• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΚΑΖΑΚΗΣ : Ο Τσίπρας ομολογεί ότι ετοιμάζεται νέα αποικιακή σύμβαση σε βάρος της Ελλάδας.

11 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΕΘΝΙΚΑ, ΚΑΖΑΚΗΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Σύμφωνα με την επιστολή του ίδιου του Τσίπρα στην Μέρκελ με ημερομηνία 15 Μαρτίου, η νέα σύμβαση ονομάζεται “Contract on Greece’s Recovery and Development”, δηλαδή “Σύμβαση για την Ανάκαμψη και την Ανάπτυξη της Ελλάδας”, η οποία θα υπογραφεί ανάμεσα στην Ελλάδα, την Ευρώπη και το ΔΝΤ, όπως αναφέρει συγκεκριμένα.

Στην ίδια επιστολή ο Τσίπρας αποκαλύπτει ότι η νέα αυτή Σύμβαση θα περιλαμβάνει “προβλέψεις για το δημόσιο χρέος της Ελλάδας στο πνεύμα της συμφωνίας της Ευρωομάδας το Νοέμβριο του 2012”. Ποιές ήταν αυτές οι προβλέψεις; Άγριο κυνήγι πρωτεγονών πλεονασμάτων, τα οποία μαζί με τα έσοδα από το γενικό ξεπούλημα θα τοποθετούνται σε ειδικό λογαριασμό της ΤτΕ για την αποπληρωμή του χρέους.
Αντάλλαγμα γι’ αυτή τη βάναυση πολιτική εσωτερικής υποτίμησης και δουλοπαροικίας του χρέους, η συμφωνία του Νοεμβρίου 2012 προέβλεπε επιμήκυνση του διακρατικού μέρους των δανείων της πρώτης δανειακής έως το 2020 με οριακή μείωση των επιτοκίων. Μια ανάλογη συμφωνία επιδιώκει προφανώς και η κυβέρνηση Τσίπρα ως μέρος της νέας Σύμβασης (Contract) που θα αναβαθμίζει την παλιά Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης (Master Financial Assistance Facility Agreement).

Έτσι η δανειακή μαζί με τις μνημονιακές υποχρεώσεις και ότι άλλες δεσμεύσεις απαιτήσουν οι δανειστές θα μετεξελιχθούν σε μια νέα ενιαία Σύμβαση (Contract), που θα θέτει όχι απλά την εθνική κυριαρχία και τις ασυλίες του ελληνικού κράτους υπό αίρεση, αλλά την ίδια την κρατική υπόσταση (Statehood) της Ελλάδας. Πρόκειται για την λογική κατάληξη όλων των μνημονίων και δανειακών σε βάρος της χώρας και του λαού. Η Ελλάδα με τη νέα σύμβαση θα κληθεί να παραδώσει το σύνολο της κρατικής υπόστασης στους δανειστές, δηλαδή στους θεσμούς.

Άλλωστε, οι δανειστές έχουν ήδη αναβαθμιστεί σε θεσμούς και μάλιστα ανώτεροι των θεσμών κρατικής υπόστασης της Ελλάδας, μιας και όπως αναφέρει η Δήλωση από τους προέδρους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, της Επιτροπής και του Eurogroup για την Ελλάδα στις 20/3, οι πολιτικές αποφάσεις λαμβάνονται μετά από συνομιλίες στις Βρυξέλλες. Η Ελλάδα, αν το επιτρέψουμε, θα είναι η πρώτη χώρα στην παγκόσμια ιστορία – μετά την κατάρρευση της παλιάς αποικιοκρατίας – που θα παραδώσει οικειοθελώς την ίδια την κρατική της υπόσταση σε υπερκρατικούς θεσμούς.
Κι έτσι λίγο πριν κλείσει τα διακόσια χρόνια τυπικά ελεύθερης ζωής, η Ελλάδα ως κρατική υπόσταση θα περάσει στην ιστορία για να μεταβληθεί επίσημα από χώρα σε χώρο, από αυτεξούσιο κράτος σε γεωγραφική αναφορά, σε τοπαρχία των θεσμών της Ευρώπης. Πρόκειται για την χαριστική βολή στον ελληνικό λαό, στο ελληνικό έθνος, που έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει η κυβερνώσα αριστερά μιας και οι κυβερνήσεις των δοσιλόγων ήταν αδύνατον να ολοκληρώσουν την αποστολή τους λόγω πολιτικού κόστους.

Argiroupoli

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (19/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (19/6/2026)

by admin
2 ώρες ago
Αποστόλου: Οι τρεις νέοι παίκτες και η επόμενη μέρα: Ποιος μπορεί να ανατρέψει το σύστημα;
Slider

Αποστόλου: Οι τρεις νέοι παίκτες και η επόμενη μέρα: Ποιος μπορεί να ανατρέψει το σύστημα;

by admin
2 ώρες ago
Δημήτρης Αλεξόπουλος: Πόλεμος Πολωνίας – Τουρκίας μέχρι το 2050 μ Χ με αφορμή τους Έλληνες >.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Δημήτρης Αλεξόπουλος: Πόλεμος Πολωνίας – Τουρκίας μέχρι το 2050 μ Χ με αφορμή τους Έλληνες << Πολωνούς>>.

by admin
3 ώρες ago
Χρήστος Μαντζιάρης: Θέλουν την Ελλάδα εβραϊκή επαρχία. Η Σπάρτη ανήκει δικαιωματικά στο Ισραήλ σύμφωνα με το σιωνιστικό σχέδιο!
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Χρήστος Μαντζιάρης: Θέλουν την Ελλάδα εβραϊκή επαρχία. Η Σπάρτη ανήκει δικαιωματικά στο Ισραήλ σύμφωνα με το σιωνιστικό σχέδιο!

by admin
12 ώρες ago
Next Post
ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΚΡΥΒΕΙ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΚΡΥΒΕΙ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Stratfor: Η Ένωση Ρωσίας και Γερμανίας θα «θάψει» την Αμερική

Stratfor: Η Ένωση Ρωσίας και Γερμανίας θα «θάψει» την Αμερική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr