• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο εμπαιγμός απο την Ν.Δ. με τις “ανύπαρκτες”καταθέσεις.

11 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Με περίσσιο θράσος η Ν.Δ. η οποία εδώ και τέσσερα χρόνια έχει αφαιμάξει τόσο τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων ύψους 45 δις ευρώ, όσο και με τις σταδιακές αναλήψεις των καταθέσεων των Ελλήνων για την αποπληρωμή των υπέρογκων επιβεβλημένων φόρων, διατρανώνει ότι αν ψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει τις ανύπαρκτες καταθέσεις τους.
Μην ξεχνάμε και τα 35 δίς ευρώ με τα οποία ο «βουβός» κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ προίκισε τις Τράπεζες άρξαντος της κρίσης.

Στην ουσία σήμερα, μετά από την αρπαγή των χρημάτων των μικροομολογιούχων και με την νομοθέτηση τελευταία, για την οποία έχουν βγει στα κάγκελα οι δικηγόροι, η οποία βάζει τις τράπεζες πάνω από το κράτος, έμμεσα φαίνεται ότι έχει μπει στο στόχαστρο της ΝΔ και του συστήματος, ότι έχει απομείνει στον Ελληνα και δεν είναι τίποτα άλλο από την ακίνητη περιουσία του, την οποία θέλουν οι Ελληνικές συστημικές τράπεζες να την βάλουν ενέχυρο στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα ώστε να αποκτήσουν ρευστότητα.

Η δύσκολη θέση στην οποία έχει επέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή κατά την οποία δεν μπορεί να πει την αλήθεια στον κόσμο που αφορά τις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών, και είναι μία και μοναδική, ότι δεν υπάρχουν καταθέσεις.

Για όλα τα παραπάνω καλά θα κάνουν οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ κάθε φορά που βγαίνουν στα «παραθυράκια» και μπαίνουν τέτοια θέματα στο τραπέζι, να ζητούν στοιχεία από την Τράπεζα της Ελλάδος και να ρίχνουν το μπαλάκι στον κύριο υπεύθυνο του Ελληνικού Τραπεζικού Συστήματος κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.

Πρέπει όλοι οι Έλληνες να καταλάβουμε ότι η Ελλάδα ως μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας υπόκειται σε κανόνες για την λειτουργία του τραπεζικού συστήματος και δεν μπορεί από την μία να πτωχεύσει και από την άλλη οι Ελληνικές Συστημικές Τράπεζες δεν μπορούν πια να κάνουν ότι θέλουν και να ανακεφαλαιώνονται από τους φόρους των Ελλήνων, δηλαδή το ιδιωτικό τραπεζικό χρέος να γίνεται κρατικό και να πληρώνεται από τον Ελληνα φορολογούμενο, πράγμα που δεν γίνεται σε καμία χώρα της Ευρώπης.

Ο στόχος του συστήματος είναι ένας και μόνος, να δεσμευτούν τα κόκκινα δάνεια και η ακίνητη περιουσία της χώρας ως εγγύηση των Ελληνικών Τραπεζών στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, πράγμα για το οποίο έχει εργαστεί ο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ και ο κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, σε πλήρη ευθυγράμμιση με του τοκογλύφους δανειστές.

Για να τελειώνει η πλάκα και το καλαμπούρι και να πάψουν τόσο τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, ωστε να ηρεμίσει και ο Ελληνικός λαός, εδώ και τώρα να μας πει η Τράπεζα της Ελλάδος:

Aν υπάρχουν και πόσες είναι οι καταθέσεις των Ελλήνων στην Ελλάδα και στις συστημικές Τράπεζες.
Να δοθούν στην δημοσιότητα άμεσα οι ισολογισμοί των Ελληνικών τραπεζών.
Πόσες είναι οι καταθέσεις των Ελλήνων στο εξωτερικό.
Ποσό εκτιμώνται τα κόκκινα δάνεια.
Τι ποσά υπάρχουν στο ΤΧΣ.
Με ποιές προϋποθέσεις θα έχουν ρευστότητα οι Ελληνικές Τράπεζες απο την Ε.Κ.Τ…κλπ…

Μόνο έτσι θα τελειώνει η πλάκα και θα σταματήσει και ο εκβιασμός.
Η Ν.Δ. με τα νέα φυντάνια που ξεφύτρωσαν και έγιναν «γενίτσαροι» τις τελευταίες ημέρες υπερασπιζόμενοι το σύστημα, ενώ από την μία ξέρουν ότι δεν υπάρχουν καταθέσεις, προσπαθούν να μεταφέρουν την ευθύνη στον ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που θα εκλεγεί, ώστε να τον αποδομήσουν πλήρως.

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ «τσιμπάει» και μπαίνει στο τρυπάκι παίζοντας το παιγνίδι τους.

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ, ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ…ΑΝΤΙΔΩΡΑ
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ, ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ…ΑΝΤΙΔΩΡΑ

by admin
6 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Eδώ η Αμερική δεν θα σωθεί , το ψευτορωμαίικο περιμένετε να σωθεί;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Eδώ η Αμερική δεν θα σωθεί , το ψευτορωμαίικο περιμένετε να σωθεί;

by admin
11 ώρες ago
Εφιάλτης, o «Βασιλιάς είναι γυμνός»: Έρχεται το μεγαλύτερο κραχ στην Iστορία με -80% στον Nasdaq, «θάνατος» για Bitcoin
Slider

Εφιάλτης, o «Βασιλιάς είναι γυμνός»: Έρχεται το μεγαλύτερο κραχ στην Iστορία με -80% στον Nasdaq, «θάνατος» για Bitcoin

by admin
11 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (19/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (19/6/2026)

by admin
20 ώρες ago
Next Post
ΤΩΡΑ: Ασύλληπτη εξαγγελία του Σαμαρά στην Λάρισα! Ειναι όντως αυτός ο προεδρος της ΝΔ ή μας κάνουν πλάκα;

ΤΩΡΑ: Ασύλληπτη εξαγγελία του Σαμαρά στην Λάρισα! Ειναι όντως αυτός ο προεδρος της ΝΔ ή μας κάνουν πλάκα;

Δείτε ποια είναι η πραγματική σας ηλικία!

Δείτε ποια είναι η πραγματική σας ηλικία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr