• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΣΙΩΠΗΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΟΚΟΡΑ

11 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

[email protected]

www.apostoloupanos.gr

Πάντοτε σχεδόν όποιος πρόεδρος της ΝΔ έχανε εκλογές, είχε το πολιτικό ανάστημα, το κύρος και την αξιοπρέπεια να δηλώνει παραίτηση για να προχωρήσει το κόμμα σε εσωκομματικές διαδικασίες ανάδειξης νέου αρχηγού, προκειμένου να μπορέσει η παράταξη της κεντροδεξιάς να ανασυντάσσεται για το καλό της Δημοκρατίας και της Πατρίδος. Όλοι, πλην ενός!! Του Αντώνη Σαμαρά!! Του προέδρου που εκλέχθηκε από τη βάση του κόμματος. Όταν 800 χιλιάδες Νεοδημοκράτες γράφτηκαν μέλη του κόμματος και τον ψήφισαν στις 29 Νοεμβρίου 2009.

Τότε ακριβώς, που εν όψει προσυνεδριακού διαλόγου καλούσε τους Νεοδημοκράτες να παραστούν την Κυριακή το μεσημέρι 21 Φεβρουαρίου 2010 στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου στο 8ο τακτικό Συνέδριο (25-27 Ιουνίου 2010) του κόμματος “…Να ακουστεί η δική σας φωνή. Να αναδειχθεί η προοπτική της Νέας Μεταπολίτευσης. Στόχος μας, μέσα από το Συνέδριο, το κόμμα μας να γίνει πιο ανοικτό, πιο δημοκρατικό στην εσωτερική λειτουργία των οργάνων του, αξιοκρατικό στην ανάδειξη στελεχών, παρεμβατικό στην Κοινωνία. Να ξαναδώσουμε στον λαό την Ελπίδα. Με οριστική ρήξη με όσα οδήγησαν τον τόπο σε αδιέξοδα” (απόσπασμα από επιστολή Σαμαρά προς Νεοδημοκράτες).

Και σε αυτό το προσυνέδριο κραύγασε: “Το Συνέδριο θα είναι πράξη επανίδρυσης της παράταξής μας. Ως αντιπολίτευση θα βοηθήσουμε όπου χρειαστεί, θα διαφωνήσουμε όπου απαιτηθεί, θα πάρουμε αποφάσεις αλλά δεν συγκυβερνούμε με το ΠΑΣΟΚ”.

Και στην 76η ΔΕΘ του Σεπτεμβρίου 2011, κατήγγειλε και υποσχόταν ο αντιμνημονιακός Αντώνης Σαμαράς, ως Αξιωματική Αντιπολίτευση της κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου: “Το λέω κατηγορηματικά, αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Συγκυβέρνηση θέλουν τριών ειδών συμφέροντα. Πρώτον: Τη συγκυβέρνηση τη θέλει το ίδιο το ΠΑΣΟΚ για να πέσει στα μαλακά και για να μην ψάξουμε τις τεράστιες ευθύνες τους που μας έφεραν στο Mνημόνιο. Νομίζουν ότι θα γλυτώσουν, αλλά δε θα γλυτώσουν. Δεύτερον: Τη συγκυβέρνηση τη στηρίζουν, όλα εκείνα τα συμφέροντα και όλες εκείνες οι συντεχνίες που δε θέλουν να αλλάξει τίποτε στην Ελλάδα και όσο το ΠΑΣΟΚ είναι στα πράγματα, ακόμη και με δεύτερο ρόλο στην κυβέρνηση, έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Τρίτον: Τη συγκυβέρνηση τη θέλουν όλες αυτές οι δυνάμεις, μέσα και έξω από την Ελλάδα, που θέλουν μια κυβέρνηση αδύναμη και μια κυβέρνηση ελεγχόμενη. Δεν μπορούμε, φίλες και φίλοι, να βγούμε από την ύφεση, μαζί με εκείνους που μας έφεραν στην ύφεση. Δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια στο λαό, μαζί με εκείνους που κορόιδεψαν το λαό. Όσοι θέλουν συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, είναι για να μην αλλάξει τίποτα, για να διασωθεί αυτό που χρεοκόπησε και για να σωθούν εκείνοι που μας χρεοκόπησαν”.

Οσονούπω, παρά τις δεσμεύσεις του ο Αντώνης Σαμαράς, μια χαρά συγκυβέρνησε 2,5 χρόνια με το ΠΑΣΟΚ και απέδειξε γιατί ως Πρωθυπουργός δεν έκανε απολύτως τίποτε για την Πατρίδα και το λαό της. Είχε καταδείξει ποιοι στήριζαν το ΠΑΣΟΚ και στην πορεία, τον ίδιο και τη ΝΔ.

Ωστόσο, ο Αντώνης Σαμαράς παρά την έντονη εσωκομματική αμφισβήτησή του και την πολεμική που δέχεται κατά ριπάς μετά και την νέα εκλογική του ήττα στις 25 Ιανουαρίου 2015, εξακολουθεί να παραμένει γαντζωμένος στην προεδρική καρέκλα της ΝΔ. Τι κι αν στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, 20 και πλέον βουλευτές της, τον αμφισβήτησαν ζητώντας Έκτακτο Συνέδριο. Τι κι αν στη συνέχεια, στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε εκ νέου σύγκληση Έκτακτου Συνεδρίου. Τι κι εάν η επιθετική ομιλία του “δελφίνου” Νίκου Δένδια, “έβγαλε από τα ρούχα του” τον Σαμαρά δηλώνοντας προς τον πρώην υπουργό του: “Τώρα κατάλαβα γιατί μου έλεγες συχνά, λίγο πριν τις εκλογές, ότι πρέπει να ξεκουραστώ”.

Όμως, επί της ουσίας κανένας από αυτούς που ζήτησαν Συνέδριο δεν του θύμισε όλα τα παραπάνω. Ουδείς του θύμισε τα λόγια του για την αξία ενός Συνεδρίου: “μέσα από το Συνέδριο, το κόμμα μας γίνεται πιο ανοικτό, πιο δημοκρατικό στην εσωτερική λειτουργία των οργάνων του, αξιοκρατικό στην ανάδειξη στελεχών, παρεμβατικό στην Κοινωνία”.

Συνεπώς, έχει κάθε δικαίωμα ο Αντώνης Σαμαράς να δηλώνει στη λήξη της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής: “Κανείς δεν έθεσε θέμα διαδοχής και το θέμα έκλεισε. Και όποιοι διαρρέουν το αντίθετο τραυματίζουν τη ΝΔ και ενισχύουν το ΣΥΡΙΖΑ”. Δηλαδή, εκεί που σας χρωστούσε, σας πήρε και το βόδι, που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας!! Αλλά δεν είσαστε βόδια. Είσαστε κοτούλες που σιωπήσατε μπροστά στον ευνουχισμένο κόκορα!! Γιατί, εκ των υστέρων δεν μπορεί η Ντόρα Μπακογιάννη να λέει στα ΜΜΕ: «Η ΝΔ δεν είναι πλέον συνομιλητής μεγάλων κοινωνικών ομάδων. Αυτό δεν μπορεί να συνεχισθεί. Αν δεν αλλάξουμε θα “πεθάνουμε”, θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας».

Μπα, τώρα το καταλάβατε ότι γίνατε ΠΑΣΟΚ. Δυόμιση χρόνια που συγκυβερνούσατε δεν το είχατε καταλάβει; Όταν ο Αντώναρος έλεγε πως: “είναι αιχμάλωτοι κάποιων λίγων η ΝΔ”, εσείς σφυρίζατε αδιάφορα; Συμβιβαστείτε τώρα με τη Συνδιάσκεψη που προέκρινε το περιβάλλον Σαμαρά. Συμβιβαστείτε με την πολιτική ακροδεξιά καφρίλα του Αντώνη που κρατά όμηρό της τη ΝΔ. Συμπορευθείτε σε νέους αγώνες με τον Άδωνι, το Βορίδη, τον Πλεύρη, τον Ντινόπουλο, την Ασημακοπούλου, τη Βούλτεψη το Γιακουμάτο, τον Σταμάτη και τον Λαζαρίδη!! Γνωρίζω πως ξέχασα κι άλλους!! Να με συγχωρέσουν, ειλικρινώς!! Και κάτι τελευταίο: Kαλά σαράντα!!!

σάÏ-ωση0002

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου

by admin
3 ώρες ago
ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό
Slider

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό

by admin
1 ημέρα ago
Για να μην απορούμε από το «κύμα» καρκίνων, εμφραγμάτων και εγκεφαλικών… Θα τρώμε χωρίς να το ξέρουμε «μεταλλαγμένους οργανισμούς» με…
Slider

Για να μην απορούμε από το «κύμα» καρκίνων, εμφραγμάτων και εγκεφαλικών… Θα τρώμε χωρίς να το ξέρουμε «μεταλλαγμένους οργανισμούς» με…

by admin
1 ημέρα ago
Politico: Πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο στην Ελλάδα – Το παρασκήνιο της κυβέρνησης και ο φόβος για το νέο κόμμα Τσίπρα
Slider

Politico: Πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο στην Ελλάδα – Το παρασκήνιο της κυβέρνησης και ο φόβος για το νέο κόμμα Τσίπρα

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
Αμερικανάκια !!!!!!

Αμερικανάκια !!!!!!

Ρ.Τ.Ερντογάν: “Οι ΗΠΑ που μας στήριξαν να καταλάβουμε την Β.Κύπρο θέλουν τώρα να μας διαλύσουν!”

Ρ.Τ.Ερντογάν: "Οι ΗΠΑ που μας στήριξαν να καταλάβουμε την Β.Κύπρο θέλουν τώρα να μας διαλύσουν!"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr