• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ

13 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
19
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για το καλό των Ελλήνων ρίχτε τους, παραιτηθείτε και ρίχτε τους. 
Καλέστε με τον πιο επίσημο τρόπο και τα υπόλοιπα αντιμνημονιακά κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ και κτλ να κάνουν το ίδιο και παραιτηθείτε ταυτόχρονα. Ο Μαρίας είχε πεί ότι θα το

κάνει και τελικά δεν το έκανε. Τυχαία το είπε; τυχαία δεν το έκανε; Κάντε λοιπόν εσείς την αρχή των παραιτήσεων όπως ανακοινώσατε και πάμε σε εκλογές τώρα.

Όλοι ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτό το ατυχές γεγονός με τον νεαρό που μαχαιρώθηκε θα χρησιμοποιηθεί από την κατάπταιστη κυβέρνηση ώς διακιολογία για να περάσουν πάλι τροπολογίες και για νέα μέτρα κατά του Ελληνικού λαού και κατά απαίτηση της Τρόικας.

Παρεμπιπτόντως, δέν μπαίνω κάν στην διαδικασία για να κρίνω εγώ για το ποιός σκότωσε και ποιός κρύβεται πίσω από τον τραγικό θάνατο του συνέλληνα συμπολίτη μας στο Κερατσίνι, επειδή πολύ απλά δεν πιστεύω κανέναν και τίποτα απο αυτά που λέγονται στην τηλεόραση ούτως ή άλλως. Αναμένω πρίν κρίνω.

Είναι όμως η χρυσή ευκαιρίας σας να αποδείξετε περίτρανα την ισχυριζόμενη στάση σας υπέρ των Ελλήνων, θυσιάζοντας τις θέσεις σας και τον μισθό των 8000 ευρώ που εσείς βγάλατε στην φόρα.

Είναι η ευκαιρία για να αποκαλύψετε και να εκθέσετε όλα τα κόμματα και κυρίως τα αντιμνημονιακά. Είναι η ευκαρία της Ελλάδας για μια καινούργια αυγή για αυτήν. Οποιαδήποτε άλλη κίνηση του τύπου παραμένουμε και παλεύουμε, του ναι μέν αλλά… κ κτλ, θα θεωρηθεί ώς κίνηση δειλίας εκ μέρους σας.

Η Ελλάδα ούτως ή άλλως βραχυκυκλώνει στους περισσότερους τομείς της. Η Ελλάδα κλείνει, η Ελλάδα καταρρέει, είναι πασίδηλο όπου και να κοιτάξουμε. Η Ελλάδα θα καταλήξει αργά η γρήγορα σε κάποιο πολιτικό ή οικονομικό κράχ. Είναι θέμα χρόνου οι δάνειστες να σταματήσουν τα δανεικά γιατί πολύ απλά δεν μπορεί πλέον ο Έλληνας να πληρώσει.

Τα απαιτούμενα της Τροίκας δέν θα τηρηθούν. Αποδεικνύεται ήδη και είναι και μαθηματικά σίγουρο. Και οι πραγματικοί, αληθινοί αριθμοί όπως ξέρετε δεν λένε ποτέ ψέματα. Δώστε λοιπόν εσείς την τελευταία ευκαιρία στους Έλληνες για εκλογές τουλάχιστον.

Το εύλογα ερώτηματα όμως είναι , θα κάνετε την ηρωική έξοδο ή μήπως τώρα που, δικαίως η αδίκως, σας έχουν στήσει με την πλάτη στον τοίχο με τις εισαγγελικές έρευνες και τις καταγγελίες, δέν το κάνετε τελικά για να εκμεταλλευτείτε την βουλευτική σας ασυλία;

Πόσο γλυκός είναι ο υπουργικός θώκος για εσάς;

Πόσο αντίσταση στις πιέσεις της Τρόικας εσείς θα μπορέσετε να προβάλλετε; Γιατί θα σας προσεγγίσουν και κατευθείαν και μέσω άλλων αυτό είναι σίγουρο.
Κατα πόσο θα παραμείνετε στην στάση σας εάν δεν σας ακολουθήσει κανένα άλλο κόμμα μέσα στην βουλή;

Μήπως αυτή η ανακοίνωση είναι ένα επικοινωνιακό τέχνασμα εκ μέρους σας για να μεταθέσετε το πρόβλημά σας για να κερδίστε και άλλο πολιτικό χρόνο;

Έχετε βαμμένη την φωλιά σας; Άν ναι, παραιτείστε αυτούς που είναι εμπλεγμένοι οι ίδιοι και μετά παραιτηθείτε όλοι όπως έχετε προαναγγείλει, για το καλό των Ελλήνων. Άν όχι, τηρήστε τον λόγο σας.

Όλοι μας κρινόμαστε πολύ σκληρά καθημερινά, το ίδιο και εσείς.

Σημειώνω ότι δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και μήν ψάχνετε μέσα στο κείμενο να υποθέσετε ότι αυτός είναι συριζέος, χρυσαυγίτης , νεοδημοκράτης και κτλ. γιαυτό και έγραψε αυτό και το άλλο.

Μπορεί παρόλα αυτά να κάνω λάθος στην προτροπή αυτή. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του. Είναι όμως ένας πιθανός τρόπος, ο καλύτερος από τις χειρότερες λύσεις που μας έχουν απομείνει εδώ που έχουμε φτάσει για να γλυτώσουμε από τα μνημόνια και από δαύτους.

Δέν υπάρχει πλέον ανώδυνη λύση, υπάρχει η λιγότερη επώδυνη.
Π.Β.

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (23/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (23/6/2026)

by admin
6 λεπτά ago
Το πρόγραμμα της “Εθνεγερσία” καταρτίστηκε με γνώμονα την επιβίωση του ελληνικού λαού και της Ελλάδας.
Slider

Το πρόγραμμα της “Εθνεγερσία” καταρτίστηκε με γνώμονα την επιβίωση του ελληνικού λαού και της Ελλάδας.

by admin
1 ώρα ago
Νίκος Παπαδόπουλος: Ο καρδιοχειρουργός που τόλμησε να πει “φτάνει πια” – Γιατί ο “Ελληνικός Παλμός” είναι η μόνη ελπίδα της Ορθοδοξίας
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Νίκος Παπαδόπουλος: Ο καρδιοχειρουργός που τόλμησε να πει “φτάνει πια” – Γιατί ο “Ελληνικός Παλμός” είναι η μόνη ελπίδα της Ορθοδοξίας

by admin
2 ώρες ago
«Τα “υπέρ-ραντάρ” έρχονται στην Ελλάδα – 2.500 κάμερες, πρόστιμα 700 ευρώ και το τέλος του “κόβω μπροστά στην κάμερα”»
Slider

«Τα “υπέρ-ραντάρ” έρχονται στην Ελλάδα – 2.500 κάμερες, πρόστιμα 700 ευρώ και το τέλος του “κόβω μπροστά στην κάμερα”»

by admin
3 ώρες ago
Next Post
Κάνουν κόμμα και οι δικαστικοί

Κάνουν κόμμα και οι δικαστικοί

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ SUCCESS STORY ! ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ …

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ SUCCESS STORY ! ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr