• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 11 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΤΙΔΡΑ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ … Θρίλερ με το ελληνικό αίτημα

11 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
ΑΝΤΙΔΡΑ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ … Θρίλερ με το ελληνικό αίτημα
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google
Ο Σόιμπλε έκανε λόγο για την ελληνική ελίτ που φοροδιαφεύγει και αδιαφορεί για τούς αδύνατους οικονομικά Ελληνες.

Μιλούσε επίσης για την διαφθορά και την διαπλοκή.

Στην ουσία φωτογράφιζε την ανικανότητα αλλά και την έλλειψη αποφασιστικότητας των κυβενήσεων της μεταπολίτευσης να τα βάλουν με τους χορηγούς της. Ο Σόιμπλε επανήλθε πριν λίγες ώρες και είπε ότι λυπάται τον ελληνικό λαό για την κυβέρνηση που εξέλεξε.

Στην ουσία η άποψη του Σόιμπλε παραμένει ή ίδια διαχρονικά για τις ελληνικές κυβερνήσεις.

Απλά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην διάρκεια της αντιπολίτευσης είχαν προκαλέσει κατ΄επανάληψη με προσωπικούς χαρακτηρισμούς τόσο τον Σόιμπλε όσο και την Μέρκελ και όπως όλα δείχνουν πλησιάζει η ώρα οι Γερμανοί να εκδικηθούν ισοπεδώνοντας την ελληνική κυβέρνηση η οποία οφείλει να απαντήσει σε ένα “υπαρξιακό” ερώτημα που δεν απαντούσε σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου

-Κι αν αρνηθούν να σάς δώσουν αυτό που θέλετε, θα βγείτε από το ευρώ; Τι ακριβώς θα κάνετε;

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επέμεναν να απαντούν ότι η θέση της Ελλάδας είναι μέσα στο ευρώ. Ως εκεί. Και να που μετά από 2 εβδομάδες διαπραγματεύσεων η κυβέρνηση έρχεται να ζητήσει παράταση της δανειακής σύμβασης η οποία πάει πακέτο με το Μνημόνιο.

Ο πρώτος που αντέδρασε επιθετικά στην διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης ήταν ο Σόιμπλε, ο οποίος αισθάνεται την αδυναμία του θηράματος του και είναι έτοιμος να δείξει το πιο σκληρό προσωπό του.

Πηγές της Ευρωζώνης λένε, σύμφωνα με ανταπόκριση του ΑΠΕ από τις Βρυξέλλες, ότι για να συνεχιστεί η χρηματοδότηση της δανειακής σύμβασης, η Ελλάδα πρέπει να δεχθεί προϋποθέσεις και όρους. Όπως σημείωναν οι ίδιες πηγές, ο κ. Ντάισελμπλουμ και οι εταίροι της Ελλάδας θα εξετάσουν αν το ελληνικό αίτημα παράτασης περιλαμβάνει τέτοιες προϋποθέσεις. Οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι η Αθήνα δεν θέλει τη ρήξη και είναι διατεθειμένη να βρεθεί λύση. Το βασικό είναι το περιεχόμενο του ελληνικού αιτήματος να ικανοποιεί όλες τις χώρες της ευρωζώνης, ανέφεραν οι ίδιες πηγές

Πηγή:www.capital.gr
Από τη Γερμανία ήρθε η πρώτη «επίσημη» αντίδραση στο αίτημα που φέρεται έτοιμη να υποβάλει η Αθήνα προς τους εταίρους της, για εξάμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης.

Κάνοντας λόγο για «πακέτο διάσωσης», ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δήλωσε ότι συνεχίζει να περιμένει για δεσμευτικές και αξιόπιστες προτάσεις από την ελληνική κυβέρνηση για το πώς θα προχωρήσει με το διεθνές πακέτο διάσωσης.

Σύμφωνα με αποσπάσματα από συνέντευξη του κ. Σόιμπλε στο ARD, που μεταδόθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στη Γερμανία και που εξασφάλισε το Reuters, ο ίδιος δηλώνει ότι δεν έχει λάβει ακόμα κάτι σχετικό με τη φερόμενη ως νέα πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης.

Παράλληλα, τονίζει ότι η Ελλάδα, υπό το παρόν πρόγραμμα, έχει δει βελτίωση, οπότε θα πρέπει να παραμείνει σε αυτό το μονοπάτι ή να παρουσιάσει μια καλύτερη λύση.Από τη Γερμανία ήρθε η πρώτη «επίσημη» αντίδραση στο αίτημα που φέρεται έτοιμη να υποβάλει η Αθήνα προς τους εταίρους της, για εξάμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης.

Κάνοντας λόγο για «πακέτο διάσωσης», ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δήλωσε ότι συνεχίζει να περιμένει για δεσμευτικές και αξιόπιστες προτάσεις από την ελληνική κυβέρνηση για το πώς θα προχωρήσει με το διεθνές πακέτο διάσωσης.

Σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξη στο ARD, που μεταδόθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, ο ίδιος ο κ. Σόιμπλε δεν έχει λάβει ακόμα κάτι σχετικό με τη φερόμενη ως νέα πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης.

«Πρέπει να δούμε κάτι συγκεκριμένο, βιώσιμο, δεσμευτικό. Αυτό δεν το είχαμε την περασμένη Τετάρτη, δεν το είχαμε χθες, δεν το είχαμε ούτε στις τεχνικές διαπραγματεύσεις του περασμένου Σαββατοκύριακου με τους τρεις θεσμούς που πάντα αποκαλούσαμε τρόικα. Πρέπει να είναι κάτι αξιόπιστο, βιώσιμο, αλλιώς δεν έχει νόημα. Δεν έχω πάρει κάτι τέτοιο, όχι» δήλωσε ο κ. Σόιμπλε και επισήμανε ότι το τελευταίο διάστημα συνηθίζεται να υπάρχουν καθημερινά νέες δηλώσεις, αλλά μετά λέγεται το ακριβώς αντίθετο.

Παράλληλα, τόνισε ότι η Ελλάδα, υπό το παρόν πρόγραμμα, έχει δει βελτίωση, οπότε θα πρέπει να παραμείνει σε αυτό το μονοπάτι ή να παρουσιάσει μια καλύτερη λύση.

Υπογράμμισε, δε, ότι τα ελληνικά χρέη χρηματοδοτούνται τόσο μακροπρόθεσμα, που «για τα επόμενα δέκα χρόνια» δεν υπάρχει ζήτημα χρεοκοπίας της χώρας, ενώ επανέλαβε ότι η εξέλιξη εξαρτάται αποκλειστικά από την Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση εάν, σε περίπτωση χρεοκοπίας της Ελλάδας, ο Γερμανός φορολογούμενος θα επιβαρυνθεί με 70-80 δισεκατομμύρια, ο κ. Σόιμπλε περιορίστηκε να δηλώσει ότι «τα ελληνικά χρέη χρηματοδοτούνται τόσο μακροπρόθεσμα, που για τα επόμενα δέκα χρόνια δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι, όταν κάποιος από την Ελλάδα μιλάει γι’ αυτό, θέλει απλώς να αποφύγει να μιλήσει για τα πραγματικά προβλήματα.

«Η Ελλάδα πρέπει να μείνει σε αυτόν το δρόμο, ή να υποδείξει έναν καλύτερο δρόμο, για το πώς θα ξανασταθεί μόνη στα πόδια της. Η Ελλάδα έχει κάνει πολλά σεβαστά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Αυτό δεν ήταν χωρίς κόστος. Ήταν όμως ο σωστός δρόμος. Αν υπάρχει καλύτερος δρόμος, εντάξει, αλλά δεν τον βλέπω. Να λέει κανείς απλώς “δεν χρειάζομαι πια λεφτά” και “δεν θα κάνουμε απολύτως τίποτα πια”, βρίζοντας τους άλλους, αυτό δεν γίνεται» δήλωσε.

Ερωτώμενος σχετικά με την κοινωνική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, υπενθύμισε η χώρα είχε χάσει εντελώς την εμπιστοσύνη των πιστωτών της: «Βοηθήσαμε την Ελλάδα μέσω αυτού του προγράμματος να χρηματοδοτηθεί για ένα μακρύ χρονικό διάστημα, αλλά φυσικά με τον στόχο να βρει κάποτε μόνη της το δρόμο πίσω στις αγορές και να μπορεί να χρηματοδοτηθεί μόνη της. Αυτό επρόκειτο να γίνει το 2020, αλλά πρέπει η Ελλάδα να πορευθεί σε ένα δρόμο με την αρχή “βοήθεια για αυτοβοήθεια”, προκειμένου να λύσει προβλήματα από παραλείψεις δεκαετιών».

Και συνέχισε: «Η Ελλάδα κατάφερε αξιοσημείωτες επιτυχίες. Την περασμένη χρονιά επέστρεψε στην ανάπτυξη, η ανεργία μειώνεται και το βιοτικό επίπεδο στην Ελλάδα είναι υψηλότερο από αυτό σε πολλές χώρες της ευρωζώνης, όπου οι φορολογούμενοι χρειάστηκε να δώσουν χρήματα για να την βοηθήσουν».

Στο ίδιο πλαίσιο, σχολίασε και την παρέμβαση του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, που ζήτησε να μην πιέζονται οι χώρες που βρίσκονται σε ύφεση.

«Με όλον το σεβασμό, ο Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι πάντα πολύ καλά πληροφορημένος. Έχω πει και στον υπουργό των Οικονομικών του ότι η Ελλάδα δεν βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, η Ελλάδα τον περασμένο χρόνο είχε θετικό πρόσημο ανάπτυξης. Το ακριβώς αντίθετο. Η Ελλάδα βγαίνει από μια πολύ δύσκολη κατάσταση και λόγω της εφαρμογής αυτού του προγράμματος βρήκε ένα δρόμο βελτίωσης. Αυτός ο δρόμος, αν ακολουθηθεί, οδηγεί στην επιτυχία. Αν δεν ακολουθηθεί, θα πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να μας πει πώς θα το κάνει. Σε αυτό δεν έχουμε ακόμη πάρει ούτε καν την αρχή μιας απάντησης» τόνισε ο Γερμανός υπουργός.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Σόιμπλε διατηρεί τις ελπίδες του για το θέμα της Ελλάδας και επαναλαμβάνει ότι όλοι στην ευρωζώνη επιθυμούν την παραμονή της Ελλάδας. «Κανείς στην ευρωζώνη δεν θέλει να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ. Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τους υπεύθυνους στην Ελλάδα» σχολίασε σχετικά.

Τέλος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις αναφορές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο πρόσωπό του κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, δήλωσε ότι έχει εκφραστεί πάντα με σεβασμό απέναντι στην Ελλάδα, την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό, «που καλείται να υπομείνει πολλά, εξαιτίας παραλείψεων των υπευθύνων επί δεκαετίες».

Την ίδια ώρα, οι Financial Times υπογραμμίζουν ότι «η Ελλάδα επιμένει πως η επέκταση αφορά στη δανειακή σύμβαση και όχι στο μνημόνιο, αλλά Γερμανοί αξιωματούχοι επιμένουν πως δεν υπάρχουν νομικά μέσα, που να επιτρέπουν ένα τέτοιο δάνειο».

Έτσι, το Βερολίνο φαίνεται να βάζει από τώρα «φρένο» στις προθέσεις της κυβέρνησης να καταθέσει την Τετάρτη στις Βρυξέλλες πρόταση για εξάμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης.

«Μέχρι τώρα, δεν είχαμε καν την αρχή μιας απάντησης πάνω στο θέμα αυτό» σημείωσε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ, στέλνοντας σαφές μήνυμα στην Αθήνα…

Την ίδια ώρα, οι Financial Times υπογραμμίζουν ότι «η Ελλάδα επιμένει πως η επέκταση αφορά στη δανειακή σύμβαση και όχι στο μνημόνιο, αλλά Γερμανοί αξιωματούχοι επιμένουν πως δεν υπάρχουν νομικά μέσα, που να επιτρέπουν ένα τέτοιο δάνειο».

Έτσι, το Βερολίνο φαίνεται να βάζει ήδη «φρένο» στις προθέσεις της κυβέρνησης να καταθέσει την Τετάρτη στις Βρυξέλλες πρόταση για εξάμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης.

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ 21,  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΟΥΛΙΔΑΚΗ
Slider

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ 21, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΟΥΛΙΔΑΚΗ

by admin
16 ώρες ago
Ο παπάς που άφησε χιλιάδες Έλληνες στον δρόμο και τώρα «λιβανίζει» τον Γεωργιάδη (Βίντεο)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο παπάς που άφησε χιλιάδες Έλληνες στον δρόμο και τώρα «λιβανίζει» τον Γεωργιάδη (Βίντεο)

by admin
1 ημέρα ago
ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ MEGA! ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ!
Slider

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ MEGA! ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ!

by admin
1 ημέρα ago
Ο κύβος ερρίφθη. Η δήλωση Σαμαρά που αλλάζει το πολιτικό σκηνικό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο κύβος ερρίφθη. Η δήλωση Σαμαρά που αλλάζει το πολιτικό σκηνικό

by admin
2 ημέρες ago

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Αυτοί που επέβαλαν μάσκες στον Οίκο του Θεού – Τώρα το σύστημα τους το ανταπέδωσε!

Αυτοί που επέβαλαν μάσκες στον Οίκο του Θεού – Τώρα το σύστημα τους το ανταπέδωσε!

4 ημέρες ago
Βόμβες από Χατζηαντωνίου (Στέλεχος Καρυστιανού) στο BNtv: Επαναδιαπραγμάτευση Πρεσπών, τέλος στα πολιτικά «παζάρια»

Βόμβες από Χατζηαντωνίου (Στέλεχος Καρυστιανού) στο BNtv: Επαναδιαπραγμάτευση Πρεσπών, τέλος στα πολιτικά «παζάρια»

2 ημέρες ago
Μήνυμα Δημητρίου: Κρατάτε γερά! Τα σχέδια τους για ταυτότητα, προσωπικό αριθμό θα καταρρεύσουν.

Μήνυμα Δημητρίου: Κρατάτε γερά! Τα σχέδια τους για ταυτότητα, προσωπικό αριθμό θα καταρρεύσουν.

5 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Γέροντας των Αγράφων – π. Παναγιώτης Τσιώλης… “Νά ποιός θα βγάλει την Ελλάδα από τον βούρκο της ακολασίας…”

    Γέροντας των Αγράφων – π. Παναγιώτης Τσιώλης… “Νά ποιός θα βγάλει την Ελλάδα από τον βούρκο της ακολασίας…”

    32 shares
    Share 13 Tweet 8
  • ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ MEGA! ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ!

    34 shares
    Share 14 Tweet 9
  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ !! Έρχονται 5 ΜΠΑΜ – ΑΓΙΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ έδωσε ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ !!

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (10/6/2026)

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Ζήτησαν από Έλληνα ηθοποιό να βγάλει τον σταυρό που φορούσε στα γυρίσματα σίριαλ, που θα παιχτεί στο δαιμονικό Netflix!

    24 shares
    Share 10 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr