• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 24 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Σε “αυτοκτονικά” σενάρια προέλασης στη ρωσική ενδοχώρα εκπαιδεύεται το ΝΑΤΟ στην Πολωνία (vid)

12 έτη ago
in ΑΝΕΚΔΟΤΑ, ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Σε νέα εχθρική ενέργεια εναντίον της Ρωσίας προχωρά το ΝΑΤΟ διεξάγοντας άλλη μια άσκηση στα σύνορά Πολωνίας και Ουκρανίας, με τη συμμετοχή 2200 Βρετανών και Πολωνών στρατιωτών. Στόχος της άσκησης “η προέλαση με την χρήση αρμάτων μάχης σε εχθρικό έδαφος”!

Στο Λονδινο και το ΝΑΤΟ γενικότερα έχουν αρχίσει να κάνουν όνειρα ότι θα μπορέσουν να εισαβάλουν στη ρωσική “σφαίρα επιρροής”, στο ρωσικό Καλίιγκραντ, αλλά και να συνεχίσουν μετά την Ουκρανία ακόμα και στην ρωσική ενδοχώρα, ταπεινώνοντας την ρωσική υπερδύναμη. Βέβαια στα σενάρια τους αυτοί προελαύνουν και για καποιο ανεξήγητο λόγο οι Ρώσοι καθονται ακίνητοι,και παρακολουθούν

Σαφέστατη στρατιωτική κινητοποίηση του ΝΑΤΟ στην περιοχή της ανατολικής Ευρώπης, αναζωπυρώνει διάφορα σενάρια που στόχο έχουν την Ουκρανία , και την αναμενόμενη de Facto απόσχιση της «Νέας Ρωσίας», αναφέρει το Associated press.

Περίπου 2.200 Πολωνοί και Βρετανοί στρατιώτες θα λάβουν μέρος σε ασκήσεις τακτικής αυτό το μήνα, που αποτελούν μέρος της αντίδρασης του ΝΑΤΟ, στην από αυτό υποδαυλιζόμενη σύγκρουση μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας.

Στρατιωτικοί σχηματισμοί πήραν μέρος στην στρατιωτική άσκηση «Lynx-14» την Παρασκευή στην πόλη Świętoszów, στην νοτιοδυτική Πολωνία, όπου υλοποιήθηκαν σενάρια προέλασης, με την χρήση αρμάτων μάχης.

Η άσκηση αποτέλεσε μέρος μιας ακόμη μεγαλύτερης στρατιωτικής άσκηση με την ονομασία «Black Eagle», που περιλαμβάνει περισσότερα από 1.000 Βρετανούς στρατιώτες από μονάδες τεθωρακισμένων και πεζικού , μαζί με 300 τεθωρακισμένα οχήματα. Η άσκηση αυτή είναι η μεγαλύτερη Βρετανική θωρακισμένη άσκηση στην Ανατολική Ευρώπη από το 2008. Επίσης στην άσκηση συμμετέχουν 1.000 Πολωνοί στρατιώτες που προέρχονται από την 10η τεθωρακισμένη Ταξιαρχία.

“Η άσκηση «Black Eagle» αποτελεί μέρος της αντίδρασης του ΝΑΤΟ, προς την αντιληπτή απειλή της ασφάλειας της Ευρώπης, από τον ρόλο της Ρωσίας στην κρίση της Ουκρανίας”, καταλήγει το δημοσίευμα του διεθνούς πρακτορείου.

Έχουμε πολεμικές προετοιμασίες στην Πολωνία με σαφή μεταφορά σε πολωνικό έδαφος επίλεκτης βρετανικής τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, μετά από πάρα πολλά χρόνια , καθιστώντας την χώρα αυτή «κλειδί» σε οποιαδήποτε αποστολή στην Ουκρανία .

Η Γερμανία επίσης μόλις προχθες όπως αναφέρει και το pentapostagma.gr έδωσε παραγγελία για 400 ΤΟΜΑ Boxer , με στόχο και αυτή την Ουκρανία, ενώ η ΕΕ με προεξάρχουσα πάλι την Γερμανία, ετοιμάζει ευρωπαϊκή δύναμη ταχείας επεμβάσεως , πιθανό για την Ουκρανία.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Γερμανίας ενέκριναν την αγορά μιας επιπλέον παρτίδας ερπυστριοφόρων τεθωρακισμένων οχημάτων GTK Boxer 8×8, λόγω της αύξησης των εντάσεων στην Ανατολική Ευρώπη, αναφέρει ο ρωσικός τύπος στο σύνολο του.
Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel ανέφερε ότι η Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, αναμένεται να εγκρίνει την διάθεση 620 εκατομμυρίων ευρώ, για την απόκτηση επιπλέον 131 τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού Boxer 8×8. Το κόστος θα επιβαρύνει το σχέδιο προϋπολογισμού του γερμανικού υπουργείου Άμυνας για το 2015.

Ο γερμανικός στρατός σύμφωνα με το περιοδικό , αποφάσισε να αγοράσει μια μεγαλύτερη ποσότητα τεθωρακισμένων οχημάτων που συνδέονται άμεσα με την κατάσταση στην Ουκρανία, η οποία είναι αρκετά τεταμένη .

Έχοντας μελετήσει την εμπειρία μάχης του ουκρανικού στρατού και τις αυξανόμενες εντάσεις στην Ανατολική Ευρώπη, αποφασίστηκε να αυξηθεί ο συνολικός αριθμός των ερπυστριοφόρων τεθωρακισμένων οχημάτων, ως μέρος των γερμανικού στρατού ( Bundeswehr). Συνολικά θα ενταχθούν στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας περίπου 403 ΤΟΜΑ GTK Boxer 8×8, αναφέρει το Der Spiegel.

Tο ΤΟΜΑ GTK «Boxer» είναι γερμανο-ολλανδικης κατασκευής πολλαπλών χρήσεων τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού. Το όχημα μπορεί να εξοπλιστεί με μια ποικιλία οπλισμού, και έχει σχεδιαστεί για χρήση σε μηχανοκίνητες μονάδες πεζικού

Κάποιοι χαμηλής προφανώς διανοητικής στάθμης σε Ουάσιγκτον,Λονδίνο και Βερολίνο (τα κέντρα του νεοταξισμού δηλαδή) κάνουν επιίνδυνα σχέδια τα οποία βάζουν σε κίνδυνο όλο τον πλανήτη. Ξεκίνησαν πρώτοι την σύγκρουση με την Ρωσία στην Ουκρανία, και δείχνουν αποφασισμένοι να φέρουν τον πλανήτη στο “χείλος” του πυρηνικού ολέθρου.

ΠΗΓΗ

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Mike Adams: Το Σχέδιο των Παγκόσμιων Ελίτ για Χάος, Λιμό και Πυρηνική Καταστροφή – Η Ανάλυση του Health Ranger
ΔΙΕΘΝΗ

Mike Adams: Το Σχέδιο των Παγκόσμιων Ελίτ για Χάος, Λιμό και Πυρηνική Καταστροφή – Η Ανάλυση του Health Ranger

by admin
18 λεπτά ago
Snyder: 10 Σημάδια ότι Κάτι Πραγματικά Μεγάλο Πρόκειται να Συμβεί στη Μέση Ανατολή
ΔΙΕΘΝΗ

Snyder: 10 Σημάδια ότι Κάτι Πραγματικά Μεγάλο Πρόκειται να Συμβεί στη Μέση Ανατολή

by admin
1 ώρα ago
ΕΚΚΕΝΩΝΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΟ ΙΡΑΝ! ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ
Slider

ΕΚΚΕΝΩΝΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΟ ΙΡΑΝ! ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ

by admin
5 ώρες ago
Νετανιάχου: ”τα 3 τελευταία χρόνια αποτρέψαμε την καταστροφή του Τρίτου Ναού”..Τι εννοεί ο ”ποιητής”;
Slider

Νετανιάχου: ”τα 3 τελευταία χρόνια αποτρέψαμε την καταστροφή του Τρίτου Ναού”..Τι εννοεί ο ”ποιητής”;

by admin
5 ώρες ago
Next Post
Πάνος Καμμένος:»Ανένδοτο αγώνα που θα τελειώσει όταν φύγουν οι κατακτητές – Όποιος δεν αντέχει να κατεβεί τώρα»

Πάνος Καμμένος:»Ανένδοτο αγώνα που θα τελειώσει όταν φύγουν οι κατακτητές - Όποιος δεν αντέχει να κατεβεί τώρα»

Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Παραγιουδάκης προς Κωσταράκο: “Λάθος η παρουσία σου στο γερμανικό νεκροταφείο”

Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Παραγιουδάκης προς Κωσταράκο: "Λάθος η παρουσία σου στο γερμανικό νεκροταφείο"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr