• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

Η κυβέρνηση παραδόθηκε στους μπαχαλάκηδες με τα καλάσνικοφ.

12 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Αυτές τις ημέρες η κυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά θα πρέπει να έχει σπάσει κάθε ρεκόρ υποχωρήσεων σε παντός είδους τραμπουκισμούς. Από τους Τούρκους, τους Σύριους στο Σύνταγμα, μέχρι και τα κακομαθημένα των βορείων προαστίων, όποιος θέλει εκβιάζει την κυβέρνηση και αυτή ενδίδει χωρίς καν να προσποιηθεί ότι μπορεί να φέρει κάποιες αντιστάσεις.

Αν ο Νίκος Ρωμανός ήταν πολύ γενναίος θα έπρεπε να είχε αποπειραθεί απεργία πείνας αφού πρώτα είχε προσχωρήσει στην Χρυσή Αυγή. Σε αυτή την περίπτωση θα είχε δει πως είναι τα πράγματα όταν στα αλήθεια έχεις το κράτος και τα ΜΜΕ απέναντι σου. Γιατί όταν είσαι ο συνήθης αριστερός τραμπούκος της μεταπολίτευσης, τότε, πως να το πω, τότε όλο το μεταπολιτευτικό σύμπαν συνωμοτεί για να τα καταφέρεις.

Πάρτε για παράδειγμα το μέλος της 17Ν Ηρακλή Κωστάρη. Μετά την απόφαση του Χ Ξηρού να μετατρέψει σε μόνιμη την άδεια από τις φυλακές που του έδινε ο κ. Σαμαράς, το μεταπολιτευτικό σύμπαν άρχισε να κινεί τα κατά τα άλλα σκουριασμένα γρανάζια του και έτσι όπως διαβάζουμε στην Καθημερινή: «Λίγους μήνες μετά (την μόνιμη πλέον άδεια Ξηρού), όμως, το υπουργείο Δικαιοσύνης πέρασε ένα άρθρο στον νόμο για τις «φυλακές τύπου Γ», με το οποίο εξαιρούνται από απαγορευτικές διατάξεις για εκπαιδευτικές άδειες οι κατάδικοι στους οποίους είχαν χορηγηθεί τουλάχιστον τρεις άδειες χωρίς να έχουν παραβιαστεί οι όροι. Επρόκειτο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, για ένα άρθρο το οποίο συντάχθηκε για τον Κωστάρη. Δίνοντας έτσι άτυπα το «πράσινο φως» στο Συμβούλιο Φυλακών να κρίνει εκ νέου εάν δικαιούται ή όχι εκπαιδευτική άδεια.»

Ιδού πως μεριμνά το κράτος για τα άνθη της εγχώριας τρομοκρατίας. Είσαι ο Ηρακλής Κωστάρης και αφού έχεις συμμετάσχει σε ληστείες της 17Ν και σε άλλες δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, το ελληνικό κράτος μεριμνά ώστε να παίρνεις άδεια από τις φυλακές ακόμα και μετά το γεγονός ότι συγκρατούμενος σου τρομοκράτης χρησιμοποίησε τέτοια άδεια για να το σκάσει. Πόσοι νομοταγείς Έλληνες πολίτες έχουν τέτοια προνομιακή μεταχείριση;

Βέβαια ο νομοταγής πολίτης δεν έχει στα χέρια το αίμα του Παύλου Μπακογιάννη. Για το ελληνικό κράτος η ιδιαίτερη μεταχείριση προϋποθέτει ιδιαίτερα μεταπολιτευτικά “ανδραγαθήματα”. Ίσως κάπου εκεί να κωλύεται ο κ. Σαμαράς στην υπόθεση Ρωμανού. Είναι ένας θρασύς και αμετανόητος εγκληματίας ο Ρωμανός, αλλά πόσους αστυνομικούς ή τραπεζικούς υπάλληλους έχει δολοφονήσει; Εδώ να πούμε στον κ. πρωθυπουργό ότι η τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα είναι το καλύτερο περιβάλλον για κάθε επίδοξο τρομοκράτη, αφού του δίνει την δυνατότητα να φτάσει τον ναρκισσισμό του σε νέα στρατοσφαιρικά ύψη δίνοντάς του ταυτόχρονα εξαιρετική τεχνική κατάρτιση σε θέματα βίας.

Η μαμά του εγκληματία κατανοώντας ότι είναι θέμα χρόνου πριν η κυβέρνηση αρχίσει τις υποχωρήσεις δήλωσε ότι «Ο Νίκος βλέπει εκπομπές μαγειρικής για να δει τι θα φάει όταν αρχίσει να τρώει». Τα ΜΜΕ προπαγανδίζοντας για την επερχόμενη κυβερνητική κατάρρευση – και σε αυτό το θέμα – άρχισαν να μας ενημερώνουν ότι το «δικαίωμα στην μόρφωση είναι ιερό». Αυτά στην χώρα όπου μικρές και θρασύδειλες μειοψηφίες αριστερών τραμπούκων κλείνουν σχολεία και πανεπιστήμια όποτε θέλουν. Στα πλαίσια του «το δικαίωμα στην μόρφωση είναι ιερό», ομάδα τραμπούκων εισέβαλαν, ξυλοκόπησαν τον πρόεδρο του ΤΕΙ που πρόκειται να φοιτήσει ο Ρωμανός, και έκαναν κατάληψη για να του συμπαρασταθούν. Η εκπαίδευση του κ. Ρωμανού έχει ήδη αρχίσει.

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (21/7/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (21/7/2026)

by admin
4 ώρες ago
Στρατηγός Ταμουρίδης: Εκλογές: Το ψεύδος και η δολοφονία της ορθής ρητορικής!
Slider

Στρατηγός Ταμουρίδης: Εκλογές: Το ψεύδος και η δολοφονία της ορθής ρητορικής!

by admin
4 ώρες ago
«Δικαίωμα στην Αντίρρηση Συνείδησης»: Γιατί η Άρνηση των Νέων Ταυτοτήτων Είναι Συνταγματικά Κατοχυρωμένη
Slider

«Δικαίωμα στην Αντίρρηση Συνείδησης»: Γιατί η Άρνηση των Νέων Ταυτοτήτων Είναι Συνταγματικά Κατοχυρωμένη

by admin
4 ώρες ago
Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης: Η απαραίτητη προεκλογική δέσμευση για κατάργηση του Προσωπικού Αριθμού και των Ηλεκτρονικών Ταυτοτήτων
Slider

Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης: Η απαραίτητη προεκλογική δέσμευση για κατάργηση του Προσωπικού Αριθμού και των Ηλεκτρονικών Ταυτοτήτων

by admin
5 ώρες ago
Next Post
Δειτε τα σχόλια των πολιτών για τον Θεοδωρακη και αναρωτηθείτε…

Δειτε τα σχόλια των πολιτών για τον Θεοδωρακη και αναρωτηθείτε…

ΣΥΡΙΑ:TON ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΑΝ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ

ΣΥΡΙΑ:TON ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΑΝ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr