• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 24 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Τρόμος στο Καπιτόλιο – Με όχημα αποπειράθηκε να εισβάλει στην πύλη εισόδου του Καπιτολίου μυστηριώδης γυναίκα με ένα παιδί – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

13 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
1
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Το αμερικανικό Καπιτόλιο τέθηκε σε συναγερμό την Πέμπτη το απόγευμα, όταν μια 34 χρονη γυναίκα αποπειράθηκε να εισβάλλει με το αυτοκίνητό της παραβιάζοντας την πύλη του Λευκού
Οίκου. Η ύποπτη η οποία είχε στο αυτοκίνητο και ένα παιδί ,καταδιώχθηκε από τις υπηρεσίες ασφαλείας και αντηλλάγησαν πυρά. Η γυναίκα σκοτώθηκε, το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ τραυματίσθηκε και ένας ανώτατος αξιωματικός της Αστυνομίας του Καπιτολίου. Ο επικεφαλής της Αστυνομικής δύναμης του Καπιτολίου, Kim Dine , δήλωσε ότι πρόκειται για « μεμονωμένο περιστατικό και ότι όλα είναι υπό έλεγχο ».

Το επεισόδιο εκδηλώθηκε στις 2 :18 μμ τοπική ώρα όταν η γυναίκα που οδηγούσε ένα μαύρο όχημα με πινακίδες του Κονέκτικατ , προσπάθησε να παραβιάσει όλα τα μέτρα ασφαλείας του Λευκού Οίκου στην 15η Λεωφόρο. Σύμφωνα με τις πηγές του Nbcnews δεν κατάφερε τελικά να διεμβολίσει την περιφρούρηση. Ακολούθησε η καταδίωξή της σε μια τρελλή κούρσα με πολύ υψηλές ταχύτητες σε περίπου 12 οικοδομικά τετράγωνα. Το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε με όχημα της αστυνομίας του Καπιτολίου στη διασταύρωση της 2ης Οδού με την Λεωφόρο Συντάγματος. Λίγο αργότερα ακινητοποιήθηκε αφού προσέκρουσε σε οδοφράγματα. Η γυναίκα άρχισε να πυροβολεί. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά με αποτέλεσμα το θάνατό της. Το παιδί, σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας είναι καλά στην υγεία του και οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

« Το κίνητρο της πράξης της παραμένει άγνωστο » , δήλωσε ο επικεφαλής κ.Din εκτιμώντας ότι « δεν βλέπει το λόγο να πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια. »


Ο αντιπρόσωπος Mike Quigley, δήλωσε ότι βρισκόταν στο γραφείο του όταν άκουσε τα πυρά : « Μας ειδοποίησαν από το σύστημα εσωτερικών επικοινωνιών ότι έπρεπε να οχυρωθούμε , να κλειδώσουμε τις πόρτες και να προστατευθεί ο καθένας πίσω από το γραφείο του ».

« Ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί, καταλάβαμε ότι κινδυνεύαμε και ακούσαμε τους αστυνομικούς να ουρλιάζουν πέστε κάτω- πέστε κάτω », δήλωσε στο NBC αυτόπτης μάρτυρας. Η Pennsylvania Avenue παρέμεινε κλειστή και εκκενώθηκε η περιοχή από τους τουρίστες.


Ο αντιπρόσωπος Gerry Connolly που συνομιλούσε με συναδέρφους του στο μπαλκόνι περιέγραψε τη σκηνή ως έναν « καταιγισμό πυροβολισμών από την πλευρά του Λευκού Οίκου του Καπιτολίου προς τα υπηρεσιακά γραφεία του κτιρίου ». Η αντιπρόσωπος του Κογκρέσσο Tulsi Gabbard, δήλωσε ότι η σκηνή εκτυλίχθηκε κοντά στο γραφείο της. Οι κάμερες του ΝΒC απαθανάτισαν πολλά αστυνομικά οχήματα με αναμένους τους φάρους κοντά στους κήπους πίσω από το Καπιτόλιο. Ο Travis Gillbert που παρακολουθούσε την επιχείρηση από την ταράτσα του Newseum, δήλωσε ότι « στην καταδίωξη συμμετείχαν πολλά αστυνομικά οχήματα που έθεσαν σε κίνδυνο και άλλα αυτοκίνητα. Ήταν πολύ επικίνδυνο », είπε χαρακτηριστικά.
Ένα ελικόπτερο προσγειώθηκε μπροστά από το Καπιτόλιο για να μεταφέρει τον τραυματισμένο αξιωματικό.

« Κλειδώσαμε τις πόρτες και κλείσαμε τα στόρια στα παράθυρα και αναμέναμε περαιτέρω οδηγίες », δήλωσε ο Αντιπρόσωπος Jared Polis. « Λίγο-πολύ είμασταν αποκλεισμένοι , κοιτούσαμε τηλεόραση και απλά προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει έξω . Αν και η περιπέτεια δεν διήρκησε πολύ, τα νεύρα μας ήταν τεντωμένα. »

Το « ταρακουνήθηκα » είναι η κατάλληλη λέξη για να σας περιγράψω πως αισθάνθηκα, είπε ο Peter Plocki, κυβερνητικός υπάλληλος σε προσωρινή διαθεσιμότητα. « Βρισκόμουν στο λόφο του Καπιτολίου, όταν ξαφνικά άκουσα πυροβολισμούς ».

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

“Χάραγμα του Θηρίου” προ των Πυλών; Η Τεχνολογία του Γκέιτς Συνδυάζει Εμβόλια & Αόρατους Ψηφιακούς Δείκτες
Slider

“Χάραγμα του Θηρίου” προ των Πυλών; Η Τεχνολογία του Γκέιτς Συνδυάζει Εμβόλια & Αόρατους Ψηφιακούς Δείκτες

by admin
4 ώρες ago
ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ !
Slider

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ !

by admin
5 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (23/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (23/6/2026)

by admin
5 ώρες ago
Πούτιν σε Ζελένσκι: «Ή αποδέχεσαι τη νέα πραγματικότητα στο έδαφος ή θα συνεχίσουμε προς Κίεβο»
Slider

Πούτιν σε Ζελένσκι: «Ή αποδέχεσαι τη νέα πραγματικότητα στο έδαφος ή θα συνεχίσουμε προς Κίεβο»

by admin
5 ώρες ago
Next Post
ΤΖΗΜΕΡΟΣ : ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΜΦΥΛΙΟ…

ΤΖΗΜΕΡΟΣ : ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΜΦΥΛΙΟ...

«ΜΠΑΧΑΛΟ» ΣΤΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΕΦΕΡΕ Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ

«ΜΠΑΧΑΛΟ» ΣΤΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΕΦΕΡΕ Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr