα του πρώτα ο Βαγγέλης Βενιζέλος με την εκβιαστική του επιμονή να μιλήσει για να σχολιάσει πρώτος τα του Τσίπρα.

Όλοι ζήσαμε τη στιγμή του «αποφασίζω και διατάζω να μιλήσω» του Βαγγέλη Βενιζέλου παρά τα «κάτσε κάτω ρε» που εκσφενδονίστηκαν στην αίθουσα από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Αφού ζέστανε το κλίμα κι έδωσε το ρυθμό στον Πρωθυπουργό , για το πως θα πρέπει να απαντήσει στο λόγο Τσίπρα, το παιχνίδι άρχισε.

«Χωρίς ντροπή ο κ. Τσίπρας βάπτισε ΣΥΡΙΖΑ όποιον βουλευτή δεν είναι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ» είπε σε πρώτη φάση ο Αντώνης Σαμαράς , χαρακτηρίζοντάς τον, μικρό Ναπολέων που αποκάλεσε αργυρώνητους όσους θέλουν να ψηφίσουν πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η φράση «συνιστώσες» ήταν η καραμέλα του πρωθυπουργού χθες το βράδυ πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να θίξει την ηρεμία του Τσίπρα που τον άκουγε προσεκτικά χαμογελώντας. Ήξερε εκείνος…

Και τι δεν είπε ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

Ότι δεν κάνει διάλογο μαζί του είπε, γιατί τον έχει ακυρώσει εδώ και πολύ καιρό.

Ότι όποιος βρίζει μόνος του τα λέει, μόνος τα ακούει και διάλογος δεν γίνεται, τόνιζε, με ύφος εκατό καρδιναλίων .

Ότι μπορεί οι συνιστώσες σας να κάνουν παρέα με την τρομοκρατία αλλά οι βουλευτές σε αυτήν την αίθουσα δεν τρομοκρατούνται είπε.

Όσο για εκλογές; Ούτε λόγος. Εκεί χτύπησε και το χέρι, λέγοντας ότι εκλογές θα γίνουν όταν προβλέπει το Σύνταγμα.

Στήριξε πολύ την ομιλία του στο, ότι η αστάθεια θα μας πάει πολύ πίσω και η χώρα δεν το αντέχει και σημείωσε: «Διαχωρίζουμε πλήρως την σημερινή ψήφο εμπιστοσύνης από την προεδρική εκλογή η οποία θα ξεκινήσει του χρόνου, όταν ο πολίτης θα καταλαβαίνει ότι αρχίζει νέα εποχή».

Τώρα πως ο πολίτης θα καταλάβει ότι αρχίζει νέα εποχή; Αυτό ακούστηκε έως επικίνδυνο, ύπουλο και μάλλον κάτι ξέρει που δεν ξέρουμε εμείς ή κάτι σχεδιάζει ή ήταν μια φράση που είπε για να συμπληρώσει το λογοτεχνικό του κείμενο .

Αμέσως μετά, όπως ήταν φυσικό και όπως συνηθίζει να κάνει ο Πρωθυπουργός τελευταία, υποσχέθηκε με σιγουριά ότι η Ελλάδα άλλο μνημόνιο δεν θα χρειαστεί.
«Στείλτε τους χαιρετίσματα σε όσους προεξοφλούσαν ότι θα χρειαζόμασταν και άλλο μνημόνιο».

Τόλμησε μάλιστα να ξεστομίσει ότι δεν χρειαζόμαστε καν ούτε τα υπόλοιπα χρήματα που ήταν να πάρουμε από το μνημόνιο και ότι μπορούμε να βγούμε από το Μνημόνιο ενάμιση χρόνο νωρίτερα.

Αυτό ίσως να ήταν η πιο τραγική του δήλωση- υπόσχεση ,την οποία τόνισε με σιγουριά για να αποδείξει γι άλλη μια φορά με πόση επιπολαιότητα μιλάει στους πολίτες αυτής της χώρας. «Δεν θα χρειαστούμε τα υπόλοιπα χρήματα του μνημονίου»; Αυτό ακούστηκε πραγματικά σαν το «λεφτά υπάρχουν του Γιώργου Παπανδρέου, που έγραψε ιστορία.

Ερώτηση: η ΤΡΟΙΚΑ τα ξέρει αυτά που είπε ο Σαμαράς; Ή μήπως υπήρχε εσωτερική συνεννόηση κύριε Χαρδούβελη; Λέω εγώ τώρα.

Στην προσπάθειά του ο Αντώνης Σαμαράς να δείξει ότι η Ελλάδα περνά σε άλλη εποχή τόνισε: «Οι φοροελαφρύνσεις άρχισαν ήδη, περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό μιλώντας για την μείωση φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 30%, την μη ύπαρξη νέων φόρων το 2015, τις αυξήσεις στα των Ενόπλων Δυνάμεων και των δυνάμεων Ασφαλείας». Εδώ γελάμε γιατί το γέλιο το χρειαζόμαστε έτσι όπως έγινε η καθημερινότητά μας. Σε ποιους απευθύνεται ο άνθρωπος αυτός;

Και βέβαια κάποια στιγμή στην ομιλία του έφτασε η ώρα να σχολιάσει αυτό που τον ενοχλεί –και το δείχνει- πιο πολύ: το «ερχόμαστε» του ΣΥΡΙΖΑ και το ονόμασε «αλαζονεία» γιατί προφανώς στην κυβέρνηση του, αυτήν τη λέξη την ξέρουν καλά τη διδάσκουν καθημερινά μαζί με τη συγκυβέρνηση.

Και από εδώ το είχε, από εκεί το έφερε, έφτασε και στην επίσκεψη Τσίπρα στο Άγιο Όρος. Τον ενόχλησε που έφτασε μέχρι τον Άθω διότι ο Τσίπρας δηλώνει άθεος και δεν κάνει το σταυρό του. (δεν το επικροτούν πολλοί βέβαια αυτό για κάποιον που θέλει να κυβερνήσει μια ορθόδοξη χώρα να δηλώνει άθεος) αλλά μερικές φορές η αλήθεια πρέπει να λέγεται και ας πονάει από το να φοράει ο πολιτικός μανδύα και να δουλεύει υπογείως.

Αν ο κύριος Σαμαράς διατείνεται ότι έχει βαθιά πίστη μέσα του και από ευλάβεια επισκέπτεται το Άγιο Όρος τότε να το δείξει εμπράκτως και να προστατεύσει το δίκαιο κι εκείνος ξέρει καλά πως θα το κάνει…

Αν δηλώνει ευλαβής και θεοφοβούμενος να φροντίσει για τις ισορροπίες στην ορθόδοξη χώρα που κυβερνά και όχι να την πληγώνει καθημερινά δίνοντας ισχύ σε μουφτήδες και τζαμιά.

Στη συνέχεια όπως «διέταξε» η σύσκεψη πριν την εκφώνηση του λόγου του στη βουλή, «έκλεισε το μάτι» στον Καραμανλή λέγοντας ότι το 2009 είχε ζητήσει εθνική συναίνεση για να αποφευχθεί η κρίση που ερχόταν αλλά εις μάτην κάνοντας έτσι ένα άνοιγμα στους Καραμανλικούς.

Όποια αναφορά σε καταγγελία είχε γίνει πρόσφατα ο πρωθυπουργός την ξεπέρασε ονομάζοντάς τη λάσπη στον ανεμιστήρα για να ξεφύγει προφανώς από τις αναλύσει,(καταγγελίες Δραγασάκη).

Έφτασε μέχρι σημείου να… ξεπληρώσει τη στήριξη του Μέγκα αναφερόμενος στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη τον οποίο στήριξε με τη σειρά του, στις επιθέσεις που έχει δεχθεί από το ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά ξεπλήρωσε και την υπερκόπωση του Γεωργιάδη στα… παράθυρα, στηρίζοντάς τον και αυτόν, για να τον κάνει να φουσκώσει σαν παγώνι όπως τον έδειξε η κάμερα. Ποτέ δεν ξέρεις. Όλο και κάποιο Ντυνάν θα βρεθεί στο δρόμο, να μην έχει πρόχειρο έναν Γεωργιάδη;

Όσο για τις έξι αλήθειες του πρωθυπουργού που κατά τη γνώμη του δεν θέλουν κάποιοι να τις ακούν ας μην τις αναφέρουμε και πάλι διότι μόνο εκνευρισμό θα προκαλέσουμε.

Η ουσία είναι –δυστυχώς- μία… Ο Ελληνας πρωθυπουργός, για μια ακόμη φορά με την ομιλία του, με τις… παροχές του «σας τα παίρνω όλα και σας δίνω δεκάρες», πιστεύει –πραγματικά άραγε;- ότι θα αντιστρέψει το κλίμα της αντιστροφής ρόλων, έναντι του Αλέξη Τσίπρα που ανεβαίνει, τη στιγμή που η κυβέρνηση καταρρέει.

Είναι, όμως και μια ακόμη ουσία που διαφεύγει του κ. Σαμαρά. Αυτή που αφορά στους Ελληνες πολίτες, προσεχώς και ψηφοφόρους, που δεν τρώνε πλέον το κουτόχορτο που με διάφορες «γαρνιτούρες» επιδιώκει εδώ και καιρό να τους το σερβίσει ως… παντεσπάνι.

Αργά ή γρήγορα η ώρα της κάλπης θα έρθει.

Η ώρα της κρίσεως έχει, έτσι κι αλλιώς, παρέλθει για τον κ. Σαμαρά…

ΠΗΓΗ

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ψηφοθηρικό παιχνίδι Μαξίμου με Ιερώνυμο και «δεξιά του Κυρίου» – Η μάχη του άμβωνα για διαρροές σε Καρυστιανού και Σαμαρά
Slider

Ψηφοθηρικό παιχνίδι Μαξίμου με Ιερώνυμο και «δεξιά του Κυρίου» – Η μάχη του άμβωνα για διαρροές σε Καρυστιανού και Σαμαρά

by admin
2 ημέρες ago
ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!… ΕΡΙΞΕ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ
Slider

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!… ΕΡΙΞΕ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

by admin
3 ημέρες ago
Ηλίας Κασιδιάρης: «Αποφυλακίζομαι τον Σεπτέμβριο – Επιστρέφω στην πολιτική με νέο κόμμα»
Slider

Ηλίας Κασιδιάρης: «Αποφυλακίζομαι τον Σεπτέμβριο – Επιστρέφω στην πολιτική με νέο κόμμα»

by admin
3 ημέρες ago
«BlackCore» και ισραηλινό «Dark Tech»: Μπορεί να υπάρξει παρέμβαση «ψηφιακών μισθοφόρων» στις ελληνικές εκλογές;
Slider

«BlackCore» και ισραηλινό «Dark Tech»: Μπορεί να υπάρξει παρέμβαση «ψηφιακών μισθοφόρων» στις ελληνικές εκλογές;

by admin
4 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr